Topic: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informatii
3349 posts, 653528 views
📖 Pagination options
-
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informatii
PTMZ
Record azi, ne apropiem de 3000 de cazuri pe zi. Am depășit Ecuadorul, urmează Olanda (care ne-a depășit între timp), apoi Canada.
Situația de azi, 7 octombrie:
- cazuri noi: 2958 (new record)
- cazuri reconfirmate pozitiv: 553
- cazuri confirmate: 142 570, din care:
• cazuri vindecate: 111 564
• cazuri decedate: 5203
• cazuri active internate la unități de profil: 8303
• cazuri active în izolare la domiciliu: 11 965
- pacienți la ATI: 612 (new record)
Sursa: Digi24
Record azi, ne apropiem de 3000 de cazuri pe zi. Am depășit Ecuadorul, urmează Olanda (care ne-a depășit între timp), apoi Canada.
Situația de azi, 7 octombrie:
- cazuri noi: 2958 (new record)
- cazuri reconfirmate pozitiv: 553
- cazuri confirmate: 142 570, din care:
• cazuri vindecate: 111 564
• cazuri decedate: 5203
• cazuri active internate la unități de profil: 8303
• cazuri active în izolare la domiciliu: 11 965
- pacienți la ATI: 612 (new record)
În ultimele 24 de ore au fost 2.958 de cazuri noi de COVID-19, un nou record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. Crește și numărul deceselor. Într-o singură zi au murit 82 de persoane bolnave de COVID.
Până astăzi, 7 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 142.570 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
111.564 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.958 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
Până astăzi, 5.203 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
În intervalul 06.10.2020 (10:00) – 07.10.2020 (10:00) au fost raportate 82 de decese (52 bărbați și 30 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Ilfov și București.
Notă: Conform solicitării Ministerului Sănătății, a fost actualizată de către DSP Brăila situația deceselor aferente lunii august și lunii septembrie cu 17 cazuri identificate.
Dintre acestea, 1 deces au fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 de ani, 2 decese la categoria 40-49 de ani, 8 decese la categoria 50-59 de ani, 18 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 30 de decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 23 decese la categoria de peste 80 de ani.
79 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.
În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.303. Dintre acestea, 612 sunt internate la ATI.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.568.071 de teste. Dintre acestea 27.814 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 17.351 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.463 la cerere.
De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 35 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 7 octombrie.
Pe teritoriul României, 11.965 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 7.889 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 24.600 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 9 persoane.
În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.903 apeluri la numărul unic de urgență 112 și 2.339 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore 3.401 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 537.823 de lei.
De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 3 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.
Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.
Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.
În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.767 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.917 în Italia, 1.253 în Spania, 124 în Franța, 2.999 în Germania, 159 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 4 în SUA, 120 în Austria, 21 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 3 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus, 93 în Grecia, 7 în Cipru, 2 în India, 2 în Ucraina, 7 în Emiratele Arabe Unite și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Malta, Brazilia, Bulgaria, Kazakhstan, Suedia, Republica Congo, Ungaria și Qatar.
De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 126 de cetățeni români aflați în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 43 în Marea Britanie, 11 în Spania, 14 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA, unul în Brazilia, unul în Republica Congo și unul în Grecia, au decedat.
Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 797 au fost declarați vindecați: 677 în Germania, 90 în Grecia, 18 în Franța, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Pandemia Coronavirus - stiri, discutii, masuri, informat
Stefan28
Sincer nu mai dau încredere datelor de COVID de un timp mult prea îndelungat la nivel global, pentru ca lumea este testata cu teste PCR, care nici macar nu sunt concepute sa detecteze virusuri...
Insusi inventatorul acestui test, Karry Mullis, mort in August 2019 a spus cu gura lui ca asa ceva nu trebuie utilizat diagnosticarea bolilor infecțioase, pur si simplu NU POATE fi folosit in diagnosticarea bolilor infecțioase!!!!!!! Un test vechi de 36 de ani nu detectează boala!
PCR-ul consta in colectarea de material genetic, pe care il gasesti in orice fiinta umana de pe planeta Pământ, si amplificarea lui. Daca de exemplu amplifici acest material cu 30-35 cicluri de amplificare testul va iesi negativ. Dar daca ajungi la 60-70 cicluri de amplificare testul iti va iesi pozitiv.
Adica exact, pozitivarea sau negativitatea testului consta in numărul de amplificari al materialului genetic...
Si inainte sa ma faceti conspiraționist, căutați daca doriți mai amplu cine a fost Karry Mullis. Nimeni nu va spune nimic nici la tembelizor, si nici marii "experti" in sanatate, de la Arahat la Fauci... Au rolul de a speria lumea si a baga frica în ei...

