Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a traseelor

1939 posts, 647551 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 139

📖 Pagination options
Re: Propuneri de noi trasee Chev Celios

Degeaba faceti voi planuri.Cat de curand RATB-ul (din ordinul lui Crit) va taia :shock: jumatate :o  din turele la majoritatea liniilor.Cica pentru economie. :roll:  :evil:

Re: Propuneri de noi trasee Dominatrix

Dr2005 wrote:
RATB, Numar inregistrare:106207/29.12.2010 wrote:
Stimate Domnule Dragos [...],
In legatura cu sesizarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca liniile 33 si 52 de tramvaie au fost linii infiintate provizoriu pe perioada lucrarilor la calea de rulare de pe arterele adiacente. Toate informatile sunt prezentate pe site-ul Regiei Autonome de Transport Bucuresti. In functie de dotarea cu vagoane, vom studia posibilitatea imbunatatirii ofertei de transport, in cazul in care cererea o impune.

Sarbatori Fericite!

Sublinierea îmi aparţine.

Urmatorul pas este sa te duci in audienta cu mizeria aia de raspuns la Directorul de exploatare. Adica e ca si cum tu i-ai fi intrebat cum ii cheama, si ei ti-ar fi raspuns unde stau...
Chev Celios wrote:
Degeaba faceti voi planuri.Cat de curand RATB-ul (din ordinul lui Crit) va taia :shock: jumatate :o  din turele la majoritatea liniilor.Cica pentru economie. :roll:  :evil:
Daca e adevarat ce spui, nu e nici o problema. Exista si mers pe jos, mai exista si masina personala, si sa nu uitam nici deviza RATB'ului: cu cat mai putine linii si ture, cu atat mai putini calatori si mai putina bataie de cap. Dixit!

Re: Propuneri de noi trasee Chev Celios

Oricum treaba asta nu cred ca se va concretiza pentru ca o sa-i sara sindicatele in cap(si asa nu prea il mai agreaza nimeni pe Crit la conducerea RATB).

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee Utilizator anonim

Chev Celios wrote:

Si asta de la 1 februarie. Doar cateva linii "coloana vertebrala" vor ramane cu turele neatinse.

Re: Propuneri de noi trasee Der Hofmeister

Chev Celios wrote:

Musiul asta incepe incet-incet sa faca cinste propriului nume de familie. Probabil ca era un pic CritA cand i-a venit ideea asta geni(t)ala, ca daca domnu' Basescu hahaie spunand ca face afirmatii sub influenta bauturilor alcoolice, monsericul pus pe post de director la RATB de ce sa nu faca si el o aroganta GEN?

Observ (din ce in ce mai cronic) cum la romani solutiile cele mai iubite pentru o aparenta iesire din criza sunt taieri, reduceri de personal si cresteri de preturi, solutii pe care orice imbecil cu maxim doi neuroni, un cortex plat si o singura circumvolutiune, evident, la sapca le poate aplica. Da, da, economia o cere, probabil... :evil:

Re: Propuneri de noi trasee mastocitu

Daca tot vorbim de linii eu cred ca 42 poate fi linistit desfiintata, pe 24 il vad dus pe pasajul basarab, pe 45 la gara de nord si 20 trimis la vasile parvan sau mai departe daca primaria prelungeste linia de tramvai. Cred ca 45 este suficient pentru legatura bucurestii noi si cartierele adiacente si gara de nord, iar 24 suplimentat de la victoria cu turele de 34 ramase poate merge in militari si astfel sa existe un tramvai relativ direct militari-gara de nord cu transbordare la banu manta cu 182 si 282.Iar 16 ar trebui dus in spate la unirea.

Re: Propuneri de noi trasee DanCld

Utilizator anonim wrote:
Chev Celios wrote:

Si asta de la 1 februarie. Doar cateva linii "coloana vertebrala" vor ramane cu turele neatinse.

Ne intoarcem la epoca ITB? Intreprinderea de Terminat Bucuresteni, that is  :geek:

mastocitu wrote:
Daca tot vorbim de linii eu cred ca 42 poate fi linistit desfiintata, pe 24 il vad dus pe pasajul basarab , pe 45 la gara de nord si 20 trimis la vasile parvan sau mai departe daca primaria prelungeste linia de tramvai.

42 nu va fi desfiintat atat timp cat linia pe Expozitiei va fi singura legatura intre metroul usuratic 41 si depoul Bucurestii Noi. S-a mai discutat problema asta, probabil ca singurul traseu cat de cat viabil pentru 42 ar fi Mezes - Piata Presei, folositor ca ranforsare pentru 45 intre Clabucet si Mezes.

24 si eu il vad combinat cu 47 pe traseul Damaroaia  - Cet Vest. Nu e nevoie de nici o suplimentare de parc, ci numai inglobarea turelor liniei 47 (4 ture). Asta ar insemna un traseu cu 8 ture si (sa zicem) 120 minute/cursa, ceea ce mi se pare rezonabil, ar rezulta un interval de succedare de 15 minute la ora de varf, mai mult decat multumitor.

Iar din propunerile facute in acest topic de mai multi colegi/colege, "tema comuna" care se desprinde ar fi 34 prelungit pe pasajul Basarab pana la Depoul Militari, prin inglobarea viitorului 35 (daca cineva tot a pus gand rau liniei 25, care dupa toate probabilitatile se va desfiinta), si 27 modificat in Ghencea. Suplimentarea pentru 27 s-ar putea face din ture scoase din 34 si 35, intrucat un traseu Romprim - Depoul Militari ar necesita mai putine ture decat 2 trasee separate 34 si 35.

Iata 4 propuneri "rezonabile":

34: Romprim - Depoul Militari
24: Damaroaia - Cet Vest
27: RATB Titan - Ghencea.
42: Mezes - PPl.

Cine se ofera voluntar sa scrie o petitie "frumoasa" si sa mearga cu "jalba in bat" la RATB?

DanCld wrote:
Ne intoarcem la epoca ITB? Intreprinderea de Terminat Bucuresteni, that is  :geek:
De fapt, Intreprinderea de Torturat Bucuresteni. Nu e nicio gluma, asa era bancul in epoca...

Am o intrebare daca tot fac capat la gara basarab ce linii vedeti cu capatul acolo? sa revina 12 ? sa fie altele?

Re: Propuneri de noi trasee Victor92

Utilizator anonim wrote:
Chev Celios wrote:

Si care ar fi aceste linii cu "coloana vertebrala" ?

pariem pe 21,32,34 si 41 la tramvaie?

Re: Propuneri de noi trasee sloppy

De 44 nu am mai auzit nimic oare  mai apare cand se deschide bucla de la Gara Basarab sau dispare?
ar fi buna o imbinare cu 45 Mezes-Ion Mihalache-Gara de Nord(pe Dincu Golescu)-Gara Basarab-16 Feb.    doar spun  :D  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee Utilizator anonim

Urmatoarele miscari ale liniilor din zona Pasaj Basarab abia in martie. Nu se stie nimic ce vor face atunci.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 139

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”