Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: V3A-93-CH-PPC

2480 posts, 774079 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 116 117 118 119 120 121 122  ... 178

📖 Pagination options
Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati orex

Andrei98 wrote:
Stefan28 wrote:
Mai apoi, când acest vagon a trecut prin RK, URAC a făcut măcar o revitalizare a caroseriei? Pentru că deja se vede rugina în spatele corpului B... Poate la următoarele CH-PPC care vor trece prin URAC o să facă asta...

Revitalizarea s-a numit vopsit peste jeg si rugina.

”4036” n-a fost numai ”văcsit”, ci mult mai mult, doar ce am ”aratatară”, in instantaneele anterioare, pe aceeasi tema, din frageda puncie, a reedificarii LUI, din URAC! Da, s-a facut mai mult de o revitalizare a caroseriei!
In afara de AC salon (neinstalat) n-aveti ce sa-i reprosati in comportamentul cotidian!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati Utilizator anonim

Pentru AC in salon mai erau necesare doua saptamani...dar graba electorala l-a dat peste cap. Vagonul circula zilnic de cand a venit, cred ca a stat doar un weekend cand nu a avut turatie. Sa speram ca apar si urmatoarele incepand de luna asta, desi momentan nu am semnale prea pozitive...

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati orex

1. Vagonul ”fanion” bine ca a fost turat pe linia consacrata, chiar daca ne-a fost pusa la indoiala, initial, informatia!
2. Din pacate, urmare a cadrului electoral , din anul de gratie 2020, din Bucuresti, nu s-a tinut cont ca trebuie sa paraseasca ”UZINA”  avand unele ”lacune” aferente ce nu se incadrau in standardelor momentului! N-are AC pe motiv electoral (trebuia scos cat mai rapid in circulatie, cu orice pret)! ;)

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati cris_m

Pai si va avea sau nu? Ca mie STB-ul nu a fost in stare sa-mi spuna daca mai continua proiectul montarii de AC, mi-a dat o lista chioara cu cele pe care au pus. Am fost la un click distanta sa le dau link de aici de pe forum  :rofl:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Probabil vor pune scuza traditionala - nu sunt bani. 4036 a pierdut investitia pe 2020.

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati 1689

Pe vremuri, orice unitate de productie avea ceea ce se numea CTC (control tehnic si de calitate).

Se vede ca la URAC i-au dat afara (daca or fi avut vreodata asa ceva in schema).

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati Tom

CTC ar fi băgat URAC în faliment. Așa că au eliminat un factor destabilizator. :twisted:

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati Stefan28

172 cu "noul" spate ...
20210309_191758_compress50.jpg (942.18 KB; downloaded 2838 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Nu e noul spate, e doar reparat in depou pe banii celui responsabil pentru tamponare. Nu a mai fost trimis la URAC pentru ca oricum va primi spatele chiar nou la RK.

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati Stefan28

Am înțeles. Oricum de abia se târa, motoarele făceau extrem de urât... Chiar are nevoie de un RK, ca mai toate CH-PPC de la Alexandria ...
De asemenea, văd că și 4048 lipsește de vreo lună...

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati bogdan63

224 si 4014, care s trimise de 5 luni, ce fac? Care e stadiul lor?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Asteapta sa se hotarasca cum le vopsesc  :rofl:

Re: V3A-93-CH-PPC - Evolutie, istorie, noutati LucaTB

Parcă într-un video de la sindicat, 224 se vopsea în stilul lui 4036. 👀

Go to page:  1  ... 116 117 118 119 120 121 122  ... 178

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433220 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”