Topic: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB
765 posts, 287941 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB
punmeister
- Sunt suficienti bani prin POR 2021-2027 pentru reabilitari.
- Daca vor incepe cu toate odata e clar ca vor lucra pe loturi, nu-ti imagina ca in tot Bucurestiul va lucra doar un singur constructor la o asemenea lucrare.
- Aia e, deal with it. Si eu o sa am santier aproape de bloc in cazul modernizarii Alexandru Serbanescu.
cris_m wrote:
Evident ca si eu mi-as dori asta, dar avem cateva probleme:
- cine iti aproba si asigura atatea fonduri pentru reabilitarea asta masiva
- cine iti va lucra pe un santier de asemenea anvergura astfel incat sa nu dureze o vesnicie (e clar ca trebuie facuta o licitatie sa excluzi plebea firmelor)
- cum ii impaci pe riverani ca vor avea santier masiv la fereastra timp de X luni/ani... doar stii bine cata reticenta a fost, este si va fi pentru linii noi de la 0.
- Sunt suficienti bani prin POR 2021-2027 pentru reabilitari.
- Daca vor incepe cu toate odata e clar ca vor lucra pe loturi, nu-ti imagina ca in tot Bucurestiul va lucra doar un singur constructor la o asemenea lucrare.
- Aia e, deal with it. Si eu o sa am santier aproape de bloc in cazul modernizarii Alexandru Serbanescu.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pana la POR sau alte mecanisme financiare trebuie sa treci de alte hopuri economice, birocratice samd. De exemplu, nu pot decat sa-mi imaginez altceva decat un mare circ cand se va propune in CG proiectul.... am asa o vaga impresie.
Bun, imparti pe loturi, dar te trezesti ca iti vine o Tehnologica sau Euroconstruct. Sa vezi bucurie atunci intarzieri cat casa si bani pierduti....
Pana la POR sau alte mecanisme financiare trebuie sa treci de alte hopuri economice, birocratice samd. De exemplu, nu pot decat sa-mi imaginez altceva decat un mare circ cand se va propune in CG proiectul.... am asa o vaga impresie.
Bun, imparti pe loturi, dar te trezesti ca iti vine o Tehnologica sau Euroconstruct. Sa vezi bucurie atunci intarzieri cat casa si bani pierduti....
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Facut pe bucati inseamna ca am termina 40-ul prin 2024. S-au mai facut linii de la un cap la altul. Constructori diferiti samd, dar concomitent.
Nu vad de ce ar fi bascalie in CGMB la votarea proiectului. E o banala modernizare de linie, ceva ce toate partidele au tot promis.
Facut pe bucati inseamna ca am termina 40-ul prin 2024. S-au mai facut linii de la un cap la altul. Constructori diferiti samd, dar concomitent.
Nu vad de ce ar fi bascalie in CGMB la votarea proiectului. E o banala modernizare de linie, ceva ce toate partidele au tot promis.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
De obicei proiecte de genul asta trec repede de consiliu, cam indiferent de componenta.
De obicei proiecte de genul asta trec repede de consiliu, cam indiferent de componenta.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Milea stiu ca a trecut cu unanimitate de voturi in CGMB.
Milea stiu ca a trecut cu unanimitate de voturi in CGMB.
- Filip Rares
-
Posted:
-
Filip Rares
Reteaua de tramvai de pe Soseaua Giurgiului se extindea candva si mai departe de calea ferata? Am observat pe Google Maps intr-o poza din 2008 ca exista o intersectie a caii ferate cu niste sine ce par a fi de tramvai.
Reteaua de tramvai de pe Soseaua Giurgiului se extindea candva si mai departe de calea ferata? Am observat pe Google Maps intr-o poza din 2008 ca exista o intersectie a caii ferate cu niste sine ce par a fi de tramvai.
Webp.net-resizeimage.png (678.96 KB; downloaded 2746 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Era linia preoraseneasca de tramvai 29, spre Jilava.
Era linia preoraseneasca de tramvai 29, spre Jilava.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
La modernizarea DN 5 s-au scos și ultimele urme ale tramvaiului din Jilava, traversele fostei linii de tramvai.
La modernizarea DN 5 s-au scos și ultimele urme ale tramvaiului din Jilava, traversele fostei linii de tramvai.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pana nu lichidam tronsoanele cu sina Otelul Rosu dicutam degeaba...
ByOnu wrote:
Pana nu lichidam tronsoanele cu sina Otelul Rosu dicutam degeaba...
- orex
-
Posted:
-
orex
Oho! Si nu sunt putine, mai ales in zona centrala!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ajungea numai până la Fabrica de Curele ( până-n centură ).
Andrei98 wrote:
Ajungea numai până la Fabrica de Curele ( până-n centură ).
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Voi intelegeti ca sina OR distruge tramvaiele noi sau vechi cum or fi ele?
orex wrote:
Voi intelegeti ca sina OR distruge tramvaiele noi sau vechi cum or fi ele?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Eu dacă aș fi șef la ITB nici n-aș mai trimite tramvaie pe Șină OR !
Eu dacă aș fi șef la ITB nici n-aș mai trimite tramvaie pe Șină OR !
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nici eu!
Dar isi permite el oare sa ia o astfel de decizie drastica?
Nici eu!
Dar isi permite el oare sa ia o astfel de decizie drastica?
📖 Pagination options