Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1725130 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Stefan28
Noaptea aceasta...
Mai ales ca se transfera rame la greu, unele din ele circulând astazi pe M1/M3 si maine pe M5!
Mai ales ca trebuiesc configurate anunțurile si mai ales pilotul automat!
satanistu wrote:
Incep workerii din seara asta sa schimbe abtibildele cu harta metroului din Bucuresti din toate ramele (IVA/BM/CAF) ?
Am si eu curiozitati personale, sa-mi fie cu scuzare.![]()
Noaptea aceasta...
Mai ales ca se transfera rame la greu, unele din ele circulând astazi pe M1/M3 si maine pe M5!
Mai ales ca trebuiesc configurate anunțurile si mai ales pilotul automat!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Lasa-le naibii de abtibilduri, alea sunt pentru strainachi care oricum nu inteleg nimic din ele.
La bucuresteni singura informatie valabila e cea transmisa din gura in gura cu covid cu tot!
Lasa-le naibii de abtibilduri, alea sunt pentru strainachi care oricum nu inteleg nimic din ele.
La bucuresteni singura informatie valabila e cea transmisa din gura in gura cu covid cu tot!
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
A...e ceva putred in Danemarca...
Adică....
Eu fac 30 min dacă mă grăbesc cu trotineta până în Pipera...de la VA.
Daca as folosi metroul și am ghinion si de-abia a plecat aștept 18 min sa vina urmatorul?
Plus 3 min la Eroilor(minim) plus transbordarea....plus min 4 la Unirii....
Nu e cu plus...
Plus că e cam ciudat tabelul...
A...e ceva putred in Danemarca...
Adică....
Eu fac 30 min dacă mă grăbesc cu trotineta până în Pipera...de la VA.
Daca as folosi metroul și am ghinion si de-abia a plecat aștept 18 min sa vina urmatorul?
Plus 3 min la Eroilor(minim) plus transbordarea....plus min 4 la Unirii....
Nu e cu plus...
Plus că e cam ciudat tabelul...
IMG_20200914_174339.jpg (112.24 KB; downloaded 3525 times)
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@aztec
Hai ca am fost cam de acelasi leat cand se studia teorema lui Pitagora in generala! Daca tu crezi ca se poate potrivi traseului tau ca ”suma pătratelor lungimilor catetelor este egală cu pătratul lungimii ipotenuzei (latura opusă unghiului drept)” atunci e de bine, dar nu, n-ai facut nicio scofala cu aparitia M5.1 pe ruta de destinatie (tur-retur)!!
PS
1. Treci si TU ca si mine si cum l-am invitat si pe George la Romancierilor, sa avem o alternativa viabila!
2. Sa vedem ce inseamna exact circulatia a 8 rame pe M5.1, la VN! Pana sa suplimentam cu peste 50% mai e o contestatie, un ”trebonal”, o CAB, ca asa-i la NOI, in legistlatie!
@aztec
Hai ca am fost cam de acelasi leat cand se studia teorema lui Pitagora in generala! Daca tu crezi ca se poate potrivi traseului tau ca ”suma pătratelor lungimilor catetelor este egală cu pătratul lungimii ipotenuzei (latura opusă unghiului drept)” atunci e de bine, dar nu, n-ai facut nicio scofala cu aparitia M5.1 pe ruta de destinatie (tur-retur)!!
PS
1. Treci si TU ca si mine si cum l-am invitat si pe George la Romancierilor, sa avem o alternativa viabila!
2. Sa vedem ce inseamna exact circulatia a 8 rame pe M5.1, la VN! Pana sa suplimentam cu peste 50% mai e o contestatie, un ”trebonal”, o CAB, ca asa-i la NOI, in legistlatie!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sa ne pui o poza pe trotineta la iarna la -23C pe vifornita!
Sa ne pui o poza pe trotineta la iarna la -23C pe vifornita!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
guruuu...
daca are sanse ca-n iarna 2019-2020, cand in Bucuresti n-a nins decat o zi (parca 05.02.2020) nici nu-i trebuie ”caucioace”...de iarna”!
guruuu...
daca are sanse ca-n iarna 2019-2020, cand in Bucuresti n-a nins decat o zi (parca 05.02.2020) nici nu-i trebuie ”caucioace”...de iarna”!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Dupa cum a fost anul de calduros si de secetos n-as baga mana in foc ca va fi din nou o iarna blanda, natura le mai echilibreaza si compenseaza.
Daca intrebi un meteorolog iti va spune acelasi lucru, la fel si traditia populara milenara...
Dupa cum a fost anul de calduros si de secetos n-as baga mana in foc ca va fi din nou o iarna blanda, natura le mai echilibreaza si compenseaza.
Daca intrebi un meteorolog iti va spune acelasi lucru, la fel si traditia populara milenara...
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Las-o jos...ca macane!

