Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului
1674 posts, 391191 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei.
sab
Plouă într-o stație nouă de metrou. Reprezentanții Metrorex: Este un deranjament tehnic și se intervine
https://www.digi24.ro/stiri/economie/tra ... -1415920
Gata, ne-am linistit, este un biet "deranjament tehnic"...
Plouă într-o stație nouă de metrou. Reprezentanții Metrorex: Este un deranjament tehnic și se intervine
https://www.digi24.ro/stiri/economie/tra ... -1415920
Ori afară, ori la metrou... tot aia e. În proaspăt inaugurata stație de metrou Eroilor 2, de pe magistrala care leagă Drumul Taberei de centrul Capitalei, este ca sub cerul liber. Plouă, potrivit unor imagini publicate de economica.net.
Contactați de Digi24, reprezentanții Metrorex spun că este vorba despre un deranjament tehnic și că se intervine pentru remedierea problemei și izolarea zonei respective.
Linia Drumul Taberei-Eroilor a fost inaugurată în septembrie, la 9 ani de la începerea lucrărilor, în urma unei investiții de circa 3,22 miliarde de lei.
Gata, ne-am linistit, este un biet "deranjament tehnic"...
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Credeați că am scăpat de probleme??

+video...

Credeați că am scăpat de probleme??

+video...

- sab
-
Posted:
-
sab
Normal ca nu credeam, s-a văzut de la început ca lucrările la M5 sunt de o calitate mai mult decât îndoielnica. Nicaieri nu am vazut gips-carton in subteran pana acum.
Si asta este abia începutul, sa vedem peste 10-15 ani ....
Normal ca nu credeam, s-a văzut de la început ca lucrările la M5 sunt de o calitate mai mult decât îndoielnica. Nicaieri nu am vazut gips-carton in subteran pana acum.
Si asta este abia începutul, sa vedem peste 10-15 ani ....
-
- Valentin
-
Posted:
-
Valentin
La Favorit deja câteva corpuri îți dau flash uri, se aude cum curge apa spre nivelul șinei, iar cea mai amuzantă parte a fost la Eroilor, unde s au deschis ușile pe partea greșită (spre perete) , blocaj de 1,2 minute . Păcat că nu se face un control mai amănunțit de către Metrorex.
La Favorit deja câteva corpuri îți dau flash uri, se aude cum curge apa spre nivelul șinei, iar cea mai amuzantă parte a fost la Eroilor, unde s au deschis ușile pe partea greșită (spre perete) , blocaj de 1,2 minute . Păcat că nu se face un control mai amănunțit de către Metrorex.
- CataOT
-
Posted:
-
CataOT
Daca este asa cu deschiderea usilor pe partea gresita, mi se pare foarte grav. Putea sa cada cineva pe sina a3-a. Trebuie o verificare serioasa sau sa nu se poata face aceasta greseala, sistemul spunandu.se ca este foarte 'destept'.
Daca este asa cu deschiderea usilor pe partea gresita, mi se pare foarte grav. Putea sa cada cineva pe sina a3-a. Trebuie o verificare serioasa sau sa nu se poata face aceasta greseala, sistemul spunandu.se ca este foarte 'destept'.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Nu o să mai stau să postez mereu aceste treburi, dar este deja jalnic. Nu se autosesizează nimeni daca imaginile nu ajung pe posturi de stiri etc, drept dovada nu era nimeni care sa rezolve acest "deranjament tehnic"...
P.S Da, imaginile sunt de astăzi!

Nu o să mai stau să postez mereu aceste treburi, dar este deja jalnic. Nu se autosesizează nimeni daca imaginile nu ajung pe posturi de stiri etc, drept dovada nu era nimeni care sa rezolve acest "deranjament tehnic"...
P.S Da, imaginile sunt de astăzi!

- sab
-
Posted:
-
sab
Ba da,am văzut un nene de la paza care manuia de zor acel mop, deci se ocupa de rezolvare...Romaneste.
Au spart pavajul .
Este de bine. Dar cum spuneau altii pe aici...nimicuri, este normal, se rezolva. E clar in pozele de mai sus ca apa intra pe la imbinarea dintre cele 2 structuri , stația si pasajul pietonal.
P. S. Am văzut de mai multe ori peronul central de la E1 ud, dar atunci am crezut ca il spală des. Acum este clar ca avem o problema majora cu infiltratiile.
Ba da,am văzut un nene de la paza care manuia de zor acel mop, deci se ocupa de rezolvare...Romaneste.
Au spart pavajul .
P. S. Am văzut de mai multe ori peronul central de la E1 ud, dar atunci am crezut ca il spală des. Acum este clar ca avem o problema majora cu infiltratiile.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Asta seara, situatia nu sta pe roze deloc. E mai rau decat ce constatase @stefan28 la orele amiezii!
Asta seara, situatia nu sta pe roze deloc. E mai rau decat ce constatase @stefan28 la orele amiezii!
20201212_180039.jpg (200.09 KB; downloaded 3124 times)
Noroc ca da fix in sifonul de pardoseala! Curata coincidenta!
20201212_180025.jpg (249.75 KB; downloaded 3078 times)
La ”OZN1”, curat ca lacrima, dar ”OZN2” nu-i de acord, in ruptul capului!!
20201212_180104.jpg (291.26 KB; downloaded 3116 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Intra apa peste tot, parca arhitectul se credea in submarin, nu ? Cu asa infiltratii se duce naiba submarinul la fund.
Si pozele mele sunt tot de la pranz.
A treia poza este de la un culoar lateral care duce la rulante.

