Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
5406 posts, 1748454 views
📖 Pagination options
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
WT_fan06
Nici atunci când funcționau, panourile publicitare (cele din stânga) nu aveau o utilitate reală, întrucât se pun în continuare afișe lipite „cu stil”, eventual strâmb, în spatele cabinei șoferului sau chiar pe unul din geamurile ce delimitează ușile. Am văzut o astfel de grosolănie într-un Hybrid.
Nici atunci când funcționau, panourile publicitare (cele din stânga) nu aveau o utilitate reală, întrucât se pun în continuare afișe lipite „cu stil”, eventual strâmb, în spatele cabinei șoferului sau chiar pe unul din geamurile ce delimitează ușile. Am văzut o astfel de grosolănie într-un Hybrid.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
6635 este defect pe Bulevardul Eroilor - prima banda - sens Romana.
Ingreuneaza rau de tot circulatia in zona, coada fiind pana aproape de intersectia cu Elefterie.
“Capacul” de la motor este ridicat.
6635 este defect pe Bulevardul Eroilor - prima banda - sens Romana.
Ingreuneaza rau de tot circulatia in zona, coada fiind pana aproape de intersectia cu Elefterie.
“Capacul” de la motor este ridicat.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
S-a rezolvat zilele trecute problema de la podeaua lui #4366.
V2A wrote:
De astăzi: 4366, linia 138...
S-a rezolvat zilele trecute problema de la podeaua lui #4366.
4366 - 163 - 29.01.2021.jpg (316.97 KB; downloaded 4547 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
A revenit 7075 după aproape 3 luni de absență, pe linia 301 azi.
A revenit 7075 după aproape 3 luni de absență, pe linia 301 azi.
-
- V2A
-
Posted:
-
-
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
La capitolul reveniri il adaugam si pe 4972 dupa 4 luni de absenta , astazi in linia 101
La capitolul reveniri il adaugam si pe 4972 dupa 4 luni de absenta , astazi in linia 101
- Stefan28
-
Posted:
-
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Si o imagine cu 4814, revenit (din ceea ce am gasit pe forum) dupa cel putin 8 luni de imobilizare.
4814 - Linia 104 - Soseaua Pantelimon (Statia ''Soseaua Morarilor'') - 02 Februarie 2021

Si o imagine cu 4814, revenit (din ceea ce am gasit pe forum) dupa cel putin 8 luni de imobilizare.
4814 - Linia 104 - Soseaua Pantelimon (Statia ''Soseaua Morarilor'') - 02 Februarie 2021

- Laurenţiu
-
Posted:
-
Laurenţiu
4135 o sa lipsească o perioadă de pe liniile autobazei Militari întrucât l-am văzut în urmă cu o oră în stație la Gorjului cu una dintre geamurile de la ușa 2 spart și părea că fost agățat în partea sus.
4135 o sa lipsească o perioadă de pe liniile autobazei Militari întrucât l-am văzut în urmă cu o oră în stație la Gorjului cu una dintre geamurile de la ușa 2 spart și părea că fost agățat în partea sus.
-
- ADK
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
#4374 a revenit recent în circulație după aproximativ 1 an (?) de imobilizare.
#4374 a revenit recent în circulație după aproximativ 1 an (?) de imobilizare.
- Laurenţiu
-
Posted:
-
Laurenţiu
Pe 4374 l-am văzut ultima oară pe 17 Iulie 2020 pe linia R432 unde era titular, iar titularul de pe ea a rămas de atunci până acuma pe linia aceasta.
Pe 4374 l-am văzut ultima oară pe 17 Iulie 2020 pe linia R432 unde era titular, iar titularul de pe ea a rămas de atunci până acuma pe linia aceasta.
-
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
4186 urma sa fie tractat în intersecție la Luterana, în linia 226. Acesta bloca circulația, echipele de intervenții cu politia locala erau la fata locului.
4186 urma sa fie tractat în intersecție la Luterana, în linia 226. Acesta bloca circulația, echipele de intervenții cu politia locala erau la fata locului.
📖 Pagination options