Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2309 posts, 694402 views

Go to page:  1  ... 107 108 109 110 111 112 113  ... 165

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andreiiul

De ceva timp (saptamana trecuta am observat) statia de plecare a autobuzelor catre Popesti a fost mutata in dreptul alveolei unde autobuzele isi efectueaza si stationarea la capat.
Acum cel putin 1 an am facut o adresa catre ADTPBI legata de mutarea statiei in dreptul parcarii dar raspunsul a venit abia acum prin efectuarea mutarii.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

In sfarsit, o decizie foarte buna. Si mie mi se parea o mare prostie ca nu puteai sa iei autobuzul de acolo. In fond, nu vad o problema sa stai in interior pana se termina stationarea....

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andreiiul

Culmea e ca nu stai in interior. Nu inteleg logica STB/STV si/sau a soferilor.
Daca pana la mutarea statiei in acea alveola stationau la capat autobuzele, azi am vazut cum stateau (un R439 si ceva de la STV) inainte de alveola (partial ocupand banda 1, noroc ca acolo a ramas drumul mai lat de la vechiul refugiu de tramvai).

Atunci e o prostie colosala, tin minte ca acum ceva timp am luat de la Presei din terminal un 330 si ne-a lasat sa ne urcam de acolo. Nu vad de ce nu te-ar lasa si aici.
Stiu doar ca in ianuarie cand am fost ultima data cu R439 statia mi s-a parut extrem de impropriu facuta, trotuar ingust, obstructionat de diverse chestii si foarte scurt spatiul de stationare efectiva.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Stația “Doamna Ghica”, aferentă liniilor 182, 282, 343, R409, 667, 682, N101 și N108, suspendată temporar

Începând cu data de 18.12.2020, stația de autobuz “Doamna Ghica”, aferentă liniilor 182, 282, 343, R409, 667, 682, N101 și N108, situată pe Șos. Colentina, după intersecția cu Str. Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Șos. Fundeni, va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor edilitare din zonă.

Astfel, autobuzele liniilor 182, R409, 667, 682, N101 și N108 vor efectua opriri înaintea intersecției Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, în stația aferentă liniilor 143 și N125, cu denumirea “Doamna Ghica”.

Autobuzele liniilor 282 și 343 nu vor efectua această stație, ci vor opri în următoarea stație de pe traseu – “Cremenița (Piața Colentina)”, situată la aproximativ 200 de metri de zona respectivă.

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1407

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate WT_fan06

Așa se prezintă stația ultracentrală "Bd. I. C. Brătianu", aferentă liniilor 104, 116, 117, 123, 313, N104 și N111. Făcând abstracție de asfaltul care se revarsă în stație, dâmbul de pe mijlocul benzii 1 este un pericol pentru orice vehicul care trece pe acolo.

În decurs de câteva minute, un autoturism personal și 4654 (313) s-au lovit cu podeaua de acel dâmb sosind în stație. Din fericire, șoferul autobuzului a acționat corespunzător și a ridicat garda la sol la maximum înainte de a pleca din stație.

Pozele sunt de ieri seară.
IMG-20210104-WA0026.jpeg (1.52 MB; downloaded 3771 times)
IMG-20210104-WA0028.jpeg (704.25 KB; downloaded 3761 times)

Lasa ca in alte colturi ale orasului s-au scos placile de beton din statii, respectiv piatra cubica, niste tampiti aia de le-au pus...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Andrei98

Nici asfaltul ăsta turnat în ultima vreme nu este prea strălucit. A se vedea tot sectorul 4 unde asfaltul recent turnat este deja vălurit și foarte neted. Și asta în timp ce prin alte zone există asfalt mai vechi dar care rezistă mult mai bine chiar dacă și el este toată ziua încins de soare sau este tranzitat de multe autobuze.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Utilizator anonim

Recent a fost montat refugiu nou si la Dridu, aici nu a existat niciodata refugiu de cand a fost inversat sensul capatului troleibuzelor.
20210106_122111.jpg (616.38 KB; downloaded 3637 times)

• V2A
  • Posted:
  •  

Stația „Doamna Ghica” redevine funcțională

Începând de sâmbătă, 09.01.2021, va fi reînfiinţată stația „Doamna Ghica”, aferentă liniilor 66, 182, 282, 343, 682, R409, N101 și N108, situată pe Șos. Colentina, după intersecția cu Str. Doamna Ghica, pe sensul spre terminalul „Spitalul Fundeni”, ca urmare a ridicării restricțiilor de circulație de pe Şos. Colentina (de pe tronsonul cuprins între Str. Doamna Ghica şi stația „Cremenița”).

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1415

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Cineva a făcut un gest frumos și a confecționat indicatorul stației Fabrica de Glucoză (sens Lacul Tei). Poate vor picta cei de la STB indicatorul oficial și îl vor monta împreună cu un refugiu nou...
Fabrica de Glucoză - 16.01.2021.JPG (279.43 KB; downloaded 3279 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate alexandru_gr

Din câte știu câțiva angajați de la Mobexpert au făcut acea "plăcuță".
Este de vreo câteva luni pusă acolo.

• V2A
  • Posted:
  •  

O nouă stație de autobuz pe traseul liniei 139

Începând de vineri, 22.01.2021, ora 09:00, autobuzele liniei 139 vor efectua opriri în noua stație “Piața Danny Huwe”, situată pe Bd. Geniului, pe sensul de mers spre terminalul “Zețarilor”, între stațiile “Piața Leul” și “Drumul Sării”.

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1417

E bine ca o fac, dar nu inteleg de ce nu baga si pe sensul opus intre Lt Gaina si Nabucului....

Go to page:  1  ... 107 108 109 110 111 112 113  ... 165

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”