MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului

3301 posts, 523048 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 181 182 183 184 185 186 187  ... 236

📖 Pagination options
Re: M4 Gara de Nord - Progresul subway guru

Cred ca se referea la M6.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: M4 Gara de Nord - Progresul sab

Racordul M4 Depou Gara Progresu -Eroii Revolutiei

Re: M4 Gara de Nord - Progresul subway guru

Ca numar de pasageri atrasi se poate sa ai dreptate dar am aglomera si mai mult M2.

Re: M4 Gara de Nord - Progresul andrei11

Off topic:
Deci este esențial ca M 5 să ajungă la Universitate...( Știu că este imposibil  )

• sab
  • Posted:
  •  

Nu ajuta. Ar ajuta , eventual, sa se faca tronsonul GdN2-Eroii Revolutiei 2. Doar ca ce transporta M2 are alta destinatie fata de M4. Si inteleg pe de alta parte ca nu exista capacitate de cazare metrouri in depoul de la Straulesti pentru a prelungi catre sud. De aceea cred ca este esential sa se faca mai intai depoul din sud.
Eu asta cu "aglomeram M2" nu o inteleg. Pentru ca cine are nevoie si acum de pe Giurgiului sa ia metroul tot aglomereaza metroul. Ia STB-ul si tot se baga in metrou.

Pentru << Sud >> ( Gara Progresu - Bellu ) e nevoie de o parcare cu 4 - 5 linii eventual o stație cu 3 linii,  cam cum e acum în Drumul Taberei.
De la Bellu la Gara Progresu sunt cam 4 km, în afară de stațiile terminus << mai încap >> vreo 4 stații. Mai puțin ca în Drumul Taberei !

• sab
  • Posted:
  •  

Nu ma refer la ce este nevoie strict la sud, de la ER2 incolo ci la tot tronsonul de la GdN2 pana se ajunge la ER2 cel putin. Ai nevoie de trenuri suplimentare si inteleg ca nu incap la Straulesti toate, inclusiv pentru M6, care se va inaugura inainte de M4 sud.
Depoul din sud sunt convins ca va fi un depou adevarat, nu o parcare de 4-5 linii.

Din memorie, strict în Depoul Străulești  încap vreo 18 trenuri.
Ține  cont că și la Otopeni este prevăzută o parcare.

Re: M4 Gara de Nord - Progresul Stefan28

Nu 18, 13.
Si are capacitatea de reparare a 7 trenuri.

• sab
  • Posted:
  •  

Exista vreun plan despre statia si parcarea de la Otopeni ?

Rezumat dep Străulești:
Avem așa:
linile 1 - 6 sunt de stocare,  intră 2 metrouri / linie
liniile 7-11 sunt de revizie, ca și linia 5 de la stația Eroilor 1.
linia 12 nu știu la ce folosește
linia 13 e dotată cu troliu
liniile 15 - 16 sunt scurte, nu intră o ramă pe ele.
Nu găsesc linia 14, dar nu-i bai.
:bere:

Otopeni
Otopeni.jpg (154.83 KB; downloaded 2035 times)

Re: M4 Gara de Nord - Progresul Stefan28

Făcând o cautare, aflam asta:
https://www.uti.eu.com/comunicate-presa/uti-a-participat-la-realizarea-primului-terminal-multimodal-din-capitala-si-a-celui-mai-mare-depou-de-metrou-din-sud-estul-europei/

UTI a asigurat echipamentele specializate pentru mentenanța trenurilor din dotarea depoului Străulești, cel mai mare ca suprafață din sud-estul Europei (13 linii, pe care pot fi garate 26 de trenuri). Depoul Străulești este și cea mai modernă facilitate de acest tip din infrastructura Metrorex, fiind dotat cu echipamente complexe, necesare operațiunilor de mentenanță și exploatare curentă a trenurilor care deservesc transportul pe magistrala M4.

Aparent pot fi garate 26 de trenuri...  :shock:

Mergi ( și pe mâna mea ), ce am scris eu nu sunt date din burtă,  sunt din planșele oficiale ce fac parte din proiect. Știu și eu să citesc un desen tehnic clasic.
Nu încap mai mult de 18 trenuri. ( cele 6 linii de parcare cu 2 trenuri / linie + cele 5 trenuri de pe liniile de revizie, plus un tren de pe linia 12 care nu știu la ce folosește ).
Linia 14 intuiesc eu unde e dar e o linie tot scurtă, nu încap 6 vagoane pe ea.

Go to page:  1  ... 181 182 183 184 185 186 187  ... 236

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”