Intra apa peste tot, parca arhitectul se credea in submarin, nu ? Cu asa infiltratii se duce naiba submarinul la fund.
Si pozele mele sunt tot de la pranz.
A treia poza este de la un culoar lateral care duce la rulante.

- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Să vedem ce zice Astaldi:
Să vedem ce zice Astaldi:
Imediat, în aproximativ 20 minute, echipa de intervenție din șantier a antreprenorului a stopat aceste infiltrații, urmând ca, de îndată ce vremea permite, să sa rezolve definitiv această problemă. Antreprenorul își cere scuze față de călători și Metrorex pentru neplăcerile produse de acest incident nedorit, depunând toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor și limitarea disconfortului creat", a adăugat constructorul italian.
Pentru cine nu a fost niciodată acolo, vă spunem că noua stație de la Eroilor 2 are un design deosebit, fiind singura stație de metrou care beneficază parțial de lumină naturală. Exact deasupra coborârii în stație pasajul de legătură cu rețeaua veche de metrou nu are plafonul betonat - acolo este o cupolă transparentă prin care în stație pătrunde lumina zilei, este deci posibil ca apa să se fi scurs acolo (în București ploua la ora la care a fost făcută înregistrarea) prin îmbinările acelei cupole.
- sab
-
Posted:
-
sab
Se vede ce au stopat... Ne incalzeste enorm de mult ca avem o cupola si intra apa prin toti peretii, nu numai pe la cupola.
Sa se lase de meserie. Sper sa nu mai prinda vreo lucrare majora la noi.
Se vede ce au stopat... Ne incalzeste enorm de mult ca avem o cupola si intra apa prin toti peretii, nu numai pe la cupola.
Sa se lase de meserie. Sper sa nu mai prinda vreo lucrare majora la noi.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@sab
Ai uitatara ca o sa-i mai vezi cel putin un cincinal, p-aci, pe meleaguri mioritice?!
Nici lucrarile astea doua nu-s de saga!
@sab
Ai uitatara ca o sa-i mai vezi cel putin un cincinal, p-aci, pe meleaguri mioritice?!
Nici lucrarile astea doua nu-s de saga!
- essco
-
Posted:
-
essco
Eu nu. Dar nici n-am zis nimic contra despre lucrare. Ba, chiar sunt bucuros ca s-a facut.
Dar este acesta un criteriu? Daca avem treaba cu M5? Pai, erau unii pe aici care n-aveau treaba cu Pantelimonul, dar isi dadeau cu parerea ca e foarte bine acoperit acum cu mijloace de transport si nu mai e necesar metrou M5 pe Soseaua Pantelimon. Nu am vazut sa reactionezi si la ei.
Adevarul este ca ai dreptate si nu este intentia mea sa te condamn pentru asta: fiecare ne interesam mai mult de zona in care locuim sau muncim. Mi se pare firesc.
orex wrote:
@zapacitu, @essco
..Aveti vreunul dintre voi treaba cu M5? Stiti ce usor e sa vezi pe stadion o poarta de 7,25m, din tribune, si sa-l hulesti pe cel care a tras in bara?
Eu nu. Dar nici n-am zis nimic contra despre lucrare. Ba, chiar sunt bucuros ca s-a facut.
Dar este acesta un criteriu? Daca avem treaba cu M5? Pai, erau unii pe aici care n-aveau treaba cu Pantelimonul, dar isi dadeau cu parerea ca e foarte bine acoperit acum cu mijloace de transport si nu mai e necesar metrou M5 pe Soseaua Pantelimon. Nu am vazut sa reactionezi si la ei.
Adevarul este ca ai dreptate si nu este intentia mea sa te condamn pentru asta: fiecare ne interesam mai mult de zona in care locuim sau muncim. Mi se pare firesc.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu ma pronunt unde nu pot evalua situatia documentat sau pe propria-mi piele!
Toate constatarile mele sunt la obiect, eu fiind unul dintre subiecti! N-am de ce sa fac apologia unei lucrari care, ca pe langa ca ne-a scormonit cartierul timp de 9 ani, nu-i gata nici acum! Iau partea plina a paharului. Uite, spre ex. ieri, in zi de weekend, cand am surprins acele instantanee la E2, cat crezi ca mi-a luat sa fac de la RMC pana la PMU?
PS
Din pacate, cred ca nici la varsta pensionarii nu voi ajunge la @andrei11 cu ”omida”, cum nici nu voi trece Carpatii pe autostrada!
Nu ma pronunt unde nu pot evalua situatia documentat sau pe propria-mi piele!
Toate constatarile mele sunt la obiect, eu fiind unul dintre subiecti! N-am de ce sa fac apologia unei lucrari care, ca pe langa ca ne-a scormonit cartierul timp de 9 ani, nu-i gata nici acum! Iau partea plina a paharului. Uite, spre ex. ieri, in zi de weekend, cand am surprins acele instantanee la E2, cat crezi ca mi-a luat sa fac de la RMC pana la PMU?
PS
Din pacate, cred ca nici la varsta pensionarii nu voi ajunge la @andrei11 cu ”omida”, cum nici nu voi trece Carpatii pe autostrada!
📖 Pagination options