MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 319859 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. orex

@sab
Daca, ”ciocanite” cu mana MEA, la doua accesuri (CB si RD),  suna  a gol  ”placarea”, la ce vrei sa te astepti? II ”HALESC”, la  cat am asteptat inaugurarea si au facut o treaba de...dar nu-mi permit sa spun de mantuiala! :rofl:
Oricum s-au facut de...c_acao, la E2, inca din prima zi. Sa n-o dea ca inaugurarea a fost pe repede inainte, ca nu se potriveste ca niste biete spoturi nu sunt la ”lucru”.  Nu tine vrajeala, ca nici astazi , dup-o saptamana, pe  ”REGINA” M5.1 au lasat-o de izbeliste!! :oops:  :headbash:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. sab

Daca suna a gol este placare uscata, adica pe structura metalica, asa cum ma asteptam.  Si inseamna ca a ruginit deja.
Au placat cumva inainte sa fi montat copertinele de la acces ?
LE. Vad ca aveau montate acoperiri de plexiglas. Probabil ca au lucrat sub aceasta acoperire, insa mai mult ca sigur ca nu era etansa 100% si apa s-a infiltrat.
IMG_20191215_143454.jpg (475.48 KB; downloaded 1758 times)

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. zapacitu

@sab, sincer si eu sper sa nu am dreptate... dar tot a rugina imi pare mie.

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. aztec

Ai zice că în fiecare zi e o problema..
Ieri Favorit
Azi Academia militară..
Ieri..Pompieri...mai mult cred că verificare-antrenament...
Azi părea mai groasa. .poliție și ambulanță C1
IMG_20200924_143506_copy_1600x1200.jpg (659.8 KB; downloaded 1556 times)
IMG_20200925_143707_copy_1600x1200.jpg (511.9 KB; downloaded 1555 times)

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Stefan28

Nu au avut timp pentru toate aceste teste pana pe 15 Septembrie?
:bleah:

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. zapacitu

Nu cred, ca erau muncitorii la foc automat sa termine pt darea in folosinta :)

@stefan28
Pot sa testeze pana la loc comanda atat timp cat nu te afecteaza ca si calator! Bine ca au ”semnatara”! ;)
De astazi, la E2, nu se mai aplica regula L2 RD, L1 VI! Noroc ca plecarea spre... a ramas in acelasi interval orar!
Sansa e ca, dupa sosirea trenurilor in statie, in timp de cuplu (mecanic/ajutor) schimba postul de conducere, panourile din dreptul liniei afiseaza destinatia finala! Deci, atentie la ”dansele”, ca mecanici astia tineri, cum a fost cel de pe Nalba astazi, nu sunt prea ”comunicativi” :rofl: )
20200925_134839.jpg (224.15 KB; downloaded 1433 times)

@sab
NU anunta ”roboata”, ca nah, inca nu-i dresata, dar nici mecanicul (vorbesc de cei de pe M1), ca la Eroilor poti face legatura cu M5! ;)  E un upgrade sofisticat, de-a binelea, ce mai! :rofl:

Si la Romancierilor mai sunt necomunicativi.
Ieri un bărbat care voia sa ajunga la Raul Doamnei s-a trezit ca merge la Valea Ialomiței...
Contează anunțul lor cel mai mult, mai ales ca mulți cand se urca nu se uita si la direcția trenului. Alt exemplu, la Nicolae Grigorescu sunt foarte multe faze din acestea, iau trenul de AS în loc de Republica sau invers.
Anuntul lor cu direcția e de aur repet, mai ales ramele BM21, care au afisajele. Pacat ca nu au pus la toate cele 44 de rame cand le-au comandat...

Asa a fost comanda initiala, pana s-au desteptatara si lotul 2 a fost cu...,nu fara, afisaj interior! ;)
Oricum, tot ”roboata” o sa fie persuasiva, cand isi va face vocea auzita, ca ea stie una si buna ”Atentie se inchid usile. Urmeaza statia X cu peron pe partea Y”! :yes:

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. subway guru

Si eu sunt de aceeasi parere, anunturile vocale sunt esentiale mai ales la un public analfabet functional...
V-am mai spus ca nimeni nu se uita in tavan pe principiul ca mai bine te uiti pe unde calci decat sa fii cu capul in nori!
Iar romanul se repede la inghesuiala ca sa fie primul ca <s-a bagat> tren la peron.
:rofl:

L y poti pune stanga, pentru ca la capete nu se anunta peronul, in rest toate cele 7 sunt pe stanga!
;)  :bere:

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. cris_m

Stefan28 wrote:
Nu au avut timp pentru toate aceste teste pana pe 15 Septembrie?
Cand linia trebuia inaugurata in noiembrie, iar inaugurarea s-a anuntat cu maxim 5 zile inainte ce asteptari aveai?

Traiasca campania electorala!

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. subway guru

Foarte bine ca s-a pus in circulatie, acum n-au decat s-o mosmondeasca noaptea drept pedeapsa pentru nenumaratele intarzieri!

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435924 posts in 5435 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”