Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului
1653 posts, 311809 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
Asa-i, sa vina tot omul sa vada pentru ce a fost atata cazna si daca rezultatul a meritat efortul...
Asa-i, sa vina tot omul sa vada pentru ce a fost atata cazna si daca rezultatul a meritat efortul...
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
4G+ de la Orange in statia Eroilor 2 semnal excelent
4G+ de la Orange in statia Eroilor 2 semnal excelent
Screenshot_20200915_175311_org.zwanoo.android.speedtest.jpg (309.31 KB; downloaded 3934 times)
Screenshot_20200915_175419_make.more.r2d2.cellular_z.jpg (841.96 KB; downloaded 3935 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Sper sa puna @macheta218 tot filmul Eroilor 2-Raul Doamnei (cab view), ca astazi usa ”cockpit-ului” a fost larg deschisa, pentru publicul calator!
Daca n-are sunet...o rezolv eu!
Daca ai de gand sa ajungi gratis, din Drumul Taberei, in orice colt al Bucurestiului, cu metroul, numai astazi e posibil!!
Sper sa puna @macheta218 tot filmul Eroilor 2-Raul Doamnei (cab view), ca astazi usa ”cockpit-ului” a fost larg deschisa, pentru publicul calator!
Daca n-are sunet...o rezolv eu!
Daca ai de gand sa ajungi gratis, din Drumul Taberei, in orice colt al Bucurestiului, cu metroul, numai astazi e posibil!!
- Stefan28
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Erai langa ”volan” si n-ai zis nimic?!
Erai langa ”volan” si n-ai zis nimic?!
- Stefan28
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cine si cu ce se mai lauda:
https://www.bursa.ro/uti-grup-a-implemen ... 25516041
Aia cu un tren cu 50000calatori e de antologie!
Alta de la dl Bolos
http://mfe.gov.ro/finantari-europene-a-f ... -metrou/
In realitate sprijinul decisiv l-am primit de la Banca Europeana de Investitii prin vocea si actiunea dlui Flavio Schiavo Campo de care ma leaga o prietenie nestirbita.
Si o recapitulare istorica de la Agerpres
https://news.yam.ro/ro/story/10922011
Cine si cu ce se mai lauda:
https://www.bursa.ro/uti-grup-a-implemen ... 25516041
Aia cu un tren cu 50000calatori e de antologie!
Alta de la dl Bolos
http://mfe.gov.ro/finantari-europene-a-f ... -metrou/
In realitate sprijinul decisiv l-am primit de la Banca Europeana de Investitii prin vocea si actiunea dlui Flavio Schiavo Campo de care ma leaga o prietenie nestirbita.
Si o recapitulare istorica de la Agerpres
https://news.yam.ro/ro/story/10922011
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Iata 2 filmari de astazi, nu am putut face una deoarece limita pentru o filmare 4k este de 10 minute. Unii mecanici au mers cu usa dintre cabina si salon deschisa asadar s-au putut face filmari din fata.
Iata 2 filmari de astazi, nu am putut face una deoarece limita pentru o filmare 4k este de 10 minute. Unii mecanici au mers cu usa dintre cabina si salon deschisa asadar s-au putut face filmari din fata.
- orex
-
Posted:
-
orex
Din pacate...n-am avut ”fatza”, ca-n actuala configuratie a celei mai de top semnalizari...sa credem ca trenurile POT circula ca pe M1 Paris, adica FARA CONDUCTOR!! Nu ne-am dorit ce ALSTOM a facut, DEJA,...pentru VIITOR!!
@adrian Rosca
Pe tot parcursul, Romancierilor_Eroilor 2, si Eroilor 2_Raul Doamnei, SINCER n-am simtit nici cea mai mica zguduire, daramite vreo unduire si, eventual cineva, din ”carlinga” sa aiba trac! Bate macazul (acul) cum n-ai mai auzit pana-n prezent la metrou! E, fara putere de tagada, peste ”pretenii” de la Dimetronic! Francezii si-au facut TREABA pentru care au fost angajati...DREPT pentru care au fost PLATITI!!
”JOS PALARIA” ALSTOM!
Din pacate...n-am avut ”fatza”, ca-n actuala configuratie a celei mai de top semnalizari...sa credem ca trenurile POT circula ca pe M1 Paris, adica FARA CONDUCTOR!! Nu ne-am dorit ce ALSTOM a facut, DEJA,...pentru VIITOR!!
