Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5)

850 posts, 336004 views

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 61

📖 Pagination options
Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Puss in Boots

Daca se apucau in regie proprie sau cu fonduri de la bugetul local pana acum faceau macar o parte asa cum trebuie. Cui sa-i pese? nimanui.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia ByOnu

Sa nu uitam totusi ca pe Barbu Vacarescu este de dorit o solutie mai complexa cu instituirea de sensuri unice in tandem cu Calea Floreasca.

Deci nu doar o banala modernizare a configuratiei actuale. Dar pentru asta, Primaria trebuie sa initieze dezbateri publice.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Puss in Boots

Da, stiu, dar daca deschid linia asa isi bat joc la propriu si de tramvaie si de calatori.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia aztec

Azi își făceau de lucru la panoul de pe stâlp...cu ceva spray de contact...ceva scule...
IMG_20201005_140142.jpg (310.32 KB; downloaded 5215 times)

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) ticker

Linia asta trebuie deschisa cand va putea fi deschisa... Adica dupa ce se repara toata infrastructrura (inclusiv mutarea liniei cum se vordba pe vremuri, daca asa se mai vrea.

Insa, si aici nu stiu daca s-a mai propus, eu as recomanda prelungirea ei pana la Baneasa si construirea acolo a terminaulului multimodal + Park&Ride. Asta pentru ca nu are nici o noima un terminal la Romaero si la Baneasa deja sunt multiple linii.

Desigur se pune problema de restrictii tehnice in zona aeroportului (fara fir) si mult timp - ar fi posibila si o achizitie de tramvaie cu autonomie intre timp... dar vorbim de SF pentru Bucuresti.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) andrei11

Nu-i trebuie nicio restricție tehnică.  Îi trebuie un debleu de maxim 2 metri.
Bine, dacă avem lichid în instalație tunel.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia ByOnu

ticker wrote:
Insa, si aici nu stiu daca s-a mai propus, eu as recomanda prelungirea ei pana la Baneasa si construirea acolo a terminaulului multimodal + Park&Ride. Asta pentru ca nu are nici o noima un terminal la Romaero si la Baneasa deja sunt multiple linii.

Desigur se pune problema de restrictii tehnice in zona aeroportului (fara fir) si mult timp - ar fi posibila si o achizitie de tramvaie cu autonomie intre timp... dar vorbim de SF pentru Bucuresti.

viewtopic.php?f=17&t=568&p=305863#p305863

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia aztec

Asta ar însemna că la STB..primarie...sa fie cineva care nu a apucat Stefan Gheorghiu...

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) PTMZ

În E-licitație, PMB a publicat Programul Anual al Achizițiilor Publice (P.A.A.P.) 2020, pe care îl puteți consulta aici. Consultându-l, am identificat o procedură de negociere directă intitulată "Reabilitare sistem rutier și linie de tramvai pe Bd. Aerogării". la 4 milioane RON (4,76 milioane RON cu tot cu TVA), din fonduri bugetare. Să fie oare vorba de terminalul de la Aero Băneasa? Nu de alta, dar codul CPV arată că e vorba de lucrări de construcții de intersecții denivelate, nu lucrări pentru linii de tramvai, cum ar fi fost normal:
Screenshot_20201222-222749.jpg (219.29 KB; downloaded 4708 times)
Screenshot_20201222-222936.jpg (86.85 KB; downloaded 4707 times)

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) orex

Orice obiect de investitii  ar fi nu-i oabla treaba cu incredintare directa!!

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) Alex Negoi

Ce se mai știe despre această linie? Se mai dorește revenirea bidirecționalelor pe aici, după terminarea lucrărilor din Pantelimon?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) Utilizator anonim

Da. De 2 ani se asteapta siamezele pentru reluarea circulatiei aici.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) andrei11

Aveau tot timpul din lume să reabiliteze linia pe Barbu Văcărescu și să rezolve cu capătul  de la Exaero Băneasa !

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) Alex Negoi

Mă întreb ce se va întâmpla cu 605, după revenirea tramvaiului, având în vedere că foarte mulți îl folosesc pentru a ajunge la Complex Băneasa.

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 61

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”