Sincer nu mai dau încredere datelor de COVID de un timp mult prea îndelungat la nivel global, pentru ca lumea este testata cu teste PCR, care nici macar nu sunt concepute sa detecteze virusuri...
Insusi inventatorul acestui test, Karry Mullis, mort in August 2019 a spus cu gura lui ca asa ceva nu trebuie utilizat diagnosticarea bolilor infecțioase, pur si simplu NU POATE fi folosit in diagnosticarea bolilor infecțioase!!!!!!! Un test vechi de 36 de ani nu detectează boala!
PCR-ul consta in colectarea de material genetic, pe care il gasesti in orice fiinta umana de pe planeta Pământ, si amplificarea lui. Daca de exemplu amplifici acest material cu 30-35 cicluri de amplificare testul va iesi negativ. Dar daca ajungi la 60-70 cicluri de amplificare testul iti va iesi pozitiv.
Adica exact, pozitivarea sau negativitatea testului consta in numărul de amplificari al materialului genetic...
Si inainte sa ma faceti conspiraționist, căutați daca doriți mai amplu cine a fost Karry Mullis. Nimeni nu va spune nimic nici la tembelizor, si nici marii "experti" in sanatate, de la Arahat la Fauci... Au rolul de a speria lumea si a baga frica în ei...

-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Clar, covid e o facatura, pacientii au fost platiti sa se dea bolnavi ca sa se instaureze dictatura mondiala!!!
Mai filtram si noi ce citim sau trantim asa ce ne vine la mana doar ca sa nu moara topicul?
Clar, covid e o facatura, pacientii au fost platiti sa se dea bolnavi ca sa se instaureze dictatura mondiala!!!
Mai filtram si noi ce citim sau trantim asa ce ne vine la mana doar ca sa nu moara topicul?
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Arata-mi când am spus ca e facatura!! Am spus ca nu exista? Te rog nu mai răspunde la asta ca e clar ca nu.
Doar am vrut sa arat ce rezulta din testul PCR...
Fa un research despre Karry Mullis si testul PCR daca zici ca trântesc ce imi vine la mana, după vorbim!

Deja orice apare împotriva Covid ului o încadrați la Fake News fara sa va documentați minimal.
Cat despre pacienți, 98% sunt asimptomatici trimisi in izolare doua săptămâni si dupa sunt lasati in pace...
Arata-mi când am spus ca e facatura!! Am spus ca nu exista? Te rog nu mai răspunde la asta ca e clar ca nu.
Doar am vrut sa arat ce rezulta din testul PCR...
Fa un research despre Karry Mullis si testul PCR daca zici ca trântesc ce imi vine la mana, după vorbim!
Deja orice apare împotriva Covid ului o încadrați la Fake News fara sa va documentați minimal.
Cat despre pacienți, 98% sunt asimptomatici trimisi in izolare doua săptămâni si dupa sunt lasati in pace...
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Mă uit că am depasit 50 morți zilnic și 500 la ATI.
In cazul asta...irelevant dacă e PCR pozitiv sau negativ la asimptomatici...
Mă uit că am depasit 50 morți zilnic și 500 la ATI.
In cazul asta...irelevant dacă e PCR pozitiv sau negativ la asimptomatici...
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
99% din mortii zilnici prezentând comorbidități sau trecuți morti de Covid ei având cu totul alte boli.
99% din mortii zilnici prezentând comorbidități sau trecuți morti de Covid ei având cu totul alte boli.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Scuzați...ultimul post mă face să cred că pui sub mare semn de întrebare situația actuala.
La ATI nu ajungi așa, degeaba, că ai probleme la picior.
Acolo ajungi după ceva operații, după ceva AVC-uri, infarct sau accidente. Sau probleme grave..ce se determină destul de exact.
Acolo nu se ocupa paturile că la o secție normala de spital..
Daca tu vrei sa crezi orice tâmpenie conspiraționistii sau speculație politica jegoasa, e dreptul tau, dar rugămintea e sa încerci să filtrezi puțin...
Și da un acatist la biserica sa nu lovească pe cineva din cercul tau de cunoscuți.
PS in familie am deja peste 12 teste făcute din diverse motive.Niciunul nu a ieșit altfel decât realitatea.
Scuzați...ultimul post mă face să cred că pui sub mare semn de întrebare situația actuala.
La ATI nu ajungi așa, degeaba, că ai probleme la picior.
Acolo ajungi după ceva operații, după ceva AVC-uri, infarct sau accidente. Sau probleme grave..ce se determină destul de exact.
Acolo nu se ocupa paturile că la o secție normala de spital..
Daca tu vrei sa crezi orice tâmpenie conspiraționistii sau speculație politica jegoasa, e dreptul tau, dar rugămintea e sa încerci să filtrezi puțin...
