MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1488937 views

Go to page:  1  ... 342 343 344 345 346 347 348  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Cu dedicatie pentru corporatisti?
:)

Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Poate chiar te și crede cineva !  :rofl:

La Pipera greseala majora au comis-o jandarmii, in loc sa-i legitimeze pe toti recalcitrantii aia zgomotosi, sa-i intrebe ce naiba cauta pe strada la 22:30, daca au actele justificative ale prezentei lor acolo, daca au si sunt in regula sa le permita accesul in statie, daca nu sa-i amendeze si sa-i expedieze pas alergator la domiciliu.
Ilegalitatile si atitudinile antisociale se combat cu legea in mana, nu cu bata, nu cu ranga si nici cu asa-zise negocieri si pertractari pe langa lege...

Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

aztec wrote:
Epic..

https://www.timesnewroman.ro/monden/o-st ... tavanul/

Ti-am demonstrat cu instantaneele de a doua zi ca nu ”buticele” sustineau ditamai statia, deci o tii ca surda pe mormant, cu ineptiile invocate de altii?
Sunt de acord sa mergem impreuna la locul cu pricina (fara vesta si casca) sa vezi...cade ceva pe NOI? ;)

Ai cazut in plasa, ala e un site de mistoace!

”Ai cazut”...cine?

Aztecul l-a pus ca sa ne radem doar ca nu te-ai prins...
Se mai intampla si la case mai mari, nu e un capat de tzara...

Re: Discuții diverse despre Metrorex rosetti61

Apropo de "prabusirea statiei", ce au facut cu trenul infipt in perete de la depoul IMGB, mai e acolo? :mrgreen:  :mrgreen:

De ce l-ar da Radoi jos? Poate doar ca sa stearga dovada incompetentei mecanicilor?
Oriunde in lumea civilizata ar fi fost strigatoare la cer evidenta, doar la noi albul e negru si negrul e alb in pofida evidentei...ca asa vrea Radoiul si interpusii lui?
Nu se mai termina odata cu mafia asta ordinara, chiar nu e nimeni in stare sa-i dea de capat?

Re: Discuții diverse despre Metrorex aztec

Orex.
Accept invitația ta, că oricum 6 din 10 zile sunt in zona, dar sa treacă pandemia. Că altfel nu vad aglomerația decât la tv.
A trecut anul de când nu am mai mers cu metroul...acum că da soarele..trec pe trotineta.
A...am folosit de 2 ori transportul in comun...odată până la trotineta și a doua oară am uitat sa o încarc și am plecat de acasă pe 40%...și am suplinit cu 41...
Că și trotineta, tot pandemia mă inghioldit sa o cumpăr, că am așteptat destui ani sa fie gata metroul sa pot merge ca rama prin pământ și să nu vad soarele și să nu mă ploua  din Drumul Taberei până în Pipera.
Dar sunt sigur că ai văzut sursa știrii, ....că merită citit din când în când prostiile de acolo.
Gata cu offtopicul.

Primul din miniștrii  transporturilor care are oo și care văd că e și ajutat de primari...momentan 2 (1 fapte, 1 declarații momentan).
Și care a avut curajul sa se ia cu adevărat de sindicat.

Sunt vaccinat (ambele doze), cred in stiinta ca Pamantul/Terra se invarteste in jurul Soarelului si nu invers...asta ca sa nu-ti faci griji din aceasta pricina!
Si, da ”fiul” lui Felix e primul, dupa atat timp, care vrea sa dea cu matura! Il sustin intru totul pentru definitivarea acestui demers!

Re: Discuții diverse despre Metrorex aztec

Vaccinat sunt și eu de ceva timp, dar nu mă bag încă în mulțime.
Că nu sunt sigur că dacă o iau nu dau leapșa mai departe. Și asta e marea ingrijorare la mine.

Revenind...
Sa vedem Grozăvești... Că este următoarea pe lista.

Go to page:  1  ... 342 343 344 345 346 347 348  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”