@adrian Rosca
Pe tot parcursul, Romancierilor_Eroilor 2, si Eroilor 2_Raul Doamnei, SINCER n-am simtit nici cea mai mica zguduire, daramite vreo unduire si, eventual cineva, din ”carlinga” sa aiba trac! Bate macazul (acul) cum n-ai mai auzit pana-n prezent la metrou! E, fara putere de tagada, peste ”pretenii” de la Dimetronic! Francezii si-au facut TREABA pentru care au fost angajati...DREPT pentru care au fost PLATITI!!
”JOS PALARIA” ALSTOM!
- George
-
Posted:
-
George
Am asteptat, sperat si carcotit din 2011 incoace, alaturi de prietenul - si uneori adversarul de dialog - subway guru, de toti ceilalti tabereni (aztec etc.) si de toti desteptii care faceau misto de noi (sab, andrei11, shoppy si multi altii) asa ca nu am rezistat tentatiei, am lasat masina pe la Eroilor si m-am dat cu metroul....
Impresii:
Nota 10 pentru Feste Fahrbahn, este o senzatie incomparabila, se merge extrem de lin si practic nu se aude nimic
Desi statiile sunt dese, metroul circula destul de vioi...peste asteptari. Sigur ca e mai placut pe acele interstatii ceva mai lungi
Neasteptat de multa lume, pe la 6 era deja petrecere si la V Ialomitei (full si de copii) si la Eroilor....
M-am oprit la Favorit, foarte frumoasa statie....
Singurul loc unde a scrasnit mai tare e curba aceea la dreapta dintre Romancierilor si V. Ialomitei, acolo unde linia vireaza la dreapta spre VI....
Eu cred ca va fi destul de full....si desigur e alta generatie de metrou!
Felicitari celor implicati!
Am asteptat, sperat si carcotit din 2011 incoace, alaturi de prietenul - si uneori adversarul de dialog - subway guru, de toti ceilalti tabereni (aztec etc.) si de toti desteptii care faceau misto de noi (sab, andrei11, shoppy si multi altii) asa ca nu am rezistat tentatiei, am lasat masina pe la Eroilor si m-am dat cu metroul....
Impresii:
Nota 10 pentru Feste Fahrbahn, este o senzatie incomparabila, se merge extrem de lin si practic nu se aude nimic
Desi statiile sunt dese, metroul circula destul de vioi...peste asteptari. Sigur ca e mai placut pe acele interstatii ceva mai lungi
Neasteptat de multa lume, pe la 6 era deja petrecere si la V Ialomitei (full si de copii) si la Eroilor....
M-am oprit la Favorit, foarte frumoasa statie....
Singurul loc unde a scrasnit mai tare e curba aceea la dreapta dintre Romancierilor si V. Ialomitei, acolo unde linia vireaza la dreapta spre VI....
Eu cred ca va fi destul de full....si desigur e alta generatie de metrou!
Felicitari celor implicati!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Super videoclipul! Iar comentariile calatorilor si mecanicului sunt de milioane!
Ce mi-a placut cel mai mult e spiritul amical ce denota satisfactia pentru ca investitia a ajuns la punctul in care a devenit utila si benefica bucurestenilor intr-un tarziu final...
P.S.
Multumesc George!
Gata, cosmarul s-a terminat, pregateste-te pentru cele ce vor urma!
Super videoclipul! Iar comentariile calatorilor si mecanicului sunt de milioane!
Ce mi-a placut cel mai mult e spiritul amical ce denota satisfactia pentru ca investitia a ajuns la punctul in care a devenit utila si benefica bucurestenilor intr-un tarziu final...
P.S.
Multumesc George!
Gata, cosmarul s-a terminat, pregateste-te pentru cele ce vor urma!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Mentiune: 6 trenuri de Luni pana Vineri.
4 in Weekend.
Mentiune: 6 trenuri de Luni pana Vineri.
4 in Weekend.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
De remarcat in cele doua videoclipuri ca ceasoficarea merge in unele statii, iar in altele nu.
@orex, eu vorbeam de zona de galerie dintre Valea Ialomitei si Romancierilor.
De remarcat in cele doua videoclipuri ca ceasoficarea merge in unele statii, iar in altele nu.
@orex, eu vorbeam de zona de galerie dintre Valea Ialomitei si Romancierilor.
- survola
-
Posted:
-
survola
@Adrian, astept comentariile tale dupa o proba in persoana.
@Adrian, astept comentariile tale dupa o proba in persoana.
📖 Pagination options