Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului
1674 posts, 390498 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
orex
Vrajitorule...!
@stefan28 asta-i domnu ”Daniel” si avea dreptate sa nu poata bea nico gura de apa ca trebuia sa plece...de la R.D. in ziua inaugurarii!
Vrajitorule...!
@stefan28 asta-i domnu ”Daniel” si avea dreptate sa nu poata bea nico gura de apa ca trebuia sa plece...de la R.D. in ziua inaugurarii!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Acum merge ok, la a treia incercare ai nimerit-o si ai brodit-o!
Acum merge ok, la a treia incercare ai nimerit-o si ai brodit-o!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Am avut o cadere de tensiune pe...”sina a treia” Stimabile!
@guru
Orice zici de M5.1, nasol, dar nu cred, ca tii cu tot dinadinsul sa te lovesti de ”Arktika”!
Ca n-a fost pe 23 august, cand o invocai tu, oricum a fost inau”gurat”a vara
Am avut o cadere de tensiune pe...”sina a treia” Stimabile!

@guru
Orice zici de M5.1, nasol, dar nu cred, ca tii cu tot dinadinsul sa te lovesti de ”Arktika”!
Ca n-a fost pe 23 august, cand o invocai tu, oricum a fost inau”gurat”a vara
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Da da, am urmărit videoclipul lui @macheta_218 integral si domnul Daniel vorbeaaaa...
. Asta in partea Violetei desigur!
Se vede ca practica aceasta meserie din pasiune si nu din obligație!
Da da, am urmărit videoclipul lui @macheta_218 integral si domnul Daniel vorbeaaaa...
Se vede ca practica aceasta meserie din pasiune si nu din obligație!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
CORECT! Asta da mecanic, care sunt convins, ca a ”capacit” o sumedenie de ”ajutori”!
@stefan28
Sunt convins ca din cei ce ”slefuiesc” M1/M2/M3 acum, o parte ii sunt datori si Domniei sale! E ”uns cu toate alifiile”!
PS
Sunt ceva tineri pe M1, si, ajutorii de pe M5, sper sa-i urmeze, numai sa aiba cu ce!
CORECT! Asta da mecanic, care sunt convins, ca a ”capacit” o sumedenie de ”ajutori”!
@stefan28
Sunt convins ca din cei ce ”slefuiesc” M1/M2/M3 acum, o parte ii sunt datori si Domniei sale! E ”uns cu toate alifiile”!
PS
Sunt ceva tineri pe M1, si, ajutorii de pe M5, sper sa-i urmeze, numai sa aiba cu ce!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
De la minutul 6:50, puteti vedea o convorbire telefonica la B1TV între Ion Radoi si Octavian Udriste...
Dupa cum o sa vedeti, domnul Radoi cu greu si-a abtinut lacrimile!
De la minutul 6:50, puteti vedea o convorbire telefonica la B1TV între Ion Radoi si Octavian Udriste...
Dupa cum o sa vedeti, domnul Radoi cu greu si-a abtinut lacrimile!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Pe ”draq”, daca vrei sa te formezi ca si mecanic, pe langa ”pilele” de rigoare iti mai trebuie si ceva la tescherea!
Pe ”draq”, daca vrei sa te formezi ca si mecanic, pe langa ”pilele” de rigoare iti mai trebuie si ceva la tescherea!
- Stefan28
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Ceva mai rasarita dar, chiar si-n lipsa unuia dintre verzi, nu trebuie sa batem campii fara gratie, da?!!
Ceva mai rasarita dar, chiar si-n lipsa unuia dintre verzi, nu trebuie sa batem campii fara gratie, da?!!
- bogdan63
-
Posted:
-
bogdan63
@orex nu bate deloc campii. Fara macar 2000 de euro nu te baga nimeni in seama pt scoala de mecanici...
@orex nu bate deloc campii. Fara macar 2000 de euro nu te baga nimeni in seama pt scoala de mecanici...
-
- orex
-
Posted:
-
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Din cat cunosc eu pe locuitorii din Drumul Taberei, majoritatea dorea sa ajunga spre "Eva"(Piata Romana) , sau la "Universitate"(anii 1970-1980...cu autobuzul 37, sau cu troleibuzul 84, linii aglomerate pana seara tarziu...)
De aceea ar trebui acum sa construiasca(dar altfel, adica in termene stricte...) si restul pana la Universitate-Piata Iancului
Din cat cunosc eu pe locuitorii din Drumul Taberei, majoritatea dorea sa ajunga spre "Eva"(Piata Romana) , sau la "Universitate"(anii 1970-1980...cu autobuzul 37, sau cu troleibuzul 84, linii aglomerate pana seara tarziu...)
De aceea ar trebui acum sa construiasca(dar altfel, adica in termene stricte...) si restul pana la Universitate-Piata Iancului
📖 Pagination options