MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 319845 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. orex

Domnu!
Nu-i nicio problema sa devina regula ca ”roboata” sa fie ”invatata” doua limbi, pe M5.1, dar si suratele ei sau siamezele,  de pe M1/3, sa n-o mai repugne pe noua venita. ;)  
Cata ”carte” stia ”roboata” de la 958? Ohooo! :rofl:
@guru
Noaptea, toate pisicile sunt negre! :rofl:

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. andrei11

Stefan28 wrote:
Si la Romancierilor mai sunt necomunicativi.
Ieri un bărbat care voia sa ajunga la Raul Doamnei s-a trezit ca merge la Valea Ialomiței...

E greșeala lui, dacă se uita la semnal acolo scrie și direcția și viteza de atac al macazului.  Idem la Eroilor 1 --> Militari / Grozăvești sau la NG.

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. zapacitu

Stai putin, MECANICUL s-a trezit unde nu trebe? Nu de alta, dar eu daca ma sui pe la jumate, nu vad niciun semnal de macaz si cu siguranta nu am idee care e pe direct si care e pe abatuta.  :popa:

In general daca sunt in statie cand vine metroul, cam stiu unde merge. Insa daca nu il vad venind, ci ajung "odata cu el" nu am idee unde merge. Iar daca asta se intampla fix la Romancierilor... ups! Asa am ajuns si eu prima data la 1 Decembrie... iar acolo alta dandana ca pe atunci nu stiam ca e pe invers... si am luat primul metrou venit "pe dreapta". Hop inca o statie.

Ideal ar fi un anunt dupa ce s-au deschis usile si cu vreo 15 secunde inainte de "atentie se inchid...", cel putin in statiile "cheie".

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. andrei11

La semnal scrie unde se duce metroul ( și cu ce viteză ), dar evident că postarea mea a fost satirică, călătorii nu trebuie să știe / să învețe indicațiile semnalelor de circulație !

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. rosetti61

De lampile de la peron serpuite cine raspunde? Nici tabla de pe perete sau stalpi nu arata bine la imbinari. Daca nu sunt in stare sa faca ceva drept (dupa curbura peronului) de la A la B macar faceau un zigzag, sa fie in ton cu tavanul... :mrgreen:

Re: Stiri despre proiect cris_m

ANTENA wrote:
Trenurile pentru Metroul de Drumul Taberei, la a patra amânare la Curtea de Apel București

https://www.economica.net/trenurile-pent ... 372.html

S-a mai prins cineva de nesimtirea astora. Poate incepe sa se faca putin scandal prin presa pe tema asta...

Re: Stiri despre proiect SirVlady

Ma abtin sa nu zic ceva de imbecilii astia. In tara asta licitatiile sunt mana cereasca pentru birocratie.  :popa:

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. SirVlady

A mai avut cineva drum prin Drumul Taberei (intersectia cu Valea Ialomitei) sa vada daca magicul "xilofon" a fost astupat?   :lol:

Screenshot_20200926-182437__01.jpg (551.47 KB; downloaded 2071 times)

E chiar de prost gust faptul ca s-au culcat pe o ureche ca linia poate fi operata in trafic cu calatori, cand unele probleme deja au aparut de la inaugurare.

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Stefan28

Urmează sa astupte! Vedem cum va fi odata cu prima ploaie serioasa...

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. syzkd

Eu locuiesc prin zona.Azi cand am trecut acolo,la intersectia cu Brancusi cu Valea Ialomitei peste placile de beton era astupat cu grilaje metalice deasupra si ciment.Nu am facut poza pentru ca aveam aparatul descarcat.Insa placile de beton nu se mai vedeau acolo
Adica era pus deasupra ceva de genul acesta:
https://storage.spatiulconstruit.ro/sto ... r_6509.png

Re: Stiri despre proiect subway guru

Ziaristii de la Economica citesc cu sfintenie forumul MetrouUsor!
:)

Re: Stiri despre proiect Stefan28

Pai normal! "Pasionații de infrastructură" și nu numai ar trebui sa arunce vorbe grele la CAB pt ce fac acum! Amânări peste amanari si peste alte amanari...
Eu presimt de pe acum inca o amânare de o săptămână...  :roll:

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Costin

Grilajul acela se numeste armatura.

Deci armeaza si toarna beton, deci astupa definitiv.

Re: Stiri despre proiect shoppy

Cred ca iese vreunu la pensie si tot amana ca sa scape de dat decizia, din seria ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe saptamana viitoare ca pana la urma poate nu mai trebuie sa faci.

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435924 posts in 5435 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”