MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1409970 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 607 608 609 610 611 612 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului SirVlady

Jenant interval in afara orelor de varf pe Valea Ialomitei.  :|

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului satanistu

satanistu wrote:
Daca ar avea un obraz fin, subtire, niciun politician nu ar participa la "deschidere".

Dar nu exista asa ceva...

Nici pomenire, cica participa chiar marele WERNER la ora 12.. si face si declaratii..   :headbash:  :headbash:

Pai in 2050 cand se da drumul la metroul din Otopeni se spawneaza Ceausescu din mormant si face declaratii....  :popa:

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Am citit cu stupoare o postare pe pagina de Facebook a Asociatiei Metrou Usor cu istoricul santierului, in care se mentioneaza "infiltratiile" de la CV Patinoar. Bai fratilor, dar voi chiar nu ati inteles nimic de ati preluat ca gugustiucii povestea asta? Singura "infiltratie" este intarzierea devierii cablurilor telefonice din amplasament cu 3 (trei) ani, fapt ce vi l-am semnalat in mod repetat, aproape obsesiv chiar. Si nu numai voua, ci si Metrorexului, prin repetatele solicitari pe legea 544. Hai ca imi vine sa-mi sterg contul si sa va las. Ignoranta e scuzabila, prostia nu.

Re: Stiri despre proiect aztec

Adrian...ai dreptate.
Dar..
Pt că statul nu a făcut asta(prin aprobări TLK/STS)...
E mai ok sa îndulcim asta pe spre alți factori...gen vremea grea, infiltrație...nealinierea planetelor.
Nu mai fi supărat.
Te-ai zbătut, ai dreptate...dar se mai "cosmetizează"..
Toți știm asta..

Bine că nu frecventez Facebook..
PS. Din cate am citit, istoricul pare ok...in 2020 a întârziat din cauza infiltraților....că s-au apucat extrem de tarziu..e altceva.

@aztec, am pretentia ca Asociatia sa informeze la obiect, mai ales ca sunt multi care le preiau postarile.

Iar in 2020 nu a fost nicio "infiltratie", asta ar fi insemnat sa fi ajuns apa in tunel, ceea ce nu a fost cazul, problemele (de scurta durata de altfel) au fost legate de coborare a nivelului apei freatice din afara incintei, din cauza lentilei de argila.

Re: Stiri despre proiect aztec

Deci...din plictiseala am urmărit..și urmăresc în continuare la tv deschiderea...
Spectacol maxim...
Deci...dacă vreți jeg, prostituție jurnalistică și căcat pe ecran...de urmărit Romania Tv...
30 secunde despre inaugurare și.... Momentan 15 min despre 2 individe,....mă abțin, mă autocenzurez...că altfel o face automat forumul...
2 "protestatare"....

Re: Stiri despre proiect orex

Singurul lucru nasol e ca am ajuns sa ne entuziasmam, ca traim normalitatea! :yes:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Stefan28

Un cadou simbolic pentru M5.1!

Re: Stiri despre proiect Costin

Adrian Rosca wrote:
Am citit cu stupoare o postare pe pagina de Facebook a Asociatiei Metrou Usor cu istoricul santierului, in care se mentioneaza "infiltratiile" de la CV Patinoar. Bai fratilor, dar voi chiar nu ati inteles nimic de ati preluat ca gugustiucii povestea asta? Singura "infiltratie" este intarzierea devierii cablurilor telefonice din amplasament cu 3 (trei) ani, fapt ce vi l-am semnalat in mod repetat, aproape obsesiv chiar. Si nu numai voua, ci si Metrorexului, prin repetatele solicitari pe legea 544. Hai ca imi vine sa-mi sterg contul si sa va las. Ignoranta e scuzabila, prostia nu.

Postarea a fost documentata pe baza comunicatelor oficiale si stirilor aparute de-a lungul timpului, iar infiltratiile sunt mentionate intr-un video postat de MT. Postarea a fost facuta cu buna credinta si este regretabil ca am ratat informatia corecta, insa adevarul este ca daca am fi re-verificat informatiile pe forum sau in alta parte, rezumatul acela nu ar fi fost gata nici azi. Cu siguranta o sa fim mai atenti pe viitor.

Re: Stiri despre proiect subway guru

E bine asta, trebuie reliefate adevaratele cauze si nu pretextele.

Cu sonor va rog  :mrgreen:

Re: Stiri despre proiect drbm

Ge-ni-al !!! :D

Re: Stiri despre proiect Puss in Boots

off-topic, nu merci :) vad insii din poza si imi vine sa dau delete. Dar da, mi-am calcat pe inima si e fix ce trebuie  :bere:

Go to page:  1  ... 607 608 609 610 611 612 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434787 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”