Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate
2570 posts, 896385 views
📖 Pagination options
-
- aztec
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate
orex
Cati dintre voi au trecut prin furcile caudine ale Curtii de Conturi?
Cati dintre voi au trecut prin furcile caudine ale Curtii de Conturi?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Avem si in Titan orarele lui 243 pe sensul spre Berceni:
Avem si in Titan orarele lui 243 pe sensul spre Berceni:
20210401_190239-1209x1612.jpg (482.99 KB; downloaded 4089 times)
20210401_185742-1209x1612.jpg (469.46 KB; downloaded 4070 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
S-a inceput montarea orarelor si pe alte linii de tramvai. La Unirii observati 2 modele de orar, iar la Ilioara i-am surprins in plin proces de montare.
S-a inceput montarea orarelor si pe alte linii de tramvai. La Unirii observati 2 modele de orar, iar la Ilioara i-am surprins in plin proces de montare.
20210409_121536-1209x1612.jpg (492.41 KB; downloaded 3846 times)
20210409_130740-1209x1612.jpg (543.4 KB; downloaded 3832 times)
20210409_130911-1209x1612.jpg (432.99 KB; downloaded 3844 times)
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Stația de tramvai „Policolor” - mutată cu aproximativ 120 de metri
Începând de sâmbătă, 10.04.2021, staţiile de tramvai „Policolor”, amplasate pe Bd. Theodor Pallady, pe ambele sensuri de mers ale liniilor 19, 27 şi 40, vor fi reamplasate pe aceeași arteră, la o distanță de aproximativ 120 de metri, în zona intersecţiei cu Str. Victor Brauner, ca urmare a reorganizării circulației rutiere în zonă.
http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1438
Stația de tramvai „Policolor” - mutată cu aproximativ 120 de metri
Începând de sâmbătă, 10.04.2021, staţiile de tramvai „Policolor”, amplasate pe Bd. Theodor Pallady, pe ambele sensuri de mers ale liniilor 19, 27 şi 40, vor fi reamplasate pe aceeași arteră, la o distanță de aproximativ 120 de metri, în zona intersecţiei cu Str. Victor Brauner, ca urmare a reorganizării circulației rutiere în zonă.
http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1438
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Am impresia ca pentru moment doar statiile de tramvai vor beneficia de orare statice, in vreme ce statiile de autobuz/troleibuz vor mai astepta pana se lamureste treaba cu contractul de refugii. In Titan s-au ocupat de 19, 23 si 27, rezultatul este foarte ok din punctul meu de vedere. In cazul statiilor cu 2 linii se vor monta 2 placute mici 25×30 cm, pentru 3 si 4 linii placuta mare 50×60 cm, ramane de vazut pentru statiile putine unde sunt 5-6 linii ce solutie se va gasi. Iar pentru carcotasi, am verificat in 3 statii distincte astazi si tramvaiele au venit la fix, deci se poate!
Am impresia ca pentru moment doar statiile de tramvai vor beneficia de orare statice, in vreme ce statiile de autobuz/troleibuz vor mai astepta pana se lamureste treaba cu contractul de refugii. In Titan s-au ocupat de 19, 23 si 27, rezultatul este foarte ok din punctul meu de vedere. In cazul statiilor cu 2 linii se vor monta 2 placute mici 25×30 cm, pentru 3 si 4 linii placuta mare 50×60 cm, ramane de vazut pentru statiile putine unde sunt 5-6 linii ce solutie se va gasi. Iar pentru carcotasi, am verificat in 3 statii distincte astazi si tramvaiele au venit la fix, deci se poate!
20210410_165339-1209x1612.jpg (485.2 KB; downloaded 3663 times)
20210410_160924-1209x1612.jpg (485.46 KB; downloaded 3662 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Dacă nu mă înșel la linia 21 am văzut o altfel de tabelă, se dădea intervalul de succedare, de genul între orele și orele 3 minute, între orele și orele 4 minute. 21 era aproape sigur, eu cu linia 41 nu mă intersectez deloc.
Dacă nu mă înșel la linia 21 am văzut o altfel de tabelă, se dădea intervalul de succedare, de genul între orele și orele 3 minute, între orele și orele 4 minute. 21 era aproape sigur, eu cu linia 41 nu mă intersectez deloc.
- dekolor
-
Posted:
-
dekolor
Pe linia 21 tabela afiseaza un interval de 4 minute in zilele de lucru si 6 minute in weekend.
Pe linia 21 tabela afiseaza un interval de 4 minute in zilele de lucru si 6 minute in weekend.
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Cateva imagini cu noua statie de la Policolor - liniile 19, 27 si 40.

Cateva imagini cu noua statie de la Policolor - liniile 19, 27 si 40.

-
- orex
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Statia de mai sus arata foarte decent pentru o igienizare. Imi place copertina vopsita in culoarea gardului. Ar trebui extinsa vopsirea asta.
In schimb, voi ce ziceti de cele doua randuri galbene de ghidaj tactil? Nu sunt prea mult? Normal nu se pune unul singur?
Si inca ceva, lipseste peretele din spate. Daca ninge, ploua sau bate vantul, copertina e cam degeaba fara macar un perete.
Statia de mai sus arata foarte decent pentru o igienizare. Imi place copertina vopsita in culoarea gardului. Ar trebui extinsa vopsirea asta.
In schimb, voi ce ziceti de cele doua randuri galbene de ghidaj tactil? Nu sunt prea mult? Normal nu se pune unul singur?
Si inca ceva, lipseste peretele din spate. Daca ninge, ploua sau bate vantul, copertina e cam degeaba fara macar un perete.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Depinde, daca bate vantul din fata te uda oricum cu tot peretele si acoperisul. Vorbesc din experienta.
Depinde, daca bate vantul din fata te uda oricum cu tot peretele si acoperisul. Vorbesc din experienta.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Eu te cred. Dar din constructie ele au avut plexi in spate.
Chiar si fara vant, daca ploua banca se va uda fara peretele din spate.
Eu te cred. Dar din constructie ele au avut plexi in spate.
Chiar si fara vant, daca ploua banca se va uda fara peretele din spate.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Au avut pana acum 10 ani si dupa au disparut subit... Chestia asta s-a intamplat recent si pe Rebreanu, dar in cazul asta erau vai de mama lor paravanele alea, rupte, mazgalite etc.
Au avut pana acum 10 ani si dupa au disparut subit... Chestia asta s-a intamplat recent si pe Rebreanu, dar in cazul asta erau vai de mama lor paravanele alea, rupte, mazgalite etc.
Policolor 2011.jpg (978.17 KB; downloaded 3215 times)
Policolor 2012.jpg (851.38 KB; downloaded 3216 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination