MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 594748 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 127

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Practica de a vopsi in negru tavanele e de acum clasica in toate retelele de metrou, doar pe tine te zgarie pe ochi.
Crede-ma pe cuvant, niciun pasager nu sta pe peron sa se holbeze la plafon, singurul lucru la care se uita e cand vine tzugu”

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei sab

Pai trebuia vopsit si la Eroilor 2 si la Valea Ialomitei si stiam un lucru. Acolo de ce ne-am chinuit, daca tot nu se uita nimeni  :?:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei orex

Nu mi-e frica de bau, bau, dar arata ca sifonul de pardoseala, privit de la vecinul de dedesubt :rofl:  :rofl: :rofl:
Poate fac o asociere gresita, dar cred ca e o scurgere careia, probabil, altfel n-aveau cum sa-i dea panta!

Pai asta si e, postament pentru echipamentele de deasupra. Ce ai fi vrut, sa ingropam statia cu inca niste metri doar ca sa nu te deranjeze vizual pe tine care esti cu capul prin nori? Si diferenta de cost cine o suporta, mamitzica ta mare?
Nu ti-a ajuns cate scandaluri au fost pe bani, iti mai trebuia unul?
Hai sa revenim cu picioarele pe peron!
Veniti cu probleme adevarate nu cu mofturi...

• sab
  • Posted:
  •  

In  acest caz tavanul merita un finisaj . Dar probabil ne-a placut M4T1.

Mie mi-a placut metroul de la Viena si as vrea sa vad aceleasi solutii si la Bucuresti ca seamana cel mai mult cu al nostru...
Nu ma crezi? Fa o excursie, desi in pandemie e mai dificil...

• sab
  • Posted:
  •  

Am fost, n-am picat pe spate. Vad ca doar Vladimirescu si Favorit au finisaj la tavane. Asta este....

Nu trebuie sa pici pe spate, trebuie doar sa fi practic si sa ai eficienta nemteasca nu grandomanie ruseasca cu izmene rupte-n fund...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei cris_m

Si eu am vazut guguloiul ala astazi, m-a mirat putin. Nu zice nimeni sa reinventezi roata, dar macar sa ai unitate. Daca te decizi sa acoperi tavanele la statia X si Y, faci asta la toate, nu doar la cele care iti convin/ti-ai amintit. Mai avem pana ne lamurim ca unitatea e un semn de maturitate/civilizatie. La Viena din ce-mi amintesc eu de prin 2009 si 2011 aveau cam toate tavanele negre, neacoperite...

Aia sunt nemti disciplinati de mult, Adolfica era tot de-al lor...

• sab
  • Posted:
  •  

Probabil ca le ei nu arata asa plin de zoaie inca de la inaugurare. Nu vreau sa ma gandesc peste cativa ani cum va fi...Avem deja precedentul M4 .
20200917_053959.jpg (82.83 KB; downloaded 2684 times)

Si mai sunt si gauri...
image-2020-09-15-24287088-0-statia-parc-drumul-taberei.jpg (74.09 KB; downloaded 2692 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei cris_m

Nu mai stiu la ce statie am vazut niste gauri mici circulare, ramase cred de cand s-a turnat radierul statiei respective. Vreo idee?

• sab
  • Posted:
  •  

Detalii, n-auzi ca nimeni nu se uita in sus ?

Cand te duci la Gara de Nord te uiti la cer sau dupa tren???
Hai sa fim realisti chiar daca dorim sa fim superexigenti
Puneti tot ce considerati in neregula dar nu exagerati catastrofic cu prostioare...
E adevarat ca taman maruntisurile sunt cel mai usor de rezolvat/remediat dar efectul e minimalistic...
Depinde ce dorim, manichiura si frizura sau lucruri cu adevarat serioase si importante.
E doar la alegerea voastra.
Si inca un lucru care e rar pomenit, atentie mare si discernamant maxim cand va doriti ceva mai bine ca nu cumva dintr-o greseala de evaluare sa nu fie ceva cu mult mai rau decat bine fata de ce ati banuit...
:)

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”