MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425025 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Mireasa arata super, e dama bine, rochia insa lasa de dorit...cu tivul descusut!
:rofl:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Pai nu este expresia "Te grăbești ca fața mare la maritat"? Exact asa s-a procedat si la M5, s-a forțat inaugurarea.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

@sab
Nu stiu unde salasluiesti, dar M5.1 PIF e ”mana cereasca” pentru NOI cei din DT! ;)  :bere:
PS
Nu ca a mers ”smeckeria”, ci chiar s-a putut  d.p.v. tehnic sa poata circula fest ... Nalba, Crizantema, Liliacul, Magnolia, Iasomia, Craita si nu in ultimul rand, favorita MEA, ”Violenta”! ;)
PS
Este SUFICIENT acest numar de rame pe M5.1, in prezent, ca se respecta inclusiv ”distantarea fizica”, pro bono, indubitabil, garantat! ;)  :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

Corect! Azi 21 minute Unirii 1 - Brancusi  :bere:

Dupa o zi foarte grea la munca chiar am apreciat metroul....

E bine Domnu, ca incepi sa apreciezi M5.1! :mrgreen:
Reiterez, ca din 16.09. a.c. am lasat ”machineta” in parcare, si nu-mi pare rau deloc! Poate, reusesc sa mai fac cativa prozeliti!  :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 BIGRED1984

@George  cat ai fi facut de obicei , cu masina sau stb ? (fara sa luam in calcul stresul de a conduce )

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

Cu masina cam 30 min daca sunt mega norocos, de regula faceam 45 minute plus stresul de a gasi o parcare, cam imposibil dupa ora 8 in zona Palatului de Justitie, unde totul este o colcaiala extrem de putin civilizata...ma refer la trafic....

Incepi in a-l aprecia in ciuda faptului ca vrei sa-ti ”fie la scara”. Eu ti-am spus, da-te tu dupa M5, nu viceversa si o sa vezi ca iesi castigator, in orice circumstante! ;)
PS
Mi-am facut programul corespunzator, dupa miscarea ”omidelor”, d-aia nu poate sa ma convinga NIMENI ca circulatia ramelor pe M5.1 e un bluf! :bere:
PS
Daca urci in RMC (Romancierilor) o sa zabovesti putin mai mult, ca ajutorul de mecanic merge pana la mijlocul peronului sa vada daca s-au inchis usile, stiind ca statia e in curba! :rofl:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Eu tot nu înțeleg de ce ajutorul merge 3 vagoane in față sa vada usile la statiile in curba din moment ce sunt camere puse exact unde trebuie....

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Modificați instrucțiunile.  Dacă instrucțiunea e de pe vremea lui 1979 asta e.  Cine o modifică ?

@stefan28
In SPATE, probabil ca vroiai sa zici ;)
PS
Sincer, nu stiu de ce nu au incredere, inca, in tehnologia cu care nu s-au mai confruntat!  O tatoneza sau ce?
@andrei11
Unde ai vazut asa ceva pe M1?
PS
Una dintre capitalele comuniste m-au suparat asta seara. Mecanicul ”Varsovia”...”nici usturoi n-a mancat, nici gura nu i-a mirosit” sa catadicseasca sa anunte ca la Eroilor e legatura cu M5!  :headbash:  Deci, mecanicii, n-au bagat la cap ca tre s-o faca in preajma Eroilor! :oops:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Luam exemplu pe magistrala 2, la Piata Romana. Acolo cum s-au obișnuit cu marea "tehnologie"?
Mai ales daca tin minte bine in primele zile de CAF-uri pe magistrala 2 în 2014, au început tot cu ajutor si s-a renunțat rapid!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Nu e vorba de încredere / neîncredere în tehnologie, e mult mai simplu. În caz de accident  ancheta se face pe baza legilor existente la ora accidentului, nu pe baza încederii /  neîncredere în tehnologie.   ;)

Ca o ”picatura” de apa se va infiripa in E2, merg pe mana ALSTOM, adica totul va functiona conform, garantat, si n-am niciun fel de rezerve!  :bere:
PS
Oamenii aia au muncit, zi si noapte, cum nu va dati seama ca sa fie acum PIF M5.1! BRAVO LOR, JOS PALARIA!
Recunosc, daca va ”luati” de M5.1, nu este cazul sa fie usor, dar nici sa spuneti ineptii ! ;)

Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433196 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”