Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
832 posts, 251212 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
sab
Nu știu când s-au apucat. Eu am remarcat-o de ieri, însă eram in metrou si nu m-am mai întors sa fac fotografie.
Azi pe la 11 lucrau si înjurau de zor, nu conta ca auzeau calatorii .
Nu știu când s-au apucat. Eu am remarcat-o de ieri, însă eram in metrou si nu m-am mai întors sa fac fotografie.
Azi pe la 11 lucrau si înjurau de zor, nu conta ca auzeau calatorii .
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1.
aztec
Că nuca in perete.
Nu contează armonia, nu contează unitățile, nu contează potrivirea...
Cauți ce ai prin magazie, daca nu te duci la magazinul de bricolaj și cumperi ce nu s-au vândut sau nu se vinde.
Daca nu are deajuns...nu contează, mai multe sortimente și culori...
Poza originală aici.
2021-04-16_10-42-06.jpg (34.76 KB; downloaded 3249 times)
Nu contează armonia, nu contează unitățile, nu contează potrivirea...
Cauți ce ai prin magazie, daca nu te duci la magazinul de bricolaj și cumperi ce nu s-au vândut sau nu se vinde.
Daca nu are deajuns...nu contează, mai multe sortimente și culori...
Poza originală aici.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Criteriul ăsta, prețul cel mai mic de la licitații e mortal ! Sau să nu te dea în gât ilicitu' dacă faci lucrarea în regie proprie.
Criteriul ăsta, prețul cel mai mic de la licitații e mortal ! Sau să nu te dea în gât ilicitu' dacă faci lucrarea în regie proprie.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Dar ce aveau gangurile de a fost nevoie sa le masacreze asa?
Exagerare!
jpg.jpeg (40.11 KB; downloaded 3259 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Brre dinozaurilor, mai încet cu criticile, sunt două posibilități:
a) Asta e artă modernă, n-o mai înțelegeți voi ( eu nici atât ).
b) Facultatea de Arhitectură făcută în stil modern, adică studentul lucrează ziua ca să-și plătească utilitățile și mai vine și el pe la ore când apucă.
Brre dinozaurilor, mai încet cu criticile, sunt două posibilități:
a) Asta e artă modernă, n-o mai înțelegeți voi ( eu nici atât ).
b) Facultatea de Arhitectură făcută în stil modern, adică studentul lucrează ziua ca să-și plătească utilitățile și mai vine și el pe la ore când apucă.
- sab
-
Posted:
-
sab
Încă este bine, chiar dacă este granit. Nu inteleg cum sta treaba cu plăcile închise, de ce pe o parte sunt mai multe,pe o parte mai putine. Poate este un model pe partea cealaltă, cine stie...
Asta este treaba,materialele sunt cele de la noua amenajare a M5,nu si-a pus nimeni problema de armonie cu finisjele din anii 70.
Când văd găurile, parca ma simt la Romana...
Încă este bine, chiar dacă este granit. Nu inteleg cum sta treaba cu plăcile închise, de ce pe o parte sunt mai multe,pe o parte mai putine. Poate este un model pe partea cealaltă, cine stie...
Asta este treaba,materialele sunt cele de la noua amenajare a M5,nu si-a pus nimeni problema de armonie cu finisjele din anii 70.
Când văd găurile, parca ma simt la Romana...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Eu am o problema cu inaltimea noilor "scorburi". Unul mai inalt da cu capul de tavan.
Eu am o problema cu inaltimea noilor "scorburi". Unul mai inalt da cu capul de tavan.
- sab
-
Posted:
-
sab
Capul plecat sabia nu-l taie.
Așa erau sparte din inca din 1998, însă este adevărat ca au coborât puțin nivelul din cauza structurii metalice pentru placare uscată.
Nu se armonizau cu finisajele "moderne" de la noul peron ...
Capul plecat sabia nu-l taie.
Așa erau sparte din inca din 1998, însă este adevărat ca au coborât puțin nivelul din cauza structurii metalice pentru placare uscată.
ByOnu wrote:
Nu se armonizau cu finisajele "moderne" de la noul peron ...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pai eu inteleg asta. Deci s-a avut de ales intre:
a. armonizam statia dupa <peronul nou>.
b. armonizam <peronul nou> dupa statie.
A castigat punctul a. Cred totusi ca fiind netru, finisajul vechi s-ar fi integrat bine chiar si pe peronul nou. Asta nou e doar kitsch. Dar in fine.
Pai eu inteleg asta. Deci s-a avut de ales intre:
a. armonizam statia dupa <peronul nou>.
b. armonizam <peronul nou> dupa statie.
A castigat punctul a. Cred totusi ca fiind netru, finisajul vechi s-ar fi integrat bine chiar si pe peronul nou. Asta nou e doar kitsch. Dar in fine.
- sab
-
Posted:
-
sab
Au "armonizat" doar "sparturile", care oricum nu aveau niciun finisaj (era ceva de genul beton-ciment).
Intr-adevar, ideal era ca finisajele de la noul peron să fie asemanatoare cu stația veche. Nu cred insa ca proiectantul a avut asemenea idei in cap, ci să fie cât mai ...sexy.
Nicăieri nu s-a respectat situatia existentă atunci când s-a adăugat ceva. A se vedea Basarab si, mai ales, NG,unde au trântit un peron nou..verde... Atata putem,atata facem. Doar la Tineretului parca au încercat ceva, totusi...
Au "armonizat" doar "sparturile", care oricum nu aveau niciun finisaj (era ceva de genul beton-ciment).
Intr-adevar, ideal era ca finisajele de la noul peron să fie asemanatoare cu stația veche. Nu cred insa ca proiectantul a avut asemenea idei in cap, ci să fie cât mai ...sexy.
Nicăieri nu s-a respectat situatia existentă atunci când s-a adăugat ceva. A se vedea Basarab si, mai ales, NG,unde au trântit un peron nou..verde... Atata putem,atata facem. Doar la Tineretului parca au încercat ceva, totusi...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Adi Rosca
Daca nu ai inaltime suficienta sub buiandrug singura solutie de rezistenta e sa faci grinzi intoarse, solutie proasta din principiu...
@Adi Rosca
Daca nu ai inaltime suficienta sub buiandrug singura solutie de rezistenta e sa faci grinzi intoarse, solutie proasta din principiu...
- sab
-
Posted:
-
sab
@Adrian Rosca
Este ok inaltimea, sunt minim 2m in zonele de margine ale "scobiturilor". Pe centru au peste 2,25m
@Adrian Rosca
Este ok inaltimea, sunt minim 2m in zonele de margine ale "scobiturilor". Pe centru au peste 2,25m
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Si la iesirea spre ANL din VI, daca, din ”constructie” ai 2 m circuli cu ”pantograful” ceva mai jos!
PS
Avem, aici, un coleg care daca ridica mana se putea lesne agata de tavan! Ceva inedit, dar dezirabil! Stie el cine e!
Adrian Rosca wrote:
Si la iesirea spre ANL din VI, daca, din ”constructie” ai 2 m circuli cu ”pantograful” ceva mai jos!
PS
Avem, aici, un coleg care daca ridica mana se putea lesne agata de tavan! Ceva inedit, dar dezirabil! Stie el cine e!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination