MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 448641 views

Go to page:  1  ... 115 116 117 118 119 120 121  ... 132

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

Am incercat sa aflu cand se va moderniza sistemul de taxare in statiile inaugurate in perioada 2000-2008. Din pacate, raspunsul este evaziv... "in viitorul apropiat" :?  
Urmare a solicitării dumneavoastră, înregistrată la Metrorex cu numărul ...., vă comunicăm următoarele informații de interes public:

În stațiile unde sistemul de taxare nu a fost  modernizat, validarea titlului de călătorie încărcat pe cardul contactless Metrorex se realizează la validatoarele portocalii montate pe aparatele de taxare (validatoare tip STB).

Se are în vedere modernizarea sistemului de taxare și în celelalte 10 stații care nu au putut fi incluse în prima etapă de modernizare în viitorul apropiat.

DIRECTOR GENERAL,              

ing. Gabriel MOCANU

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces subway guru

Ce te asteptai sa-ti raspunda?

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Stefan28

celelalte 10 stații care nu au putut fi incluse în prima etapă de modernizare în viitorul apropiat.

De ce nu au putut fi incluse pana la urma?

• sab
  • Posted:
  •  

Ca nu se amortizase investiția. Nu știu cat mai trebuie sa așteptam, asta speram sa aflu. Ca scara rulanta de la Gorjului sta nemișcata de luni bune, probabil din același motiv, ca nu s-a amortizat încă.
subway guru wrote:
Ce te asteptai sa-ti raspunda?

Simplu, CAND intenționează sa lanseze licitația. Anul acesta , in 2025 sau în 2050. La Metrorex, dacă ne uitam la hârțile cu liniile de metrou planificate, timpul este relativ ,totul este  "viitor apropiat". Sau "in 3 ani aici va fi statia dvs".  :D
Mai ales ca acum au făcut mișcarea asta cu carduri contactless. Daca rămân doar elevii si studenții pe aceste noi carduri, nu este așa mare tragedie. Însă daca se trec toate abonamentele pe carduri, poate chiar toate titlurile de călătorie, cum a făcut RATB-ul, un singur validator sau doua per stație vor fi puține.  Iar celelalte validatoare vor deveni "mobilier subteran".

Cardul contactless trebuia implementat demult...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces andrei11

Proces Verbal
Azi data de mai sus subsemnatul  ___________ am achiziționat din stația de metrou Piața Iancului o cartelă de metrou cu 10 călătorii valabilă până în 31 Ianuarie 2022.

• sab
  • Posted:
  •  

Sa o stăpânești sănătos ! Care este treaba ?  :)

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces andrei11

Ai mai pomenit până acum cartelă valabilă 1 an de zile ?  Sau tu folosești abonamentul ?

• sab
  • Posted:
  •  

Într-adevăr, termenul este mare, probabil ca este un lot nou-nouț de cartele si de aceea are acest termen.
Sau or fi mărit termenele, dat fiind situația actuala, când se călătorește mai puțin.

E o cale de a incasa mai multi bani in avans.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces mcosmin

Atentie daca platiti direct cu cardul. Unele statii au lag foarte mare la procesare,  dai cu cardul,  puie, apoi nema, 15-20 de secunde mai tarziu ti se deschide usa. Eu am validat la 2 porti diferite, crezand ca prima nu a mers...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces orex

Mie nu mi s-a intamplat asa ceva pe 1 aprilie la cele doua puncte de acces unde am utilizat aceasta facilitate (PDT si STM), pentru prima data. Ba din contra, ”viteza de reactie” si facilitarea accesului au fost net superioare celor in care introduci cartela (eu, abonamentul) in fanta portii. Dureaza citirea si confirmarea datelor de zici ca-i program de masina de spalat!  :rofl:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces cris_m

Da, nici eu n-am avut probleme, a durat cam la fel ca la magazin, de exemplu. Ce nu-mi place e ca pretul e 2.5 lei...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Stefan28

În ce sens nu îți place? Ți se pare prea mult sau prea puțin? :)

Go to page:  1  ... 115 116 117 118 119 120 121  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433247 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”