PS
Nu se stie ca Pamantul...din ce parte bate vantul!
Las-o jos...ca macane!

PS
Nu se stie ca Pamantul...din ce parte bate vantul!
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Orele de pe Moovit sunt pur orientative în cazul metroului. Singurul motiv pentru care apar ore este că aplicația nu afișează intervale ca pe Google Maps, de exemplu - every 12 minutes.
De vreme ce mă ocup personal de actualizări acolo, încerc ca acele ore să fie cât mai aproape posibil de realitate - ocazional am mai făcut excursii pe la stațiile de metrou ca să caut niște tabele pe care sunt trecute primele/ultimele trenuri din stație pe baza cărora poți extrapola restul programului - informații care de altfel ar fi fost normal să fie afișate on-line. Revenind la M5, acele ore sunt puse acum doar orientativ ca să apară linia în aplicație. Urmează să fac câteva drumuri în perioada următoare ca să văd în ce măsură reflectă măcar parțial realitatea și să văd cum se pot ajusta în funcție de circulația reală.
Stefan28 wrote:
Aplicația MOOVIT a fost actualizată cu graficele corespunzătoare magistralei 5.
Orele de pe Moovit sunt pur orientative în cazul metroului. Singurul motiv pentru care apar ore este că aplicația nu afișează intervale ca pe Google Maps, de exemplu - every 12 minutes.
De vreme ce mă ocup personal de actualizări acolo, încerc ca acele ore să fie cât mai aproape posibil de realitate - ocazional am mai făcut excursii pe la stațiile de metrou ca să caut niște tabele pe care sunt trecute primele/ultimele trenuri din stație pe baza cărora poți extrapola restul programului - informații care de altfel ar fi fost normal să fie afișate on-line. Revenind la M5, acele ore sunt puse acum doar orientativ ca să apară linia în aplicație. Urmează să fac câteva drumuri în perioada următoare ca să văd în ce măsură reflectă măcar parțial realitatea și să văd cum se pot ajusta în funcție de circulația reală.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@BogdanPetrini
Fii mai bland...ca aplicatia isi ia datele ”online”!
De maine, dupa cum au anuntat ”autoritatile”...se pune, si expune si M5.1!
@BogdanPetrini
Fii mai bland...ca aplicatia isi ia datele ”online”!
De maine, dupa cum au anuntat ”autoritatile”...se pune, si expune si M5.1!
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu poti fi in situatia asta decat la Raul Doamnei, Brancusi sau Valea Ialomitei. Dar asta este, stiam aspectul, se numeste ghinion.
Daca am vrut magistrala cu un o derivatie de una statie... strangem din dinti.
aztec wrote:
Daca as folosi metroul și am ghinion si de-abia a plecat aștept 18 min sa vina urmatorul?..
Nu poti fi in situatia asta decat la Raul Doamnei, Brancusi sau Valea Ialomitei. Dar asta este, stiam aspectul, se numeste ghinion.
Daca am vrut magistrala cu un o derivatie de una statie... strangem din dinti.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Maine o sa fie prezent si domnul Iohannis la inaugurare, pe langa Lucian Bode si Ludovic Orban.
Maine o sa fie prezent si domnul Iohannis la inaugurare, pe langa Lucian Bode si Ludovic Orban.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Orex, în fiecare toamnă de 30 de ani încoace suntem amenințați cu ierni extreme...
Orex, în fiecare toamnă de 30 de ani încoace suntem amenințați cu ierni extreme...
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28

@BogdanPetrini mulțumim pentru informații!

@BogdanPetrini mulțumim pentru informații!
📖 Pagination options