Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1425624 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
George
Mi se pare un comunicat cu bun simt. Daca erau mai expliciti dadeau in politica (Poteras cu serele, Ponta cu taiatul bugetului, Astaldi cu nesimtirea pe acest proiect etc.)
Mi se pare un comunicat cu bun simt. Daca erau mai expliciti dadeau in politica (Poteras cu serele, Ponta cu taiatul bugetului, Astaldi cu nesimtirea pe acest proiect etc.)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Ce zicea PMB? Ca nu sunt autobuze deloc pt întreruperea lui 41 pentru 10 zile?
Utilizator anonim wrote:
Sunt cateva autobuze 641 la ora asta. 17.40.
Ce zicea PMB? Ca nu sunt autobuze deloc pt întreruperea lui 41 pentru 10 zile?
- orex
-
Posted:
-
orex
Domnu? Chiar ai crezut in comunicatul ala sforaitor din partea STB? E, e, ca trebe doar sub 50!
Domnu? Chiar ai crezut in comunicatul ala sforaitor din partea STB? E, e, ca trebe doar sub 50!
- aztec
-
Posted:
-
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Elena Ceausescu alias Orban , este gravida sau i-au intrat camasile la apa ????
Adrian Rosca wrote:
Cu sonor va rog
.........
Elena Ceausescu alias Orban , este gravida sau i-au intrat camasile la apa ????
- syzkd
-
Posted:
-
syzkd
Buna Ziua.Am o nelamurire
Pana la urma unii zic pe facebook ca magistrala 5 se va inchide dupa alegeri.Oare o fi adevarat?
Buna Ziua.Am o nelamurire
Pana la urma unii zic pe facebook ca magistrala 5 se va inchide dupa alegeri.Oare o fi adevarat?
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
^
Oare tu vorbesti serios?!....ca nu-i prea linistitor sa incepi cu o gluma.
Bine ai venit pe forum!
^
Oare tu vorbesti serios?!....ca nu-i prea linistitor sa incepi cu o gluma.
Bine ai venit pe forum!
- orex
-
Posted:
-
orex
@goldmund
Acum, circa un deceniu, a inceput o emisiune ”Copiii spun lucruri traznite”. Continua si astazi!
Pacat ca se pot inocula si astfel de idei sugubețe!
@goldmund
Acum, circa un deceniu, a inceput o emisiune ”Copiii spun lucruri traznite”. Continua si astazi!
Pacat ca se pot inocula si astfel de idei sugubețe!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Am mai auzit o traznaie, ca cica trenurile pe M5 ar circula cu doar 30km/h.
Astia habar nu au care e diferenta intre viteza de parcurs si viteza comerciala, cea care include si stationarile in statii! (Mentionez ca viteza comerciala proiectata e 32km/h)
Mai e doar o saptamana si se termina cu zvarcolelile si zvonistica electorala menita doar sa abureasca alegatorii.
Am mai auzit o traznaie, ca cica trenurile pe M5 ar circula cu doar 30km/h.
Astia habar nu au care e diferenta intre viteza de parcurs si viteza comerciala, cea care include si stationarile in statii! (Mentionez ca viteza comerciala proiectata e 32km/h)
Mai e doar o saptamana si se termina cu zvarcolelile si zvonistica electorala menita doar sa abureasca alegatorii.
- Stefan28
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
DA!
PS
@stefan28
Pe calea ferata ti se da o diagrama de parcurs cu limita de viteza pe sectoarele de cale (afisata, intotdeauna la bord, in dreapta mecanicului)! Daca stii sa duci si sa mentii ”masina” acolo, adica in parametrii traseului esti tare, daca nu te incadrezi SUB, ca marea majoritate!
Appo!
L-ai auzit din clip pe ”Daniel” la plecarea din Romancierilor? Urmareste-l cu atentie si-o sa vezi de unde isi lua ”azimutul”!
La Metrou asta e in firescul lucrurilor!
DA!
PS
@stefan28
Pe calea ferata ti se da o diagrama de parcurs cu limita de viteza pe sectoarele de cale (afisata, intotdeauna la bord, in dreapta mecanicului)! Daca stii sa duci si sa mentii ”masina” acolo, adica in parametrii traseului esti tare, daca nu te incadrezi SUB, ca marea majoritate!
Appo!
L-ai auzit din clip pe ”Daniel” la plecarea din Romancierilor? Urmareste-l cu atentie si-o sa vezi de unde isi lua ”azimutul”!
La Metrou asta e in firescul lucrurilor!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Odata cu funcționarea ATO-ului (pilotul automat) "BM2-U" va ajunge si la 75 de kilometri!
Odata cu funcționarea ATO-ului (pilotul automat) "BM2-U" va ajunge si la 75 de kilometri!
📖 Pagination options