Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid
1270 posts, 539187 views
📖 Pagination options
-
- Robert24
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid
barbuandrei
Euro 4 vor iesi zilnic si dupa sosirea tuturor autobuzelor, deoarece zilnic vor fi autobuze defecte, tamponate, programate la revizie.
Euro 4 vor iesi zilnic si dupa sosirea tuturor autobuzelor, deoarece zilnic vor fi autobuze defecte, tamponate, programate la revizie.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Deci putem spune ca si-au primit adevaratul botez STBist. Au reusit asta cu toate vehiculele noi in primele luni de cand stiu eu STB/RATB
barbuandrei wrote:
7071 si 7075 vor lipsi din peisaj o buna perioada de timp, deoarece 7071 a intrat in spatele lui 7075 in timpul alimentarilor din aceasta seara.
Deci putem spune ca si-au primit adevaratul botez STBist. Au reusit asta cu toate vehiculele noi in primele luni de cand stiu eu STB/RATB
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
La autobuze exista acel sistem de franare automata cum exista la autoturisme?
Daca da, STB ar trebui sa-l ceara obligatoriu in CS de la licitatiile viitoare. Daca in trafic sa inteleg ca e mult mai posibila o astfel de tamponare, in garaj mi se pare impardonabila.
La autobuze exista acel sistem de franare automata cum exista la autoturisme?
Daca da, STB ar trebui sa-l ceara obligatoriu in CS de la licitatiile viitoare. Daca in trafic sa inteleg ca e mult mai posibila o astfel de tamponare, in garaj mi se pare impardonabila.
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
Doua poze de aseara cu avariile produse la cele doua autobuze.
(Sursa foto: sofer de la Dep. Bujoreni)
Brotac 7071.jpg (377.14 KB; downloaded 4138 times)
Brotac 7075.jpg (165.1 KB; downloaded 4147 times)
Doua poze de aseara cu avariile produse la cele doua autobuze.
(Sursa foto: sofer de la Dep. Bujoreni)
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Asta se numeste prostie. Se vede cat de profesionisti sunt soferii STB care vorbesc non-stop la telefon.
Parca vad ca reparatia va fi de proasta calitate, facuta in garaj pe bani putini.
Asta se numeste prostie. Se vede cat de profesionisti sunt soferii STB care vorbesc non-stop la telefon.
Parca vad ca reparatia va fi de proasta calitate, facuta in garaj pe bani putini.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Sunt fosti soferi de troleibuz in mare parte. Cine stie ce obișnuință din troleibuz a dus la asta...
Sunt fosti soferi de troleibuz in mare parte. Cine stie ce obișnuință din troleibuz a dus la asta...
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Mercedes-Benz Citaro Hybrid
Andrei Andraș
Și eu care credeam că doar aici (Brașov) se tamponează într-o veselie Solaris-uri noaptea prin garaj.
Și eu care credeam că doar aici (Brașov) se tamponează într-o veselie Solaris-uri noaptea prin garaj.
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Asta nu este o scuza. Atat troleibuzele cat si autobuzele au frana de mana. Daca o folosea nu se mai intampla acest lucru. Plus ca a intrat destul de tare ca sunt avariate serios.
Asta nu este o scuza. Atat troleibuzele cat si autobuzele au frana de mana. Daca o folosea nu se mai intampla acest lucru. Plus ca a intrat destul de tare ca sunt avariate serios.
- Stefan28
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted: