MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 424982 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 survola

Au mai venit plăcuțe?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 SirVlady

orex wrote:
Ieri, daca tot n-am reusit sa ma scobor la metrou, din cauza ”protestului spontan”, am zarit, la cupole ca e aproape gata hidroizolatia! Sper sa tina!

Absolutely aesthetic... Garanția se ține bine.  :popa:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Problema majora la OZN-uri nu este la hidroizolație, deși prima hidroizolație a fost un fiasco.
Problema majora este îmbinarea cupolei cu soclul.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

N-a fost niciun suspin, daramite vreo balta in vestibul E2 in ziua cu pricina!
20210311_064432.jpg (355.58 KB; downloaded 2601 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Da, pentru ca sunt celofane de jur imprejur. Sper ca nu asta inseamna o statie "sexy", sa ai celofan.

”daca vreau pot sa urc si canapeaua, mama nu se supara, de ce oare!?" :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 SirVlady

Living room pe circul foamei Eroilor.  :mrgreen:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 ByOnu

orex wrote:
N-a fost niciun suspin, daramite vreo balta in vestibul E2 in ziua cu pricina!

domebrak.jpg (63.83 KB; downloaded 2457 times)

Domnu...nu s-a materializat AICI comicaria aia invocata de tine, regasita pe ”www”! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

La OZN-uri au siliconat si imbinarile dintre placi. Poate...poate...  :D
20210416_181942[1].jpg (1.22 MB; downloaded 2241 times)

Hai sa nu mai fim farisei!
Exercitiul arhitectural al E2 e unic, si sunt convins ca, impresioneaza, fara putere de tagada. Infiltartiile sa le rezolve (si o fac, pas cu pas) cu antreprenorul general care mai are de tras, daca tot s-a bagat la o astfel de investitie! ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Si s-a angajat la impermeabilitate 100%

Orice ai zice, sa dai bine-n poza, cupolele nu tre sa ”planga” catusi de putin! Pana acum e un mini fiasco dar sunt convins ca, dinamica evenimentelor va pune DOP, tuturor acestor situatii! Am incredere deplina in arhitectii E2 si mai ales in inginerii implicati in edificarea EI!
PS
Niciodata n-o sa-mi permit ”sa-i trag la raspundere” pe inginerii care au edificat E2, ca au ”plantat” 3 stalpi de rezistenta in detrimentul celei de-a treia scari rulante de la acces ”Castravete”! Stiu ei de ce au procedat in acest sens! Oricum o rulanta poate deveni fixa, viceversa nu-i valabila!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Daca un constructor se angajeaza ca asigura impermeabilizare 100% nu prea ai cum sa-l contrezi desi e destul de improbabil, tot ce poti face e sa-l obligi sa-si tina promisiunea contractuala.

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433194 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”