Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 424995 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
subway guru
La tot ce e construit dupa 1990 si nu mai are legatura cu MApN ci cu ISU...
La tot ce e construit dupa 1990 si nu mai are legatura cu MApN ci cu ISU...
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
M4 ca si tronsonul Grigorescu - Saligny are zero porti etanse/zone ALA (cel putin in zonele publice vizibile).
M4 ca si tronsonul Grigorescu - Saligny are zero porti etanse/zone ALA (cel putin in zonele publice vizibile).
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca bine imi amintesc a fost o licitatie pentru porti etanse la care au lipsit ofertantii
Daca bine imi amintesc a fost o licitatie pentru porti etanse la care au lipsit ofertantii
- subway guru
-
Posted:
-
Re: POZE - Statia Eroilor 2
subway guru
Ar fi fost suficient sa imprastie o mana de samanta de gazon...
sab wrote:
Când am fost pe acolo data trecută in 19.12, am crezut ca s-au apucat sa smulgă buruienile si sa amenajeze aceste monumente ale naturii. Însă se pare in acea zona nici pământul nu mai "suportă" aceasta construcție . Impresia mea este ca pământul proaspăt se datorează unei "alunecări de teren" anterioare, pe care au încercat sa o "repare". Numai ca ploile puternice recente si-au pus amprenta si pământul a luat-o din nou la vale. Chiar si-au imaginat ca pământul va sta acolo fără vegetație ? Unde cap nu este, vai de picioare.
- sab
-
Posted:
-
sab
Mai greu de întreținut, daca proiectantul nu a prevăzut si un sistem de irigare. Aici apare o discuție interesanta, probabil ca derdelușurile fac parte din parc si sunt in sarcina Primarei, care trebuie sa le întrețină si sa le ude.
subway guru wrote:
Mai greu de întreținut, daca proiectantul nu a prevăzut si un sistem de irigare. Aici apare o discuție interesanta, probabil ca derdelușurile fac parte din parc si sunt in sarcina Primarei, care trebuie sa le întrețină si sa le ude.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu trebuie irigare. N-am stat să caut, dar se fabrică și autocisterne mult mai mici.
Nu trebuie irigare. N-am stat să caut, dar se fabrică și autocisterne mult mai mici.
AC.jpg (20.96 KB; downloaded 2565 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Da, chiar vad un nene de la "Spatii verzi" suit pe derdelușuri cu furtunul si cisterna plimbând-se prin parc. Probabil ca de aceea pun balustrade, sa nu alunece nenea cu cisterna de irigare.
Da, chiar vad un nene de la "Spatii verzi" suit pe derdelușuri cu furtunul si cisterna plimbând-se prin parc. Probabil ca de aceea pun balustrade, sa nu alunece nenea cu cisterna de irigare.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Să știi că eu am văzut o minicisternă din aceasta în Cișmigiu. Cred că e a lor că stă parcată în zona de lângă liceu ( accesul în parc de pe Schitu Măgureanu )
Să știi că eu am văzut o minicisternă din aceasta în Cișmigiu. Cred că e a lor că stă parcată în zona de lângă liceu ( accesul în parc de pe Schitu Măgureanu )
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bre, voi n-ati plantat macar o panseluta la viata voastra dar va dati cu parerea...
Bre, voi n-ati plantat macar o panseluta la viata voastra dar va dati cu parerea...
- sab
-
Posted:
-
sab
De unde stii tu, bre, ce am plantat noi la viata noastra ?
Revenind, proiectul ce prevedea legat de derdelusuri? Gazon, panselute, trandafiri?
Sau doar umplerea cu pământ și de aici era treaba primariei?
De unde stii tu, bre, ce am plantat noi la viata noastra ?
Revenind, proiectul ce prevedea legat de derdelusuri? Gazon, panselute, trandafiri?
Sau doar umplerea cu pământ și de aici era treaba primariei?
- orex
-
Posted:
-
orex
@sab
Crezi in virtutile Primariei, de orice sorginte ar fi? Eu nu m-as baza, nicidecum/niciodata, pe asta!
@sab
Crezi in virtutile Primariei, de orice sorginte ar fi? Eu nu m-as baza, nicidecum/niciodata, pe asta!
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu, doar ma intrebam în sarcina cui este smulsul buruienilor de pe aceste dealuri urbane si aducerea lor la nivelul demn de un parc.
In alta ordine de idei, un plan interesant, care arata unde duce scara in spirala de la "castravete".
Nu, doar ma intrebam în sarcina cui este smulsul buruienilor de pe aceste dealuri urbane si aducerea lor la nivelul demn de un parc.
In alta ordine de idei, un plan interesant, care arata unde duce scara in spirala de la "castravete".
Pedestrian-movement-in-Eroilor-2-station-route-1.png (219.97 KB; downloaded 2319 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
@sab
E o randare, ca multe altele, dar, e vorba de acces E, nicidecum de accesurile tip A (A1, A2), care n-au fost niciodata asociate cu ”Zeppelinul”
O sa avem gazon ”la greu” , ca-i singura graminee furajera care mai poate sa fie prezenta acolo!
@sab
E o randare, ca multe altele, dar, e vorba de acces E, nicidecum de accesurile tip A (A1, A2), care n-au fost niciodata asociate cu ”Zeppelinul”
O sa avem gazon ”la greu” , ca-i singura graminee furajera care mai poate sa fie prezenta acolo!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aoleu ! E o scârțâială la macazurile de intrare în stație, pe ambele linii, de te ia cu durerea de dinți. Ce se întâmplă, facem din nou experimente pe spinarea publicului călător ?
Și tot la Eroilor ( 2 ), pe panourile informative de pe pereți scrie simplu EROILOR, nu cu 2 << în coadă. >>.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination