Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 614327 views

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 146

📖 Pagination options
Re: Presa despre Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii subway guru

@DanCld:
Despre pasaj avem tot timpul sa discutam, abia a inceput (cu cantecul de rigoare)...
Cat priveste 'simpatiile politice' si aici e destul de 'transparent', ne cam stim intre noi si singurul principiu valabil e 'respect optiunile colegilor mei pentru ca si ei respecta optiunile mele'...
Dupa cum am vazut eu pana acum, unii au, altii n-au, e o problema 'de constiinta' a fiecaruia si de 'libera optiune si liber arbitru' asa cum sade bine in orice societate democratica...si fiecare e pe deplin liber sa o declare sau nu...
Important e sa nu ne pierdem in intortochelile 'machiavelice' ale politichiei si sa uitam de subiectul de baza al forumului:
imbunatatirea infrastructurii...
Toate cele bune tuturor!
Care-i problema daca cineva 'anume' (eu nu) simpatizeaza cu PNG?
Daca vrea 'binele', e ok, daca nu, nu! :ugeek:
Dar nimeni nu trebuie sa se simta 'exclus' pentru ca el in sinea lui are o anumita 'nuantza politica'...
Asa ceva 'nu se face'!

Re: Presa despre Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii Serban

@subway guru
Am deschis topicul de care spuneam mai devreme, aici: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=24&t=1383

Re: Presa despre Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii Dominatrix

Dincolo de necesitatea acestui pasaj, ideea de baza e ca Oprescu a demarat aceasta lucrare ilegal, si culmea, nici nu recunoaste acest lucru, in fata "dovezilor" clare, si mai si minte cand spune ca pasajul va fi gata la anul, cand termenul de executie stipulat in contract este de 2 ani. Ca cineva care a apucat si vremea ailalta, e extrem de trist sa constati cat de putine lucruri s-au schimbat fata de Epoca de Aur. Daca si acum o singura persoana controleaza tot ce misca, si isi permite sa faca ce vrea doar pentru ca a fost aleasa in fotoliul de "prim-gospodar" atunci inseamna ca in loc sa incercam sa fim "un stat de drept", noi ne intoarcem in stalinismul cel mai feroce, iar oamenii care spun ce gandesc sunt "dusmani ai poporului" (presa, opinia publica etc.).

Toata lumea vrea dezvoltarea orasului, dar LEGAL, nu CU PUMNUL. Asta e problema mare, dar din pacate Romania inca traieste intr-o forma de stalinism. Buba cu puroi nu trece pana nu o spargi. Oare cand se va intampla acest lucru? Sau cum spunea Subway Guru mai plastic:
subway guru wrote:
cum facem sa bagam 'duhurile necurate' inapoi in clondirul lui Aladin, sa sigilam dopul si sa aruncam STICLOIUL IN OCEAN CAT MAI DEPARTE DE TZARMURILE NOASTRE...

This is the question :?: :?:

Re: Presa despre Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii shoppy

Da, bine zici, vrem dezvoltarea orasului LEGAL, cu normalitate, viziune, fara periclitarea viitorului si fara repetarea greselilor pe care altii au platit scump ca sa le repare.

Un primar cu sustinere politica isi poate permite sa fie incompetent, ca mai pun ceilalti umarul sau inchid ochii si pana la urma merge treaba; lafel, un primar competent isi poate permite sa nu aiba sustinere politica ca isi face bine treaba si le inchide usa in nas celor care incearca sa-l sape.
Insa daca esti si incompetent si fara sustinere politica atunci patesti ca domn doctor, opozitia te lasa sa-ti bagi capul in lat si dupaia face vant scaunului, si asa te vede toata lumea ca, dupa ce ai guitat vreo 3 ani despre autostrazi suspendate fara sa faci nimic(si subit ai lasat-o moarta de parca nu ar fi existat), acum ai 3 santiere incepute ilegal sau fara proiect deci blocate(asta, CDG si Muncii) iar tu vrei sa-l incepi si pe al 4-lea(adica PPL).

