Topic: Construcție pasarelă peste stația Berceni
173 posts, 51480 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni
subway guru
Pana la urma ar fi benefic, sa nu se incinga paserela in bataia soarelui...
Pana la urma ar fi benefic, sa nu se incinga paserela in bataia soarelui...
- sab
-
Posted:
-
sab
Ce descoperire epocala, iarna ninge si vara bate puternic soarele in Romania. ...Totusi, nu cred ca Metrorex are grija saunei pentru calatori, iar daca DA, trebuia sa o aiba inainte de proiectare.
Ce descoperire epocala, iarna ninge si vara bate puternic soarele in Romania. ...Totusi, nu cred ca Metrorex are grija saunei pentru calatori, iar daca DA, trebuia sa o aiba inainte de proiectare.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Grija asta trebuiau sa o aiba PS4 si Popesti, ei sunt autoritatea contractanta, nu mai incercati sa mutati mortii de pe Edgar Quinet pe Academiei!
Grija asta trebuiau sa o aiba PS4 si Popesti, ei sunt autoritatea contractanta, nu mai incercati sa mutati mortii de pe Edgar Quinet pe Academiei!
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu mutam nimic nicăieri. Însă este logic ca la o structura vitrata sa se producă efectul de sera.
Aștept cu interes vara sa vad cum stă treaba din acest punct de vedere la E2.
Si peste câțiva ani, la stația Cimitir, o alta investiție fără cap ..
Nu mutam nimic nicăieri. Însă este logic ca la o structura vitrata sa se producă efectul de sera.
Aștept cu interes vara sa vad cum stă treaba din acest punct de vedere la E2.
Si peste câțiva ani, la stația Cimitir, o alta investiție fără cap ..
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca primaria Popesti s-ar fi consultat minimal cu detinatorii de solarii din parohia proprie ar fi aflat usor ca trebuia prevazuta posibilitatea de aerisire macar la capete...
Daca primaria Popesti s-ar fi consultat minimal cu detinatorii de solarii din parohia proprie ar fi aflat usor ca trebuia prevazuta posibilitatea de aerisire macar la capete...
- sab
-
Posted:
-
sab
S-a terminat si colantarea, dar pasarela tot nu s-a deschis...
S-a terminat si colantarea, dar pasarela tot nu s-a deschis...
20210321_073244.jpg (867.64 KB; downloaded 3535 times)
20210321_073325.jpg (1.43 MB; downloaded 3530 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Popestii sunt carantinati de covid...asa ca deocamdata ramane in stand-by.
Popestii sunt carantinati de covid...asa ca deocamdata ramane in stand-by.
- sab
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Dar ce altceva ar inseamna in conceptia ta?
Dar ce altceva ar inseamna in conceptia ta?
- survola
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Legea spune ca in carantina poți sa te deplasezi la serviciu de exemplu. Sau daca ai o urgenta.
Oricum, nu de asta este închisa pasarela, ca pe hartie este carantina in Popesti....
Si DA, la Popești nu este practic niciun fel de carantina. Nici nu ai cum sa faci așa ceva la o localitate lipita de București si cu metrou.
Legea spune ca in carantina poți sa te deplasezi la serviciu de exemplu. Sau daca ai o urgenta.
Oricum, nu de asta este închisa pasarela, ca pe hartie este carantina in Popesti....
Si DA, la Popești nu este practic niciun fel de carantina. Nici nu ai cum sa faci așa ceva la o localitate lipita de București si cu metrou.
- subway guru
-
Posted:
-
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Saptamana trecuta citisem pe unul din grupurile de FB din Popesti ca Baluta mai are de pictat peretii din interior. Acesta ar fi motivul pt care se intarzie.
Am impresia ca adevarul e undeva la mijloc. Nu cred ca doar niste pereti nepictati sunt problema aici. Ori e vorba de probleme la receptia facuta ori indolenta.
Saptamana trecuta citisem pe unul din grupurile de FB din Popesti ca Baluta mai are de pictat peretii din interior. Acesta ar fi motivul pt care se intarzie.
Am impresia ca adevarul e undeva la mijloc. Nu cred ca doar niste pereti nepictati sunt problema aici. Ori e vorba de probleme la receptia facuta ori indolenta.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination