Topic: Rama electrică/diesel-electrică Alstom Coradia Polyvalent
59 posts, 33098 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Rama electrică/diesel-electrică Alstom Coradia Polyvalen
shoppy
Problema este ca Infra nu modernizeaza ei ci acorda contracte, si aia testeaza cu ce vor ei, nu le poti impune sa inchirieze laboratorul tau.
Cand vom avea coridoare functionale cu ERTMS, RGSM sau mai stiu eu ce, atunci da, o sa fie buna pentru mentenanta, dar cati ani o sa mai treaca pana atunci...
Problema este ca Infra nu modernizeaza ei ci acorda contracte, si aia testeaza cu ce vor ei, nu le poti impune sa inchirieze laboratorul tau.
Cand vom avea coridoare functionale cu ERTMS, RGSM sau mai stiu eu ce, atunci da, o sa fie buna pentru mentenanta, dar cati ani o sa mai treaca pana atunci...
- VMGP
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex
Stefan28
Aceea este Coradia Polyvalen, venită în 2016, iar Alstom a decis să țină acea ramă în depoul Metrorex Militari. Și acolo a rămas de 4 ani. Va fi folosit în viitor pentru omologare la 160km pe Coridorul IV Feroviar, el fiind un tren de diagnoza.
Aceea este Coradia Polyvalen, venită în 2016, iar Alstom a decis să țină acea ramă în depoul Metrorex Militari. Și acolo a rămas de 4 ani. Va fi folosit în viitor pentru omologare la 160km pe Coridorul IV Feroviar, el fiind un tren de diagnoza.
- Costin
-
Posted:
-
Re: Rama electrică/diesel-electrică Alstom Coradia Polyvalent
Costin
Un punct pe care nu l-a atins Stefan - e acolo pentru ca Alstom exploateaza depoul Militari, deci isi pot aduce jucariile proprii dupa cum doresc ei.
Un punct pe care nu l-a atins Stefan - e acolo pentru ca Alstom exploateaza depoul Militari, deci isi pot aduce jucariile proprii dupa cum doresc ei.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Tot n-am înțeles de ce metroul bucureștean nu are același ecartament ca majoritatea liniilor Cf din Europa...
Tot n-am înțeles de ce metroul bucureștean nu are același ecartament ca majoritatea liniilor Cf din Europa...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Prezentarea video a ramei Coradia Polyvalent.
Prezentarea video a ramei Coradia Polyvalent.
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Rama Alstom Coradia Polyvalent in gara Mogosoaia - 06 Iulie 2022.
Rama Alstom Coradia Polyvalent in gara Mogosoaia - 06 Iulie 2022.
- Dragos31
-
Posted:
-
- Mat_hias
-
Posted:
-
Mat_hias
Coradia Polyvalent, într-o apariție astăzi la Gara de Nord, la linia 12.
Coradia Polyvalent, într-o apariție astăzi la Gara de Nord, la linia 12.
IMG_20230503_134705_edit_123892417983178.jpg (428.3 KB; downloaded 2936 times)
IMG_20230503_134605_edit_123899235605573.jpg (424.52 KB; downloaded 2937 times)
- matey24
-
Posted:
-
matey24
Doar mie mi se pare ca vagoanele de la linia 13 sunt cele ale trenului prezidential?
Doar mie mi se pare ca vagoanele de la linia 13 sunt cele ale trenului prezidential?
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Citisem undeva pe FB ca Coradia si Dacia au flacat trenul prezidential sa nu se vada restul garii.
Citisem undeva pe FB ca Coradia si Dacia au flacat trenul prezidential sa nu se vada restul garii.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, a fost trenul prezidential, a plecat la Constanta.
Da, a fost trenul prezidential, a plecat la Constanta.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Luni rama era staționată în zona Mediaș pe firul spre Coșlariu.
Luni rama era staționată în zona Mediaș pe firul spre Coșlariu.
📖 Pagination options