Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB

817 posts, 344238 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB punmeister

Deci ce era si in documentul cu strategia pe 2020-2030 care este si pe forum. #nimicnou

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB Valentin

La momentul in care mi-am creat un cont aici, am stat o perioada si am urmarit diverse discutii mai vechi, din pacate nu pot decat sa constat ca multe din liniile enumerate mai sus, au ramas in acelasi stadiu, anume SF (science fiction), numai despre linia 5 se tot aude de atata amar de vreme ca e o prioritate, ca bla bla bla, a ramas neatinsa, la fel ca multe altele...  :popa: o sa vedem linii de tramvai reabilitate la anu' si la multi ani!  :popa:

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB shoppy

Aceea nu este o lista de investitii ci lista tronsoanelor ramase OR.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB andrei11

E aceeași de mulți ani încoace, chiar țin să ne-o amintească din șase  în șase luni ?

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB orex

Se implinesc 3(trei) ani si jumatate de cand bd. Barbu Vacarescu nu mai e deservit de tramvai! Oricum, in acest rastimp nu s-a luat nicio masura pentru modernizarea caii de rulare si a peroanelor, ca urmare si astazi arata ca acum hat ani PACAT!

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB alexxd_31

La peroane s-au pus borduri noi in 2019.
In rest nimic nou.
imi place ca apare " Modernizare linie de tramvai pe str. Ziduri Moși" dar nu apar portiunile de pe Ferdinand si Pantelimon.
Iar ne apucam sa modernizam bucatele ca pe linia 5?  

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB cris_m

Ziduri Mosi este proiect complementar achizitiei de tramvaie, pe acolo vor face acces/retragere in/din 21...

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB punmeister

In principiu majoritatea sunt complementare celor 100 de tramvaie, avand in vedere ca pe acolo se face traseul de acces/retragere + devieri.

Pai strada Zituri Mosi continua cu soseaua Pantelimon.  Daca o iei pe Ziduri Mosi  dinspre Colentina ajungi inevitabil la intersectia  dintre  Soseaua Pantelimon  si Ferdinand. E ceva care imi scapa pentru ca nu am inteles logica.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB cris_m

Traseul de retragere propus din 21 este Ziduri Mosi - Ferdinand - Mihai Bravu - Dudesti. De asta nu regasesti Pantelimonul nereabilitat pe lista. In planuri se face strict cat e nevoie....

Sa fiu mai carcotas Ziduri Mosi  se termina inainte de intersectia cu Ferdinand.
Nici Ferdinand nu se regaseste in acea lista...
Zic ca cineva da Copy / Paste de cateva ori pe an fara sa gandeasca prea mult.
Personal mi-am pierdut speranta ca o sa se reabiliteze ceva (Cu exceptia Bd. Vasile Milea) in urmatorii ani si nici roata de tramvai nou nu o sa vedem pana prin 2025.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB CiprianTRB

Pe Vasile Milea(porțiunea între Bd. I. Maniu si Bd. Timișoara) un echipaj de intervenții sudează linia.

Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB Puss in Boots

:-))) clar nu incepe ceva prea curand

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”