Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 424977 views
📖 Pagination options
- survola
-
Posted:
-
- SirVlady
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
SirVlady
Absolutely aesthetic... Garanția se ține bine.
orex wrote:
Ieri, daca tot n-am reusit sa ma scobor la metrou, din cauza ”protestului spontan”, am zarit, la cupole ca e aproape gata hidroizolatia! Sper sa tina!
Absolutely aesthetic... Garanția se ține bine.
- sab
-
Posted:
-
sab
Problema majora la OZN-uri nu este la hidroizolație, deși prima hidroizolație a fost un fiasco.
Problema majora este îmbinarea cupolei cu soclul.
Problema majora la OZN-uri nu este la hidroizolație, deși prima hidroizolație a fost un fiasco.
Problema majora este îmbinarea cupolei cu soclul.
- orex
-
Posted:
-
orex
N-a fost niciun suspin, daramite vreo balta in vestibul E2 in ziua cu pricina!
20210311_064432.jpg (355.58 KB; downloaded 2599 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Da, pentru ca sunt celofane de jur imprejur. Sper ca nu asta inseamna o statie "sexy", sa ai celofan.
Da, pentru ca sunt celofane de jur imprejur. Sper ca nu asta inseamna o statie "sexy", sa ai celofan.
- orex
-
Posted:
-
orex
”daca vreau pot sa urc si canapeaua, mama nu se supara, de ce oare!?"
”daca vreau pot sa urc si canapeaua, mama nu se supara, de ce oare!?"
- SirVlady
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
orex wrote:
domebrak.jpg (63.83 KB; downloaded 2455 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Domnu...nu s-a materializat AICI comicaria aia invocata de tine, regasita pe ”www”!
Domnu...nu s-a materializat AICI comicaria aia invocata de tine, regasita pe ”www”!
- sab
-
Posted:
-
sab
La OZN-uri au siliconat si imbinarile dintre placi. Poate...poate...
La OZN-uri au siliconat si imbinarile dintre placi. Poate...poate...
20210416_181942[1].jpg (1.22 MB; downloaded 2239 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Hai sa nu mai fim farisei!
Exercitiul arhitectural al E2 e unic, si sunt convins ca, impresioneaza, fara putere de tagada. Infiltartiile sa le rezolve (si o fac, pas cu pas) cu antreprenorul general care mai are de tras, daca tot s-a bagat la o astfel de investitie!
Hai sa nu mai fim farisei!
Exercitiul arhitectural al E2 e unic, si sunt convins ca, impresioneaza, fara putere de tagada. Infiltartiile sa le rezolve (si o fac, pas cu pas) cu antreprenorul general care mai are de tras, daca tot s-a bagat la o astfel de investitie!
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Orice ai zice, sa dai bine-n poza, cupolele nu tre sa ”planga” catusi de putin! Pana acum e un mini fiasco dar sunt convins ca, dinamica evenimentelor va pune DOP, tuturor acestor situatii! Am incredere deplina in arhitectii E2 si mai ales in inginerii implicati in edificarea EI!
PS
Niciodata n-o sa-mi permit ”sa-i trag la raspundere” pe inginerii care au edificat E2, ca au ”plantat” 3 stalpi de rezistenta in detrimentul celei de-a treia scari rulante de la acces ”Castravete”! Stiu ei de ce au procedat in acest sens! Oricum o rulanta poate deveni fixa, viceversa nu-i valabila!
Orice ai zice, sa dai bine-n poza, cupolele nu tre sa ”planga” catusi de putin! Pana acum e un mini fiasco dar sunt convins ca, dinamica evenimentelor va pune DOP, tuturor acestor situatii! Am incredere deplina in arhitectii E2 si mai ales in inginerii implicati in edificarea EI!
PS
Niciodata n-o sa-mi permit ”sa-i trag la raspundere” pe inginerii care au edificat E2, ca au ”plantat” 3 stalpi de rezistenta in detrimentul celei de-a treia scari rulante de la acces ”Castravete”! Stiu ei de ce au procedat in acest sens! Oricum o rulanta poate deveni fixa, viceversa nu-i valabila!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca un constructor se angajeaza ca asigura impermeabilizare 100% nu prea ai cum sa-l contrezi desi e destul de improbabil, tot ce poti face e sa-l obligi sa-si tina promisiunea contractuala.
Daca un constructor se angajeaza ca asigura impermeabilizare 100% nu prea ai cum sa-l contrezi desi e destul de improbabil, tot ce poti face e sa-l obligi sa-si tina promisiunea contractuala.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination