Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului
1653 posts, 319616 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei.
Stefan28
Sunt spalate la o săptămână-doua, in schimburi, dar in weekend.
Sunt spalate la o săptămână-doua, in schimburi, dar in weekend.
- sab
-
Posted:
-
sab
orex, ti-a raspuns Stefan28, mai aveai putin si spuneai ca le spala la fiecare cursa.
P.S. Nu eu am spus ca sunt mazgalite de cand sunt pe M5, in caz ca nu ai remarcat...Stiu ca esti cel mai entuziast fan al M5, dar hai sa ne pastram in niste limite.
orex, ti-a raspuns Stefan28, mai aveai putin si spuneai ca le spala la fiecare cursa.
P.S. Nu eu am spus ca sunt mazgalite de cand sunt pe M5, in caz ca nu ai remarcat...Stiu ca esti cel mai entuziast fan al M5, dar hai sa ne pastram in niste limite.
- orex
-
Posted:
-
orex
Afara vopsit gardul, inauntru leopardul!
D-aia e negriciunea aia pe acoperisul vagoanelor de zici ca ai avut un biet godin si nu tu o soba electrica sau barem cu gaz?
Si, asa ceva nu e vizibil de cand s-a edificat M5.1!
Afara vopsit gardul, inauntru leopardul!
D-aia e negriciunea aia pe acoperisul vagoanelor de zici ca ai avut un biet godin si nu tu o soba electrica sau barem cu gaz?
Si, asa ceva nu e vizibil de cand s-a edificat M5.1!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Negriciunile de pe acoperiș sunt datorate jegului care se afla in tunele de ani buni... Nu vrei sa știi ce aer înduri ca mecanic si 7 ore...
Sa vedem cat va dura sa apara si pe M5.1!
Negriciunile de pe acoperiș sunt datorate jegului care se afla in tunele de ani buni... Nu vrei sa știi ce aer înduri ca mecanic si 7 ore...
Sa vedem cat va dura sa apara si pe M5.1!
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu va aparea, acolo spala tunelul (cu Duru ) si il parfumeaza.
Pe M5.1 nu se intampla nimic rau, totul este minunat.
Nu va aparea, acolo spala tunelul (cu Duru ) si il parfumeaza.
Pe M5.1 nu se intampla nimic rau, totul este minunat.
- orex
-
Posted:
-
orex
@sab
De acord cu tine, dar, te-as ruga sa nu aduci in prim plan niste elucubratii gen ca rama s-a patat de la interstatia VI-RMC ca e o simpla alegatie din partea ta! ATAT!
@andrei11
Sunt extrem de calm, dar nu admit ca cineva care nu foloseste M5.1 s-o discrediteze, catusi de putin, dandu-si doar cu parerea! Restul, e Can-Can!
@sab
De acord cu tine, dar, te-as ruga sa nu aduci in prim plan niste elucubratii gen ca rama s-a patat de la interstatia VI-RMC ca e o simpla alegatie din partea ta! ATAT!
@andrei11
Sunt extrem de calm, dar nu admit ca cineva care nu foloseste M5.1 s-o discrediteze, catusi de putin, dandu-si doar cu parerea! Restul, e Can-Can!
- sab
-
Posted:
-
sab
orex, eu doar am intrebat daca s-a inceput turnarea, putea fi o cauza, asa cum acum ceva timp s-au patat ramele pe M2 de la pasajul de la Piata Sudului. Nu am spus ca aceasta este cauza cu siguranta.
Eu ii dau crezare lui Stefan28 , daca spune ca doar ramele de pe M5 sunt patate. O fi stiind el ceva, daca afirma asta...Sau poate si el vrea doar sa discrediteze, mai stii ?
orex, eu doar am intrebat daca s-a inceput turnarea, putea fi o cauza, asa cum acum ceva timp s-au patat ramele pe M2 de la pasajul de la Piata Sudului. Nu am spus ca aceasta este cauza cu siguranta.
Eu ii dau crezare lui Stefan28 , daca spune ca doar ramele de pe M5 sunt patate. O fi stiind el ceva, daca afirma asta...Sau poate si el vrea doar sa discrediteze, mai stii ?
- orex
-
Posted:
-
orex
Ma voi ocupa de asta, cu subiect si predicat sambata!
