MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425599 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 90 91 92 93 94 95 96  ... 109

📖 Pagination options
Re: POZE - Statia Eroilor 2 orex

sab wrote:
Deh,au ramas lucrari nefacute...
Luni era inchisa cealalta usa. Poza mea este facuta de la E1 catre E2, a ta invers. O fi ceva legat de adapost.

Si mai era o lucrare interesanta in executie , in pasajul valurit. Au scos finisajele si au spart peretele catre exterior .
Acum o saptamana era blocajul si mai mare. Blocasera partial si scarile.

@sab
Ohooo! Se lucra la aceasta ”cale de acces” inca de la inceputurile M5.1! Ce ai surprins e lucrarea la liftul care coboara de la ”derdelus” la vestibul M5! ;)
Cat despre...”adapost”, fiecare statie de pe M5.1 poate fi ferecata, la o adica, cu aceeasi usa, ca-n primul intantaneu al tau, de nu se mai aude nici musca!  Vreau sa cred ca n-o sa fie nevoie NICIODATA! :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

@sab
Nu cumva acolo langa porti e vorba de un sas ALA aferent?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Ba da, de aceea am si spus ca "o fi ceva legat de adapost". Pare ca baietii pozeaza niste cabluri pe plafon.
guru, cumva zona portilor (care era inainte in spatele patiseriei) facea parte inainte din adapost sau era parte dintr-o cale de acces in adapost, care a trebuit modificata ?
20200916_082347.jpg (552.64 KB; downloaded 3334 times)

Nu, in afara de amorsa liniei de legatura E1 nu a fost in niciun fel pregatita pentru aparitia M5

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

La cele două linii sunt două monitoare care indică ora de plecare a trenurilor.
Cele două monitoare în anul de grație 2020 / secolul XXI într-un oraș plin de IT - iști care nici măcar  nu plătesc impozitul pe salariu nu pot să indice separat și independent pe lângă ora de plecare și stația terminus din celălalt cap de traseu ?
Asta da întrebare pentru IT - iștii evident  deștepți, competenți și școlarizați non stop.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Te rog!
O fac, dar dupa sosirea in statie si schimbarea postului conductorului!
Probabil vrei sa fie ceva mai anticipativ!  Si eu vreau, dar...”Taberenii” care folosesc omida, in actualul context, unde ”cobai” sunt si eu insumi, ZILNIC, iti GARANTEZ ca aia e cea mai mica problema! M-am adaptat din mers! Ar fi de bun augur ce spui, dar ”cu ce avem, cu asta defilam”! :mrgreen:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

La Eroilor de obicei linia 1 e pentru Valea Ialomiței, iar 2 pentru Râul Doamnei. Cred ca se poate menține "regula" astfel încât panourile sa arate numai o direcție la peronul respectiv...  ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Nu mi se pare chiar în regulă. Totuși suntem în 2020 și suntem o armată întreagă de programatori.  Metrourile pot fi garate și viceversa, precum și se poate ca ambele direcții să plece de pe aceeași linie.  Televizoarele trebuie programate conform realității din teren.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Cristi N

Programatorii sunt putin mai speciali, ei codeaza strict pe baza cerintelor clientului, daca clinetul e fraier atunci: ghinion. Exista un banc care e foarte sugestiv pentru gandirea lor:
Sotia ii spune sotului sau progrmator: "Du-te la magazin si cumpara o franzela. Daca au oua, ia o duzina."
Sotul se intoarce acasa cu o duzina de franzele

PS. Bancul e mult mai usor de inteles in limba nativa, engleza, unde e absolut obligatorie folosirea expres a subiectului, in limba Romana de multe ori acesta e subinteles.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Nici nu este. Si nici nu cred ca va fi ceva. Mai ales daca nu au prevazut un sistem de irigatie.

Sunt plante care cresc in mod natural...sporii sa fie de calitate! :bere:

@sab
La barbacana aia imortalizata de tine nu puteau sa-i faca un mic wassernase sa nu se prelinga jegul pe perete?
Probabil ca e greu sa faci lucrurile nemteste cand pe romaneste merge si asa...

@sab
Dupa cum arata e cum spui, dar eu, la vremea respectiva am intrebat unul dintre protagonistii care lucrau in zona, nimic mai mult! Poate atat cunostea si el.
Esti de acord ca ALA pe M5.1 incepe odata cu tunelurile spre AM unde, clar, la iesire din E2, se observa ca exista 2 usi care pot fi ”sigilate” oricand, pe fiecare fir! Doamne Fereste! In rest, in fiecare dintre statiile M5.1 se poate pecetlui/izola, la nevoie, legatura exterior interior prin inchiderea tuturor accesurilor cu faimoasele usi!

Go to page:  1  ... 90 91 92 93 94 95 96  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433359 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”