Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Irisbus Citelis

972 posts, 349133 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 70

📖 Pagination options
Re: Irisbus Citelis Mariusv

5383 de la Vatra are jantele vopsite (alb) acum.

Re: Irisbus Citelis barbuandrei

De aproximativ o luna a devenit o sorcova si aceasta masina, titularii ei plecand inapoi la Bujoreni, fiind preluata de cel ce a vopsit rotile si lui 5309 in urma cu 2 ani la Bujoreni.

Re: Irisbus Citelis CiprianTRB

5384 surprins în aceasta seara la Piața Mihail Kogălniceanu. Îmi cer scuze pentru calitate, am fost luat prin surprindere. (Poza strict cu caracter informativ)

Re: Irisbus Citelis Gabi23

Poate ar fi cazul ca STB să facă o achiziție de tapiserie nouă pentru scaunele troleibuzelor Irisbus. Deja după aproape 15 ani, cam toate tapiseriile din ele prezintă uzură. Este drept că unele au fost victima vandalismului călătorilor low-cost, dar pe de altă parte nici nu au fost salubrizate fiind în nota generală de igienizare aplicată acestor vehicule (cu unele excepții). Exemple aleatorii, situația e similară în aproape toate vehiculele:

- #5318 de la Vatra Luminoasă:  
5318.jpg (267.41 KB; downloaded 3678 times)

- #5347 de la Bujoreni (depoul devenit autobază de ”protocol” cu autobuze cu scaune tapisate), priviți strat de jeg, cred că n-a fost curățat niciodată acel suport unde ar trebui să se sprijine persoanele cu dizabilități...
5347 - 62 - 09.02.2021 (1).jpg (332.46 KB; downloaded 3673 times)
5347 - 62 - 09.02.2021 (2).jpg (421.93 KB; downloaded 3679 times)
5347 - 62 - 09.02.2021 (3).jpg (375.06 KB; downloaded 3671 times)

Re: Irisbus Citelis ByOnu

Eu pur si simplu as renunta la tapiserie in cazul Citelis. Chiar nu vad sensul in a avea doar 4 scaune tapitate intr-un vehicul cu scaune din plastic.

Si poate ar fi o idee si inlocuirea scaunelor din plastic. Scaune nespalate au toate vehiculele, dar in asa hal sa tina jegul... cine gandeste scaune poroase pentru transportul public? Zau acum... Sunt proiectate sa fie greu de curatat odata ce jegul intra in striatii.

Re: Irisbus Citelis cris_m

In mod normal ar trebui sa intre la RK-uri, altfel nu mai au viata lunga.

Re: Irisbus Citelis orex

Un tapiser adevarat (profesionist), intr-o saptamana, ”n-ar avea ce face” la 4(patru) scaune! :yes:
Chestiunea e...mai exista-n STB, acest mestesug?

400 de scaune poate.

Intr-un troleu ma indoiesc! :yes:

Doar ca noi avem suta. Toate au problema scaunelor tapitate.

Re: Irisbus Citelis georgica2704

99 , ca 5312 e de casat.

@ByOnu
De acord, dar nu toate arata cum le-a gasit @gabi23!
Una peste alta, cand circulau Ikarus 260, unde toate scaunele erau ”puf”(cu tapiserie ”piele ecologica” si burete), daca se intampla comicaria asta, jalnica, erau ”meseriasi” care ”coseau” spatarele si profundoarele scaunelor!
PS
N-am cum sa uit cum aratau Ikarus 260, mai cu seama ca de la numarul de parc 1 la 25 au circulat pe 168 si 368, arondate autobazei Floreasca! ;)  :bere:
@ByOnu  pe Ikarus ”25” exista singura doamna/femeie conducator auto! Si, sa stii ca strunea ”harabaia” cum se cuvine, ca nu de putine ori, cu EA, am ajuns la liceu cand trebuia!  :D

Re: Irisbus Citelis WT_fan06

Am dubii că există vreun scaun tapițat în stare corespunzătoare pe cele 99 de Citelis rămase. Apoi, când contractezi servicii de curățenie / mentenanță, e cazul să te uiți la toată flota și să acționezi în consecință, să ai manopera și stocul de piese asigurate. E management elementar.

Că tot veni vorba, este de urmărit ce "acțiuni" se vor lua în privința aparatelor de aer condiționat. Procedurile durează și nici nu îți dai seama când a venit vara. Oare cât % din aparatele AC vor fi defecte / ineficiente / pe post de mobilă în această vară?

Re: Irisbus Citelis 1689

De ce nu se fac RK la Irisbus-uri ?

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 70

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433246 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”