MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 317135 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Stefan28

Astăzi au fost probleme toată ziua cu sistemul de informare al călătorilor, acesta nemergând pe nicio stație a M5.1, lumea fiind destul de derutată legat de direcția trenului la Eroilor...
20210318_184422_compress24.jpg (753.91 KB; downloaded 1717 times)
Romancierilor
20210318_185656_compress12.jpg (852.76 KB; downloaded 1718 times)

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. andrei11

Din partea moderatorului:
Prima poză nici nu reflectă această defecțiune e și strâmbă. Ia-ți adio de la ea !

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. orex

Aiurea cu deruta! Ai panouri ”fixe” care-ti indica linia 1, respectiv linia 2,  implicit destinatia! E la buza fiecarei scari (fixa/rulanta) spre peron, cand cobori agale dinspre vestibul.
Cate statii de pe M1/M3 au afisaj tabelar electronic in timp real?  Nu stiu, dar, iti dau un exemplu, ca Stefan cel Mare...canci! ;)
Iar de la Eroilor, daca te dai cu metroul, pa-aci, stii ca la L1 trage RD si la L2 trage VI! Daca nu, nu-i nicio problema, mecanicul anunta din start destinatia finala, si daca nu dormi sau esti absorbit in mrejele internetului, dupa PDT ti se comunica unde merge rama, inclusiv pe peronul RMC, deci pentru a treia oara!

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. subway guru

Informarea e a calatorilor, sistemul e al Metrorex. Mai multa atentie cu gramatica limbii romane n-ar strica.

Colega (@orex ), # Stefan28 s-a referit la stația Eroilor că lumea e derutată.  Și eu am fost derutat astăzi, nu există o regulă standard de plecare de la Eroilor ( unii pe stânga, ceilalți pe dreapta ! )

S-au ca e doi! Sau te-ai adresat doar unuia dintre cei doi? Ca nu e clar nici macar cui!
:)

@andrei11
Ti-am detaliat mai sus! Daca exista ”visatori” ( in sensul de absorbiti de net-ul oferit pe M5.1, sau de muzica care iti zapaceste timpanele) in cele 10 min. de cand s-a invartit roata de la Eroilor 2 pana la RMC, e fix problema fiecaruia!

subway guru wrote:
S-au ca e doi! Sau te-ai adresat doar unuia dintre cei doi? Ca nu e clar nici macar cui!

:?:  :?:  :?:
N-am înțeles la ce faci referire.

La mesajul matale colega!
:bere:

Sorry, e corect din punct de vedere gramatical. Mă adresam lui  orex !

Vezi ce se intampla daca nu te exprimi explicit? Intelesesem mai degraba invers sau ca te adresai ambilor. In latina colega e plural colectiv la fel ca media. Cand te adresezi unei audiente cu colega te referi la toti si la fiecare in parte nu doar la unul singur!

Hai sa explic mai bine ca sa inteleaga toti si sa inchidem subiectul.
Cand mi-te adresez cu colega ma includ si pe mine, nu doar pe tine, suntem deja doi daca nu o intreaga gashca de aceeasi teapa! (Teapa nu tzeapa!).
Toate cele bune, colega!

Ca o constatare, vad ca nu intereseaza pe nimeni (de la S.A.-ul diriguitor) sa activeze, la toate scarile rulante, functia ”ECO power” pentru economisirea energiei electrice. N-as crede ca n-au toate aceasta optiune. E mai bine sa mearga bezmetice 18 ore in aceeasi cadenta, ca sa se invarteasca contorul ca lumea, nu? :no:

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435159 posts in 5424 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”