Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
832 posts, 252266 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
orex
Linia 4 e inca un punct ”mort” in edificarea M5.1!
De ce TII NEAPARAT sa faci apologia unui succes partial?
PS
@sab
EU, sunt unul din arca ”Arktika”...deci ai grija ce ZICI!
Linia 4 e inca un punct ”mort” in edificarea M5.1!
De ce TII NEAPARAT sa faci apologia unui succes partial?
PS
@sab
EU, sunt unul din arca ”Arktika”...deci ai grija ce ZICI!
- sab
-
Posted:
-
sab
Mai sunt si alte lucrari care sunt sau cel putin par neterminate. De ex la scarile rulante de la peronul central cred ca si eu finisam rigipsul acela mai bine. In plus, pe o parte are plinta, pe alta parte are o simpla banda de vopsea neagra.O fi ceva legat de adapost, ca mai sunt niste usi si gauri dubioase pe acolo.
Iar de vopsit are o singura mana de vopsea alba si aia prost aplicata. Scarile alea par din alt film fata de restul finisajelor. Se vede ca au fortat inaugurarea.
Mai sunt si alte lucrari care sunt sau cel putin par neterminate. De ex la scarile rulante de la peronul central cred ca si eu finisam rigipsul acela mai bine. In plus, pe o parte are plinta, pe alta parte are o simpla banda de vopsea neagra.O fi ceva legat de adapost, ca mai sunt niste usi si gauri dubioase pe acolo.
Iar de vopsit are o singura mana de vopsea alba si aia prost aplicata. Scarile alea par din alt film fata de restul finisajelor. Se vede ca au fortat inaugurarea.
20200916_181759.jpg (986.62 KB; downloaded 2625 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Deasupra! Dupa ce intri in briza marii, adica treci de turnicheti, la dreapta, langa primele scari de acces cu M1/M3...
sab wrote:Stefan28 wrote:Linia 4 sau deasupra liniei 4, adica pasajul pietonal ?
Linia 4.
Deasupra! Dupa ce intri in briza marii, adica treci de turnicheti, la dreapta, langa primele scari de acces cu M1/M3...
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@sab
Asteptai, cu nesaț, sa se inaugureze M5.1? N-as crede!
E in regula,si asa, pentru calatori, crede-ma, chiar daca nu stiu, si dau cu banul care e ”scara” care urca dinspre E1 spre E2 dintre cele trei! E, cel mai mic dezavantaj!
@stefan28
Fa abstractie ce ar trebui sa fie, da? ”Linia 4” inca nu exista ca si trecere! O SA fie! Sa avem rabdare!
@sab
Asteptai, cu nesaț, sa se inaugureze M5.1? N-as crede!
E in regula,si asa, pentru calatori, crede-ma, chiar daca nu stiu, si dau cu banul care e ”scara” care urca dinspre E1 spre E2 dintre cele trei! E, cel mai mic dezavantaj!
@stefan28
Fa abstractie ce ar trebui sa fie, da? ”Linia 4” inca nu exista ca si trecere! O SA fie! Sa avem rabdare!
- sab
-
Posted:
-
sab
Asta este alta "minune tehnica", sa nu stii care scara urca si care coboara, am vazut multi "derutati"
. Curand vor aparea niste pancarte cu "scara care coboara", sa stii pe unde sa o iei. Probabil de aceea putini folosesc pasajul. Bine, era de asteptat ca homo sapiens sa prefere drumul scurt si nu cel lung si intortocheat...
@Stefan28 Inseamna ca ai reusit sa prinzi o usa din astea rosii deschisa
Exact asa este si zona rulantelor, pare o lucrare provizorie... Si acolo la usa rosie din poza este o "plinta" de vopsea.
Asta este alta "minune tehnica", sa nu stii care scara urca si care coboara, am vazut multi "derutati"
@Stefan28 Inseamna ca ai reusit sa prinzi o usa din astea rosii deschisa
Exact asa este si zona rulantelor, pare o lucrare provizorie... Si acolo la usa rosie din poza este o "plinta" de vopsea.
20200916_181741.jpg (621.85 KB; downloaded 2607 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Nu a fost deschisa, pozat prin acea gaurica de la usa!
Nu a fost deschisa, pozat prin acea gaurica de la usa!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@sab
TE ROG, nu insista in a gasi ”nod in papura”!
DACA se dorea, pe M5.1, acum se circula ca pe M1 la Paris, da, ca sa inteleaga tot auditoriu, TREN FARA MECANIC!
Ia zi-mi unde ai mai vazut asa ceva in Romania?
PS
Te invit la o plimbare...sa vezi cum bate acul (macazul)! Ca nicaieri altundeva, garantat, ascultat!
@sab
TE ROG, nu insista in a gasi ”nod in papura”!
DACA se dorea, pe M5.1, acum se circula ca pe M1 la Paris, da, ca sa inteleaga tot auditoriu, TREN FARA MECANIC!
Ia zi-mi unde ai mai vazut asa ceva in Romania?

