Topic: Să mai şi râdem...
1639 posts, 428607 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informatii
Stefan28
Postată în topicul potrivit!
Postată în topicul potrivit!
FB_IMG_1614798207744.jpg (31.54 KB; downloaded 3261 times)
- Costin
-
Posted:
-
- Calaretul
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
Calaretul
Daca acel autobuz ar ajunge in Bucuresti
Daca acel autobuz ar ajunge in Bucuresti
FB_IMG_1615045142975.jpg (88.56 KB; downloaded 3201 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca nu vom mai avea voie sa spunem mama lui de nemernic ce injuratura politic corecta sugerati in loc?
Daca nu vom mai avea voie sa spunem mama lui de nemernic ce injuratura politic corecta sugerati in loc?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
A inceput prohibitia la salai si bibani!
Pe cand si prohibitia DNA la govizi???
A inceput prohibitia la salai si bibani!
Pe cand si prohibitia DNA la govizi???
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Magarii de peste Nistru...cica vaccinurile AZ donate gratis de Romania sunt pentru a-i infecta nu vindeca!!!
Cat de rus tampit trebuie sa fii ca sa debitezi si sa propagi asa ceva???
Magarii de peste Nistru...cica vaccinurile AZ donate gratis de Romania sunt pentru a-i infecta nu vindeca!!!
Cat de rus tampit trebuie sa fii ca sa debitezi si sa propagi asa ceva???
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/firea-anunta-ca-va-candida-pentru-un-nou-mandat-de-primar-am-stabilit-politic-ca-misiunea-mea-este-sa-salvez-bucurestiul-1474075
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/firea-anunta-ca-va-candida-pentru-un-nou-mandat-de-primar-am-stabilit-politic-ca-misiunea-mea-este-sa-salvez-bucurestiul-1474075
Gabriela Firea anunță că va candida pentru un nou mandat de primar: Am stabilit politic că misiunea mea este să salvez Bucureștiul
Gabriela Firea a anunțat joi, într-o conferință de presă susținută la Botoșani împreună cu președintele PSD Marcel Ciolacu, că intenționează să candideze în 2024 pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Misiunea mea este să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a declarat Firea.
- andrei11
-
Posted:
-
- Anonim
-
Posted:
-
Anonim
Ține-o tot așa Dorele🤣🤣
Ține-o tot așa Dorele🤣🤣
c5aa9a9849e2346c7e0e54016233e200.jpg (77.32 KB; downloaded 2915 times)
- andrei11
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Izoletele au fost adoptate prosteste din procedurile antiEbola si evident se potriveau ca nuca-n perete la Covid...dar evident ca nu va recunoaste nimeni nimic, la vremea respectiva lozinca la ordinea zilei era daca tot nu stim si nu avem nimic orice idiotie e justificata, macar demonstram ca ne facem ca facem ceva...ca oricum babaca plateste si nu carteste.
Izoletele au fost adoptate prosteste din procedurile antiEbola si evident se potriveau ca nuca-n perete la Covid...dar evident ca nu va recunoaste nimeni nimic, la vremea respectiva lozinca la ordinea zilei era daca tot nu stim si nu avem nimic orice idiotie e justificata, macar demonstram ca ne facem ca facem ceva...ca oricum babaca plateste si nu carteste.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
📖 Pagination options