N-are ce sa stie decat daca s-a acoperit sau nu! E extrem de vizibil, si unde pui ca stiu si unde este!
PS
Vezi de ce gresesti? Ca exista rame, nah noua noastra amica Camelia care astazi a slefuit sina pe E2-RD! Ce legatura are ea cu comicaria asta decat doar prin ricoseu?!
sab wrote:
orex, eu doar am intrebat daca s-a inceput turnarea, putea fi o cauza, asa cum acum ceva timp s-au patat ramele pe M2 de la pasajul de la Piata Sudului. Nu am spus ca aceasta este cauza cu siguranta, nu stiu ce esti asa nevrozat de la o vreme.
Ma voi ocupa de asta, cu subiect si predicat sambata!
N-are ce sa stie decat daca s-a acoperit sau nu! E extrem de vizibil, si unde pui ca stiu si unde este!
PS
Vezi de ce gresesti? Ca exista rame, nah noua noastra amica Camelia care astazi a slefuit sina pe E2-RD! Ce legatura are ea cu comicaria asta decat doar prin ricoseu?!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ramele se pătează pe TOATE magistralele, inclusiv pe M 5.1 se sparg conducte într-o veselie. Uite cu ce mă ocup eu în loc să postez la M 7 - Unirii / 7 !!!
Despre M 5.1
Stațiile seamănă cu cele de pe M 4 ( Laminorului și Străulești ). Parcă aveți și voi o stație Rapidistă într-un cartier Stelist.
Iar Stația Favorit are numerele alea pe pereți de la 1 la 9, habar n-am cu ce trebie să fac legătura ! ( Cu Loto - Prono ? ).
Ramele se pătează pe TOATE magistralele, inclusiv pe M 5.1 se sparg conducte într-o veselie. Uite cu ce mă ocup eu în loc să postez la M 7 - Unirii / 7 !!!
Despre M 5.1
Stațiile seamănă cu cele de pe M 4 ( Laminorului și Străulești ). Parcă aveți și voi o stație Rapidistă într-un cartier Stelist.
Iar Stația Favorit are numerele alea pe pereți de la 1 la 9, habar n-am cu ce trebie să fac legătura ! ( Cu Loto - Prono ? ).
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Sunt pete de ciment asta e treaba, si probabil ca sunt pătate noaptea, cand se mai fac lucrari.
Ramele in prezent sunt garate la somnic numai la capetele terminus...
@orex chiar stiu despre ce vorbesc!
@andrei11 acum sper ca te-ai lamurit!
Sunt pete de ciment asta e treaba, si probabil ca sunt pătate noaptea, cand se mai fac lucrari.
Ramele in prezent sunt garate la somnic numai la capetele terminus...
@orex chiar stiu despre ce vorbesc!
@andrei11 acum sper ca te-ai lamurit!
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu blama pe cineva care nu stie ca la cinema Favorit, inainte de 1989, rulau fix, aceleasi filme ca-n Centru, la Patria!
PS
Bilete de 6 lei, la plus rosu, 5 lei la scaunele verzi, si la 4 lei pe scaunele de lemn din primul si ultimul rand!! Un cinema cu peste 700 de locuri care era cel mai tare din Bucuresti dupa cele din Centru!
@stefan_98
Astea n-ai cum sa le fii trait...ca erai, unul dintre nenascuti!
Nu blama pe cineva care nu stie ca la cinema Favorit, inainte de 1989, rulau fix, aceleasi filme ca-n Centru, la Patria!
PS
Bilete de 6 lei, la plus rosu, 5 lei la scaunele verzi, si la 4 lei pe scaunele de lemn din primul si ultimul rand!! Un cinema cu peste 700 de locuri care era cel mai tare din Bucuresti dupa cele din Centru!
@stefan_98
Astea n-ai cum sa le fii trait...ca erai, unul dintre nenascuti!
- andrei11
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Hai sa ma contrazica cineva, dar ar fi neverosimil!
Hai sa ma contrazica cineva, dar ar fi neverosimil!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Lasa, foarte bine ca imi spui, niste informații din trecut nu strica!
Lasa, foarte bine ca imi spui, niste informații din trecut nu strica!
📖 Pagination options