Și da un acatist la biserica sa nu lovească pe cineva din cercul tau de cunoscuți.
PS in familie am deja peste 12 teste făcute din diverse motive.Niciunul nu a ieșit altfel decât realitatea.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Calm !
Ceea ce contează este numărul de pacienți de la ATI.
Apare o singură problemă:
a) Covidul i-a băgat în ATI.
b) Ei, oricum urmau să intre la ATI peste o zi, două, trei din alte cauze. Întâmplător sunt pozitivi.
Așadar, și repet, răspundeți la cele două chestiuni:
a) Covidul i-a băgat în ATI ?
b) Ei, oricum urmau să intre la ATI peste o zi, două, trei din alte cauze. Întâmplător sunt pozitivi.
Vreau să știu și eu mortalitatea pe grupe de vârstă și grupele de vârstă de la ATI.
Eu dacă fac febră, 2 - 3 zile, iau de capul meu paracetamol, și după aceea, nu mai am nimic, ni se face sau nu testul ( gratuit ) ? Am avut, sau nu, Covid ? Garantați voi că a fost o simplă răceală ? Cine e defect la cap, ca după 3 zile de febră / de durut oasele / de roșu în gât - sunt atâtea medicamente care se dau fără rețetă pentru roșu în gât ( după care îi trec simptomele ), să se ducă să se testeze ?
Calm !
Ceea ce contează este numărul de pacienți de la ATI.
Apare o singură problemă:
a) Covidul i-a băgat în ATI.
Așadar, și repet, răspundeți la cele două chestiuni:
a) Covidul i-a băgat în ATI ?
Vreau să știu și eu mortalitatea pe grupe de vârstă și grupele de vârstă de la ATI.
Eu dacă fac febră, 2 - 3 zile, iau de capul meu paracetamol, și după aceea, nu mai am nimic, ni se face sau nu testul ( gratuit ) ? Am avut, sau nu, Covid ? Garantați voi că a fost o simplă răceală ? Cine e defect la cap, ca după 3 zile de febră / de durut oasele / de roșu în gât - sunt atâtea medicamente care se dau fără rețetă pentru roșu în gât ( după care îi trec simptomele ), să se ducă să se testeze ?
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Eu zic atat: saracii aia de la ATI nu se duc acolo pentru o gripa sau alte fleacuri. Posibil sa fie si vorba de comorbiditati, dar nu toti de acolo erau oricum "pe usa de iesire".
Eu zic atat: saracii aia de la ATI nu se duc acolo pentru o gripa sau alte fleacuri. Posibil sa fie si vorba de comorbiditati, dar nu toti de acolo erau oricum "pe usa de iesire".
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Tot ce spun aflu direct din ce vorbesc cei care se ocupa cu adevărat de COVID, ca nu degeaba cineva din familie este medic si vorbește mereu cu alti medici la greu din alte spitale! Asadar nu imi spune ca ma depășește subiectul!
Cam de ce crezi ca la morti am zis 99% si nu 100%?
Bineînțeles ca o sa moara lume si din cauza COVID,
dar asta din cauza sistemului imunitar foarte slabit, si sunt prea putini care mor exclusiv din cauza acestei boli...
Tot ce spun aflu direct din ce vorbesc cei care se ocupa cu adevărat de COVID, ca nu degeaba cineva din familie este medic si vorbește mereu cu alti medici la greu din alte spitale! Asadar nu imi spune ca ma depășește subiectul!
Cam de ce crezi ca la morti am zis 99% si nu 100%?
Bineînțeles ca o sa moara lume si din cauza COVID,
dar asta din cauza sistemului imunitar foarte slabit, si sunt prea putini care mor exclusiv din cauza acestei boli...
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Eu as întreba...oare de ce in Romania rata mortalității este cea mai mare din Europa cel puțin...
Pt că noi o facem din pix...noi suntem mai putrezi că toți sau la noi ...oare.... sistemul medical e..." că oricum murea"..
De ex...nu cred că bulgarii sunt mult diferiți de noi...adică mai sănătoși și fără comorbiditati...da..nu știu cum....reușesc mai bine să rămână în viață...
Uite ce zicea unul...medic sau el...Rafila..
Potrivit acestuia, este vorba de un "indicator al capacității sistemului de sănătate de a trata" cazurile cu comorbidități.
"Avem capacitatea să tratăm acești pacienți, dar nu cu succes. Dar cauza nu putem s-o stabilim în acest moment", a explicat Rafila.
"Poate fi vorba de o afectare mai mare la pacienții cu comorbidități sau poate fi vorba despre unele unități sanitare care nu reușesc să trateze toți pacienții sau există unele disfuncționalități", a adăugat el.
