Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2308 posts, 693341 views

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 165

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate WT_fan06

Orarele fixe din stații nu au o „normă” de câți privitori trebuie să aibă ca să-și justifice existența. Ele trebuie să fie, atât - o sursă de informare la care să apelezi în orice situație, dacă ai nevoie. Și dacă se vor monta afișaje electronice, orarele fixe rămân la fel de „obligatorii”.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

Regula de aur: pozati sau priviti orarul 1-2 minute daca sunt oameni in statie. O sa vedeti la scurt timp dupa ce plecati de langa orar ca mai vine cel putin o persoana sa se uite despre ce e vorba. E testata treaba asta :lol:

Stații, case de bilete, microdispecerate Andrei Andraș

Revin la ideea cum că se pot instala astfel de orare în mai toate stațiile, din punctul meu de vedere prioritate ar fi acelea unde autobuzele circulă mai rar.
IMG_2588.JPG (873.43 KB; downloaded 2880 times)
Iar în stațiile dotate cu adăposturi, dacă tot nu se pun reclame în spațiile destinate, acestea s-ar putea folosi făcând „reclamă” orarelor de circulație și, de ce nu, a hărții rețelei de transport STB.
Foto: Brașov Metropolitan
0.jpg (152.22 KB; downloaded 2875 times)
Nu știu de ce, dar simt că plutește prin aerul poluat din București o aronganță, să-i zicem, și anume faptul că modelele de bună practică din „provincie” nu se pot aplica și în București că deh, cum să ia capitala exemplu de la orășelul sau comuna X, din contră, ea ar trebui să ia de la capitală exemple (dacă ar și avea ce să ia).

Dacă dânșii nu cunosc cum e pe la alții, ar putea fi trași de mâneci poate chiar de MU prezentându-le diverse exemple din țară.

La ce specimene isi fac veacul prin urbea Bucurestiului, evantaiul ala se duce in doi timpi si trei miscari...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andrei11

ByOnu wrote:
Afisarea orarului de circulatie in statie este obligatoriu, atat moral, cat si legal.

Hai s-o rezolvăm rapid:
1) Ești convins că acel orar este respectat ?
2) Propune o metodă ca acele afișaje să nu fie zmâgălite / rupte cu totul.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate aztec

"Nu știu de ce, dar simt că plutește prin aerul poluat din București o aronganță, să-i zicem, și anume faptul că modelele de bună practică din „provincie” nu se pot aplica și în București că deh, cum să ia capitala exemplu de la orășelul sau comuna X,"

Nu e așa...
La"capitală" nu e aroganta...sunt mult prea multi imbecili adunați, născuți aici sau veniți, care în primul rând distrug cam totul cu spray, TAG-uri, sau pur și simplu vandalizează,că așa e obiceiul și se pierd în multime.Și ăialalți, care trebuie să facă, nu își bat capul să facă ceva, pe principiul că tot degeaba....că nu merită, chiar daca asta e treabă lor.
Pe când, in comuna X, orășelul Y , se cam știu merele putrede și poate lumea sa mai ia atitudine, cel ce face bine ceva are tot interes să iasă bine.

PS. Tine minte.
Bucureștiul este suma României.
Nu mai bun nici mai rău fata de restul țării.
Nu este sătuc din Romania sa nu aibă" reprezentant" aici.
Suma asta face sa fie ce este.
Acum că e la prima, a doua sau a cincea generație...
Daca scutiri copacul...prea putini sunt mai "vechi "de 3 generații pe aici sa se numească bucureșteni...

Stații, case de bilete, microdispecerate Andrei Andraș

cris_m wrote:
La ce specimene își fac veacul prin urbea Bucureștiului, evantaiul ăla se duce în doi timpi și trei mișcări...
Nici aici nu au rezistat de prima dată când au fost montate, dar vandalii văzând că îl distrug o dată și reapare, îl distrug a doua oară și reapare, a treia oară or conștientizat că îl strică degeaba pentru că tot va reapărea.

Și văd că se funcționează pe principiul "oricum nu se uită nimeni la ele". O companie care se respectă afișează orarele în toate stațiile posibile și imposibile, asta e datoria ei față de cetățeni, mai exact vorbim de informarea cetățenilor. Asta dacă vrei să îi atragi spre tine, că altfel dă-i-ncolo, se descurcă ei. Faptul că oamenii nu se uită la ele pentru că știu orarul autobuzului nu înseamnă că orarele nu trebuie să existe.

Pentru a nu fi vandalizate, cel puțin în stațiile cu adăposturi, ar trebui utilizat spațiul destinat de pe peretele de sticlă. E plin cu reclame ilegale? Îl cureți, pui orarele și gata problema. Când lumea va vedea că sunt folosite la ceva, înclin să cred că nu vor mai lipi acolo afișe. În prezent fiind exponate de muzeu, normal că cine voia să își promoveze afacerea lipea oriunde credea că se face mai vizibil.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Au fost puse graficele de circulatie pe traseul liniei 243, in anumite statii, intre IML si Piata Titan.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate GPS

Au apărut graficele liniei 243 și în Berceni.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Axel

Policlinica Titan:
Orar 243 - Policlinica Titan 28.03.2021..jpg (174.66 KB; downloaded 2574 times)

O pagina in urma am postat si eu saptamana trecuta. Inteleg ca pe sensul spre Pipera cam in toate statiile au aparut.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate alexandru_gr

Pe sensul spre Pipera aprox in 90% din stații este afișat programul liniei 243.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Robert24

Axel wrote:
Policlinica Titan:

Deja orarele astea par inutile...
De pe site:
243.png (130.1 KB; downloaded 2459 times)

Ca sa nu mai zic ca in timp real, mai mult ca sigur sunt si alte valori...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Utilizator anonim

Nu se respecta niciun orar, nici cele reale nici cele estimate de aplicatie. O sa vin cu exemple din Pajura unde nu se respecta nici plecarile de la Dridu, iti da pe aplicatie o estimare care apoi trece, desi vehiculul nu exista, la urmatoarea trecere si vine la alta ora.

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 165

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”