MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1488965 views

Go to page:  1  ... 341 342 343 344 345 346 347  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

subway guru wrote:
La STM au terminat treaba?

E ”curat luna”.

Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Inseamna ca de maine incolo distractia se muta la Iancului, asteptam sa ne spuna @Andrei11 ce se intampla in batatura lui!
:rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex bogdan5ful

Și la Grozăvești la intrarea fără lift s-a demolat fâră tam-tam o micuță patiserie care înlocuia un magazin de haine. Rămâne de văzut cu Mega Image, dar e posibil să rămână că are și un mic depozit pentru marfă.

Doar daca are contract direct cu Mrex...ceea ce banuiesc ca e valabil si la McDonald PU2, corporatistii nu se prea incurca cu intermediari dubiosi gen sindometi...

Re: Discuții diverse despre Metrorex cris_m

La PU2 nu mai e demult McD...

N-am mai trecut de mult pe acolo...sorry!
Si nici hamburgerii nu-mi plac, hrana complet nesanatoasa!
:rofl:
Daca nu mai e, e foarte bine!
Sa nu-ti povestesc ce mizerie de nedescris era cu naclaiala gretoasa din statia de pompare de acolo ca in loc sa recupereze si sa recicleze uleiurile arse de la cartofii prajiti le deversau direct in subteranul statiei!
:headbash:
A fost un scandal monstru la vremea respectiva chiar daca nu a razbatut in public.

@bogdan5ful
N-as crede ca belgienii o sa fie mai cu mot decat americanii!

Grozavesti e in parohia Clotildei daca nu ma insel...

Re: Discuții diverse despre Metrorex Stefan28

Este la domnul Ciucu Grozăvești.

Atunci se explica...Clotilda desi e USR vad ca nu are de gand sa-si sustina colegul de partid actual ministru in razboiul deschis cu mafia sindicala...
La Grozavesti a fost tot o actiune nocturna?

Usor, usor se recucereste fiecare reduta...
”Buldozeriada” Metrorex.png (397.65 KB; downloaded 1938 times)

PS
Cred ca cel mai mult de munca o sa aiba domnul Robert, asta daca pune umarul la rasturnarea carutei! :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

Nu știu câți au observat noile afaceri care au <<înflorit>> (o să înțelegeți gluma) de câteva săptămâni, cel puțin în zona Gara de Nord - (Obor) - Victoriei - Pipera. S-au umplut peroanele de vânzători ambulanți care vând narcise din cutii aruncate în mijlocul peroanelor și care mai și migrează cu trenul de la o stație la alta când se eliberează locația lor. Unii îmbină utilul cu alt util și vând direct în tren în timp ce se mută de la o stație la alta.

Aici doamna din partea stângă a fotografiei se reloca de la Ștefan cel Mare spre Victoriei, iar doamna din mijlocul culoarului, cu buchetul în mână, a profitat de ocazia care i-a ieșit în cale.

170771917_158126686196666_5761845700741343216_n.jpg (110.56 KB; downloaded 1893 times)

”E boieri”, ca n-am vazut ca navalesc in jurul orei 7.00 p-acolo! :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

Au program decalat de pandemie  :lol: Eu îi văd dimineața pe la ora 9:00 și după amiaza, după caz, la 17:30 - 19:30.

Go to page:  1  ... 341 342 343 344 345 346 347  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”