Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2870 posts, 1029210 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 205

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio 36m CA 205

De unde ai dedus asta, sau dacă este cum zici tu, care e baza afirmației tale?

Re: Astra Imperio 36m ticker

Mda, cred ca e greseala mea. Ramasesem cu ideea ca nu vor fi si pe 41 din ce tin minte sa fi citit pe topicul cu licitatia, plus pentru care ar fi alta schema de culori dorita pe 41.

Dar verificand din nou CS-ul vad ca sunt si pentru 41. (Mai exact liniile 1, 10, 21, 25, 32, 40, 41, 55)

Re: Astra Imperio 36m Radu Stanescu

Putin offtopic. Aveti idee cum as putea sa ii ajut pe cei de la Astra cu niste vizualizari mai bune cu tramvaiul? Am incercat sa le scriu la adresa de email de pe site, dar nu raspunde nimeni.

Re: Astra Imperio 36m subway guru

Daca nu pici cu banul nu meriti atentie...

Re: Astra Imperio 36m 1689

Macar ar putea ramine - pentru istorie - aici ?

Re: Astra Imperio 36m subway guru

Nu, mergi si negociaza cu ei direct...
Reclama, chiar si mascata nu e permisa desi multi o practica, permisa e doar antireclama justificata!
:bere:

Astra Imperio 36m Andrei Andraș

Câteva randări de o calitate mai ridicată preluate de pe site-ul AVC:
1.png (395.23 KB; downloaded 6099 times)
2.png (238.67 KB; downloaded 6091 times)
3.png (256.68 KB; downloaded 6095 times)

Re: Astra Imperio 36m orex

Intrucat nu poti primi mesaje private...instantaneele e, ca-i sub 50, direct de la sursa! ;)
”Site-ul AVC”, e acronimul de la Astra Vagoane Calatori! :rofl:

Astra Imperio 36m Andrei Andraș

Da, din link-ul postat acolo am luat randările, dar în momentul postării mesajului meu aici, acel mesaj avea doar prima captură de ecran.

Nu-i bai, ca n-ai fost cu bagare de seama! Totul e ca vom avea Imperio si-n Bucuresti si asta ma bucura nespus/enorm!
PS
Imi plac ciresele...dar, recunosc ca nu din Chile!  ;)

Re: Astra Imperio 36m punmeister

• capacitate de transport de 322 călători, dintre care 56 locuri pe scaune;

Deci boghiul tot la nivel de 2005 a ramas (cu suspensie hourglass). Acum inteleg si de ce Durmazlar initial luase punctaj mai mare la tehnic (citisem intr-un articol ca Panorama GTx propus la licitatie avea 70 de locuri pe scaune sau chiar mai mult, nu mai stiu exact), dar ca un plus Imperio are 6 usi duble fata de 5 cat ar fi avut Panorama GTx, lucru care o sa ajute la orele de varf.
Mare pacat, ca la design chiar au facut ceva aratos, au evoluat mult fata de Imperio Arad si Cluj/Oradea. Aduce mult a Citadis X05.

Domnu, uiti, probabil cu buna stiinta, de latimea tramvaielor? Cand Durmazlar se mulau pe reteaua bucuresteana din acest p.d.v. congruent cu cerintele din caietul de sarcini?

Re: Astra Imperio 36m punmeister

Chiar credeai ca ei au propus un tramvai de 2,65m?

Punmeister, Astra o sa circule prin Bucuresti, ca vrei tu sau nu, asa cum a fost adjudecarea in urma licitatiei !
Nu-ti place...mergi pe jos, dar sunt convins c-o sa vrei sa taxezi si ”nitel” in IMPERIO! ;)

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 205

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464325 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”