PS
Te invit la o plimbare...sa vezi cum bate acul (macazul)! Ca nicaieri altundeva, garantat, ascultat!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
In Romania nu vom vedea trenuri fara mecanic prea curand, "BOMBARDELELE" rezistând inca 15 ani pe putin, CAF-urile inca 10 macar!

Numa IVELE isi dau toate duhul odata cu Alstoamele!
In Romania nu vom vedea trenuri fara mecanic prea curand, "BOMBARDELELE" rezistând inca 15 ani pe putin, CAF-urile inca 10 macar!
Numa IVELE isi dau toate duhul odata cu Alstoamele!
-
- orex
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
. Te rog frumos explica-mi cu ce! Crezi ca retragem trenuri funcționale inca 10-15 ani ca sa luam fara pilot?
Alstoamele tot cu mecanici vor fi, si un tren are durata de exploatare de 35-40 ani...
. Te rog frumos explica-mi cu ce! Crezi ca retragem trenuri funcționale inca 10-15 ani ca sa luam fara pilot? Alstoamele tot cu mecanici vor fi, si un tren are durata de exploatare de 35-40 ani...
-
- orex
-
Posted:
-
orex
E...cele 10 trenuri arondate pe M5.1 sunt din primul lot de Bombardiere? CAM, da...”Violeta”..., si celelalte 9 (noua) ”programate” fac parte din aceeasi categorie! Nu tre sa fii vreun erudit sa vezi ca cea mai noua magistrala e ”populata” de cele mai ”dintai” rame....BOMBARDIER! Si, cu toate astea...E IN REGULA ce au facut ”francejii”!
E...cele 10 trenuri arondate pe M5.1 sunt din primul lot de Bombardiere? CAM, da...”Violeta”..., si celelalte 9 (noua) ”programate” fac parte din aceeasi categorie! Nu tre sa fii vreun erudit sa vezi ca cea mai noua magistrala e ”populata” de cele mai ”dintai” rame....BOMBARDIER! Si, cu toate astea...E IN REGULA ce au facut ”francejii”!
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Usa rosie in imaginea de mai sus deja e taguita?? Dupa refugiile noi din statiile STB, "comisia de receptie" a ajuns si pe taramuri subpamantene.
Usa rosie in imaginea de mai sus deja e taguita?? Dupa refugiile noi din statiile STB, "comisia de receptie" a ajuns si pe taramuri subpamantene.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
USA AIA VA DISPAREA, odata cu amenajarea integrala a coridorului de la fosta linia 4 Eroilor 1!
Te iei si tu de ceva hidranti sau...numai bagi batul prin gard?

Si, ai mare grija ,ca e ca-n DUNE...nu auzi, nu vezi, ci doar simti fiorul ”viermelui”, de care, indubitabil, sunt de aceeasi parte, ca a trass ”pentru astia din Drumul Taberei”!
Oricum, o sa-ti arat ce n-ai mai vazut, pana acum garantat, cum se pot ”sigila” anume statii cu niste usi enorme! Printre ele si C. Brancusi!
USA AIA VA DISPAREA, odata cu amenajarea integrala a coridorului de la fosta linia 4 Eroilor 1!
Te iei si tu de ceva hidranti sau...numai bagi batul prin gard?

Si, ai mare grija ,ca e ca-n DUNE...nu auzi, nu vezi, ci doar simti fiorul ”viermelui”, de care, indubitabil, sunt de aceeasi parte, ca a trass ”pentru astia din Drumul Taberei”!
Oricum, o sa-ti arat ce n-ai mai vazut, pana acum garantat, cum se pot ”sigila” anume statii cu niste usi enorme! Printre ele si C. Brancusi!
Rog administratorii si moderatorii sa-mi scuze postarea aici! Acces str. Targu Neamt!
20200916_142312M.jpg (267.15 KB; downloaded 2445 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
@rosetti61 Pe usa aia rosie scrie :
"Atentie, peron ingustat !"
@rosetti61 Pe usa aia rosie scrie :
"Atentie, peron ingustat !"
📖 Pagination options
Home page