Eu as întreba...oare de ce in Romania rata mortalității este cea mai mare din Europa cel puțin...
Pt că noi o facem din pix...noi suntem mai putrezi că toți sau la noi ...oare.... sistemul medical e..." că oricum murea"..
De ex...nu cred că bulgarii sunt mult diferiți de noi...adică mai sănătoși și fără comorbiditati...da..nu știu cum....reușesc mai bine să rămână în viață...
Uite ce zicea unul...medic sau el...Rafila..
Potrivit acestuia, este vorba de un "indicator al capacității sistemului de sănătate de a trata" cazurile cu comorbidități.
"Avem capacitatea să tratăm acești pacienți, dar nu cu succes. Dar cauza nu putem s-o stabilim în acest moment", a explicat Rafila.
"Poate fi vorba de o afectare mai mare la pacienții cu comorbidități sau poate fi vorba despre unele unități sanitare care nu reușesc să trateze toți pacienții sau există unele disfuncționalități", a adăugat el.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Din partea moderatorului:
PaulIP a fost în ultima ta postare un pui de atac la persoană, ți-am modificat mesajul.
Din partea moderatorului:
PaulIP a fost în ultima ta postare un pui de atac la persoană, ți-am modificat mesajul.
- Un cylon
-
Posted:
-
Un cylon
Kary Mullis nu crede în HIV dar crede în astrologie; s-a dovedit științific că oamenii care iau LSD (precum el) au modificări permanente ale creierului.
Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis.
Și anul acesta s-a dat Nobelul în fizică unui geniu nebun (Roger Penrose); aceste premii se dau pentru descoperiri îndrăznețe nu pentru judecată temeinică.
Kary Mullis nu crede în HIV dar crede în astrologie; s-a dovedit științific că oamenii care iau LSD (precum el) au modificări permanente ale creierului.
Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis.
Și anul acesta s-a dat Nobelul în fizică unui geniu nebun (Roger Penrose); aceste premii se dau pentru descoperiri îndrăznețe nu pentru judecată temeinică.
-
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Record nou azi, am depășit 3000 de cazuri pe zi, numai că numărul de testări a depășit 30 000.
Situația de azi, 8 octombrie:
- cazuri noi: 3130
- cazuri reconfirmate pozitiv: 584
- cazuri confirmate: 145 700, din care:
• cazuri vindecate: 113 112
• cazuri decedate: 5247
• cazuri active internate la unități de profil: 8491
• cazuri active în izolare la domiciliu: 13 325
- pacienți la ATI: 607
Record nou azi, am depășit 3000 de cazuri pe zi, numai că numărul de testări a depășit 30 000.
Situația de azi, 8 octombrie:
- cazuri noi: 3130
- cazuri reconfirmate pozitiv: 584
- cazuri confirmate: 145 700, din care:
• cazuri vindecate: 113 112
• cazuri decedate: 5247
• cazuri active internate la unități de profil: 8491
• cazuri active în izolare la domiciliu: 13 325
- pacienți la ATI: 607
În ultimele 24 de ore au fost 3.130 de cazuri noi de COVID-19, un nou record îngrijorător al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. De asmenea, alți 44 de români au murit din cauza bolii COVID-19. La terapie intensivă sunt 607 pacienți Covid.
Până astăzi, 8 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
113.112 pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.130 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 584 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
Până astăzi, 5.247 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
În intervalul 07.10.2020 (10:00) – 08.10.2020 (10:00) au fost raportate 44 de decese (28 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.
Dintre acestea, 1 deces au fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 2 decese la categoria 50-59 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 19 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 12 decese la categoria de peste 80 de ani.
Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.
În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.491. Dintre acestea, 607 sunt internate la ATI.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.598.262 de teste. Dintre acestea, 30.191 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 18.626 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 11.565 la cerere.
Pe teritoriul României, 13.325 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 7.989 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 25.603 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 9 persoane.
În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.865 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 2.421 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore 4.385 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 593.137 de lei.
De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 3 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.
Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.
Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.
În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.770 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.917 în Italia, 1.253 în Spania, 124 în Franța, 2.999 în Germania, 159 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 4 în SUA, 121 în Austria, 21 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 3 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus, 93 în Grecia, 9 în Cipru, 2 în India, 2 în Ucraina, 7 în Emiratele Arabe Unite și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Malta, Brazilia, Bulgaria, Kazakhstan, Suedia, Republica Congo, Ungaria și Qatar.
De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 126 de cetățeni români aflați în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 43 în Marea Britanie, 11 în Spania, 14 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA, unul în Brazilia, unul în Republica Congo și unul în Grecia, au decedat.
Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 797 au fost declarați vindecați: 677 în Germania, 90 în Grecia, 18 în Franța, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.
📖 Pagination options