Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1252 posts, 363973 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 90

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Era vorba sa fie scoase 2 ture, nu stiu daca au si facut asta.

Re: Repartizarea autobuzelor STB dany

cris_m wrote:
Daca se repara cele aproape 100 de Euro 4 defecte, cu siguranta va fi ok. Deja sunt retrase o parte din Euro 3, cele care ar mai putea ramane maxim sa fie cele cu AC. Estimez ca ar ramane undeva la 1200 de autobuze (130 hibride, 400 Otokar, 500 E4 si 165 E3 cu AC) pentru deservirea a aproximativ 1100 de ture, conform repartizarii din februarie.

Nu as miza pe asta, auzisem ceva de o marire de parc din aprilie dar nu stiu ce inseamna asta si cum se concretizeaza (nu stiu daca inseamna suplimentari de linii sau infiintari de noi linii-in cazul regionalelor mai sunt linii de infiintat si cred ca in urmatoarea perioada acest lucru o sa se intample)

Re: Repartizarea autobuzelor STB Chev Celios

Faptul ca conteaza si ca 335  merge acum direct pe la Baneasa.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Stefan28

Depoul Bujoreni a scos acum, la schimbul 2, în orele de vârf, 128 de autobuze din 130, câte ar trebui să scoată, fie ele Hibride sau Euro 4.
Liniile 133 și 205 circulă în acest moment din partea depoului Bujoreni cu o tură în minus. (18 respectiv 9).
7064 nu a mai ieșit la schimbul 2 pe 178, deși o făcuse la schimbul 1, iar 7062 și 7082 sunt în service.
4709 a fost scos la schimbul 2 pe 605, iar restul de 9 Euro 4 "vegetează" prin garaj în loc să le scoată pentru a asigura 130 de ture.  :headbash:  :headbash:  :headbash:
De ce oare se face asta?

Re: Repartizarea autobuzelor STB Andrei98

S-a mai discutat de n ori pe forum despre lipsa acută de șoferi, mai ales la schimbul 2. Și un exemplu este autobaza Titan unde se întâmplă de mult asta, autobuze care se retrag după schimbul 1 pentru că nu sunt suficienți șoferi care să mai iasă la schimbul 2.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Se vor face doar ajustari de parc cu mici schimbari la numarul de ture. Degeaba bagi 10 ture in plus daca 15 iti ajung tractate in garaj. Turele sunt suficiente pe majoritatea liniilor, va trebui umblat la plecarile de la capete mai ales, unde ai multe linii care pleaca toate odata si dupa 15 minute pauza.

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

Sau fac o petrecere de toata frumusetea la capatul de linie...

Re: Repartizarea autobuzelor STB Laurenţiu

Am auzit un zvon, că s-ar desființa linia R433, este adevarat?

Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

Din partea moderatorului:
Laurențiu, conduita forumului exclude știrile pe bază de zvonuri.
Asta nu înseamnă că nu poți pune întrebarea care o dorești, dar  fraza trebuie refolmulată ceva de genul ( sunt mai  multe variante )
Se desființează linia R 433 ?
Confirmă că ai citit acest mesaj.  Muțumesc.

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

In cazul liniei 335, astazi am avut 18 din cele 20 de ture deservite de autobuze articulate, cererea fiind suficient de mare chiar si pentru o zi de weekend. Daca s-ar respecta timpii de succedare ar fi perfect. Observati ca a fost adaugat un mesaj aditional "Circula pe Sos Bucuresti-Ploiesti" pentru a informa calatorii despre modificarea traseului. Nu am auzit insa acest lucru la anunturile vocale (functionale, culmea!).
20210313_131101-1612x1209.jpg (408.07 KB; downloaded 2428 times)
20210313_125313-1612x1209.jpg (590.14 KB; downloaded 2434 times)

Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

Recunosc că nu sunt în temă...Adică cum circulă pe Șoseua București - Ploiești ? N-o mai iau pe Ficusului ?

Re: Repartizarea autobuzelor STB CiprianTRB

Nu. Acum în locul liniei 335 pe Ficusului circulă 131.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Odata cu mutatea articulatelor s-a redus semnificativ numarul de Citaro pe 335 mai ales ca articulatele circula obligatoriu aici si nu mai pot fi inversate pe alte linii.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Victor92

Hai sa nu exageram atata.
Sunt Citaro Euro 3 si 4 in cursul saptamanii. Nu vad vreun motiv sa facem “festivitate” pe tema asta.

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434813 posts in 5413 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”