Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 754407 views

Go to page:  1  ... 207 208 209 210 211 212 213  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 1689

Din pacate, da.

Berceniul (si cam tot sudul Bucurestiului) devine foarte repede un viitor banlieue. Tot ce se construieste (si Confort City sau Trend Residence sint doar inceputul), vor deveni in maxim 10 ani adevarate ghetouri.

Banuiesc ca stiti (foarte bine ?) istoria rezidens-urilor de pe Postalionului/Persu s.a.m.d.

Re: Sectorul 4 URANUS

Pe Postalionului sunt blocuri care sunt "din fabrica" ghetouri (ex. Stil Residence la nr. 59). Tot pe Postalionului s-a construit un bloc P+7 (Brown) desi cel mai inalt de pe aceasta strada era un P+4. Pe Drumul Dealul Alunis s-a dat AC pentru P+5 si a iesit P+5+6R+7R+8R+9R (Gin Family Brancoveanu).

In alta ordine de idei pe strada Odei 76 apar 2 blocuri P+8 care nu au Autorizatie de construire. Am rascolit pe site-ul PS4 dupa AC si nu am gasit nimic. Au si birou de vanzari si site (Odei Towers), tot ce trebuie, mai putin AC.

Re: Sectorul 4 MikeT

Nu au panoul de identificare a investitiei? Acolo trebuie sa apara si AC si restul informatiilor esentiale. Am vazut ca se edifica ceva acolo, probabil sunt blocurile P+8 de care spuneai. Au demolat si niste camine de pe Nicolae Belerciu, probabil vor tranti 3 blocuri si acolo, si cred ca si terenul de pe Orastie 41 e pregatit pentru blocuri, cred ca sunt 10.000mp acolo.

Re: Sectorul 4 subway guru

Reclamatie la ISC daca vrei sa rezolvi ceva...

Re: Sectorul 4 PTMZ

PTMZ wrote:
Primăria Sectorului 4 a lansat o licitație pentru lucrări de amenajare a parcului tematic "România Parc", în Parcul "Lumea Copiilor", cu acces din Strada Secerei și Parcul Tineretului. Bugetul alocat este în valoare de 30.717.471,40 RON, din fonduri bugetare. Ponderea punctajului:
- 80% preț
- 20% planul de management al calității lucrărilor executate
Termene limită:
- depuneri oferte: 22 februarie
- evaluări: 22 august
Link E-licitație: http://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100111170

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit până pe 12 martie.

Re: Sectorul 4 URANUS

MikeT wrote:
Nu au panoul de identificare a investitiei? Acolo trebuie sa apara si AC si restul informatiilor esentiale. Am vazut ca se edifica ceva acolo, probabil sunt blocurile P+8 de care spuneai. Au demolat si niste camine de pe Nicolae Belerciu, probabil vor tranti 3 blocuri si acolo, si cred ca si terenul de pe Orastie 41 e pregatit pentru blocuri, cred ca sunt 10.000mp acolo.

Nu are panou de santier proiectul de pe Odei, cel putin acum 2 saptamani cand am trecut ultima data nu era.

Re: Sectorul 4 ByOnu

...
pasarela tineretului.jpeg (121 KB; downloaded 3696 times)

Re: Sectorul 4 cris_m

Pentru politica aveti topic dedicat, folositi-l cu incredere, va rog! Acolo au ajuns ultimele mesaje postate aici.

Re: Sectorul 4 MikeT

Gata, s-a aprobat. 1 an de zile.
Intrebarea este cum va afecta asta haosul din dezvoltarea sectorului? Probabil multe autorizatii sunt deja in curs de obtinere, deci au scapat.
In alta ordine de idei, pe pagina primarului, unde primesti block dupa 2-3 comentarii negative, multi postaci ai acestuia raspandesc informatia ca maretele proiecte sunt blocate de consilierii USR PLUS, aici intrand si Parcul Arghezi, dar si crese, gradinite, scoli noi. Aveti idee ce planuri de crese, gradinite si scoli noi sunt? In afara de a face gradinite in fostele administratii financiare din sector.

Re: Sectorul 4 ByOnu

Voiam sa aduc in discutie (ca tot se discuta intens despre PUZuri), PUZ Vacaresti (intre Calea Vacaresti si Zona Naturala Protejata Vacaresti). Acesta reglementeaza cum va arata noua trama stradala si, evident, unde si cum se pot construi noi imobile.

Insa vreau sa va uitati putin la harta strazilor din PUZul nou. Cum ma sa proiectezi strazi asa intortocheate, fara logica, fara continuitate, pe un teren ca-n palma?!
PUZ Vacaresti 2007.png (96.21 KB; downloaded 3331 times)
PUZ Vacaresti 2018.jpg (1.73 MB; downloaded 3338 times)

Re: Sectorul 4 cris_m

Am impresia ca vor sa respecte vechile strazi care au fost demolate. Poti verifica pe wikimapia cum sta exact treaba.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 Tom

In locul Patriarhului as plusa putin si as cere reconstruirea manastirii Vacaresti. Bine, nu s'o faca Baluta sau Nicusor &Co, dar sa le dea terenul si s'o faca Biserica cu fonduri proprii (din cand in cand, ajutati de autoritatile dornice de voturi). :twisted:

Re: Sectorul 4 andrei11

Nu se mai poate reconstrui Mănăstirea Văcărești. ( Evident, pe un alt amplasament ).  Este o mănăstire cu elemente din stilul Mănăstirii Văcărești înființata  după 1989 ( Mănăstirea Duminica Sfinților Români -  ca și reparație morală dacă vreți )  pe Șoseaua Olteniței aproape de Popești, pe partea stângă.  Cum se obișnuiește prin filme, << Caz Închis >>.

Go to page:  1  ... 207 208 209 210 211 212 213  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433675 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”