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii Mircea G

Intr-o emisiune televizata , s-a vazut un plan in care exista o bretea pe strada Secerei , deci spre Brincoveanu ...

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii bekxy

Pe harta de pe panoul pozat pare să se vadă o nouă stradă, făcută prin unirea str. Pridvorului cu partea din calea Piscului dinspre Brâncoveanu (probabil prin str. Secerei + Dâmbului). O astfel de stradă ar muta o bună parte din traficul care ajunge inutil până la BIG.€

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii 3mil

Grigore wrote:
In ciuda viscolului, azi se lucreaza intens la intersectia Vitan / Dudesti pentru montarea unui macaz dinspre Vitan spre Dudesti. Banuiesc ca este vorba de noul cap de intoarcere a lui 34, care va intoarce pe traseul Mihai Bravu - Vitan - Dudesti - Mihai Bravu. Desfasurarea de forte este impresionanta, chiar si pentru vreme normala, nu mai vorbim de viscol. Probabil vor sa termine pana luni.

La fel si astazi, desi mi s-a parut mai mare viscolul decat ieri. Macazul era pozitionat inca de aseara.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii Utilizator anonim

Pai probabil vor termina la termen lucrarile in intersectia aia.

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii Grigore

3mil wrote:
Grigore wrote:
In ciuda viscolului, azi se lucreaza intens la intersectia Vitan / Dudesti pentru montarea unui macaz dinspre Vitan spre Dudesti. Banuiesc ca este vorba de noul cap de intoarcere a lui 34, care va intoarce pe traseul Mihai Bravu - Vitan - Dudesti - Mihai Bravu. Desfasurarea de forte este impresionanta, chiar si pentru vreme normala, nu mai vorbim de viscol. Probabil vor sa termine pana luni.

La fel si astazi, desi mi s-a parut mai mare viscolul decat ieri. Macazul era pozitionat inca de aseara.

Azi mai incetuc. Asa, ca duminica. Pe la doua au spart gasca. Si mare lucru n-au progresat azi.

Re: Presa despre Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii Dominatrix

ANTENA wrote:
Uite ca am facut un efort pentru tine sa incarc zona cu pasajul din PUG sa vezi ca e cam pe acelasi traseu.
Multumesc, dar repet - chiar daca acest PUG exista si mai e valabil, LEGAL asta nu inseamna nimic fiindca un act de urbanism nu da dreptul la efectuare de lucrari. Iar in cazuld e fata, e nevoie de un PUZ separat intrucat "e cam pe acelasi traseu" nu inseamna "EXACT pe acelasi traseu", din punct de vedere legal vorbind.
ANTENA wrote:
Daca stam in milioane de PUZ-uri, PUD-uri, PUZ-ulete, studii de fezabilitate, prefezabilitate o sa mai vedem noi pasaje in Bucuresti peste vreo 150 de ani.
DURA LEX, SED LEX! Asta e valabil pentru toti, inclusiv pentru Primari care cred ca pot influenta destinele orasului in existenta lor de insecta.
Intr-un stat de drept, legile trebuie respectate de toata lumea, indiferent de interesele pe care le avem. Altfel, am trai intr-un stat stalinist unde "stapanirea" face ce vrea si poporul inghite. Poate ca stalinismul inca mai traieste in constiinta colectiva romaneasca.

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii Dominatrix

N-am inteles prea bine din cele discutate mai sus: va fi un racord SIMPLU, numai dinspre Vitan spre Dudesti, sau va exista si curba pereche, dinspre Dudesti spre Vitan?

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii linia 69

Dominatrix wrote:
N-am inteles prea bine din cele discutate mai sus: va fi un racord SIMPLU, numai dinspre Vitan spre Dudesti, sau va exista si curba pereche, dinspre Dudesti spre Vitan?

Da, este un racord simplu doar dinspre Calea Vitan spre Calea Dudesti. Am fost pe acolo sambata seara si am vazut ce au facut. Ca piese mai "grele" sunt cele doua macazuri, in rest linii curbe.

Re: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii Grigore

Ieri au terminat de montat macazul de pe Vitan.

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”