Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1733264 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
orex
Asta-i un grafic, pe toate magistalele, incepand cu data de..., da?! Nu ca se intampla-n data de 15.09.2020, decat daca, dupa sedinta de guvern, suita guvernamentala, cu catel cu purcel, dau o fuga pana la Eroilor 2 si taie panglica, astazi 14.09.2020!
@BodoMinea
S-au inaugurat cu fast 5 km amarati de autostrada, s-a dat cu artificii la ”ground zero” al lucrarii A0 si crezi tu ca o sa ramana neobservata, adica la si altele, epopeea M5.1?! N-ARE CUM!
Asta-i un grafic, pe toate magistalele, incepand cu data de..., da?! Nu ca se intampla-n data de 15.09.2020, decat daca, dupa sedinta de guvern, suita guvernamentala, cu catel cu purcel, dau o fuga pana la Eroilor 2 si taie panglica, astazi 14.09.2020!
@BodoMinea
S-au inaugurat cu fast 5 km amarati de autostrada, s-a dat cu artificii la ”ground zero” al lucrarii A0 si crezi tu ca o sa ramana neobservata, adica la si altele, epopeea M5.1?! N-ARE CUM!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Asta ar insemna sa desparta in mod egal trenurile catre RD si VI.
Nu intrevad perturbari majore pana la sfarsitul anului avand in vedere ca oricum traficul de calatori s-a redus la jumatate din cauza de pandemie iar cei din DT nu se reorienteaza din prima clipa, dureaza minim 2-3luni pane ce-si modifica traseele.
Asta ar insemna sa desparta in mod egal trenurile catre RD si VI.
Nu intrevad perturbari majore pana la sfarsitul anului avand in vedere ca oricum traficul de calatori s-a redus la jumatate din cauza de pandemie iar cei din DT nu se reorienteaza din prima clipa, dureaza minim 2-3luni pane ce-si modifica traseele.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Deci sa stea mai mult la VI, ca sa poata sa le ”croseteze” cu cele de la RD la Romancierilor!
Deci sa stea mai mult la VI, ca sa poata sa le ”croseteze” cu cele de la RD la Romancierilor!
- seraph1
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
George
Din pacate, asta e si impresia mea, mai bine merg pe jos pana la Romancierilor desi am V. Argesului sau Brancusi la 5 min...cat e vreme buna merge dar dupa aia....
@Stefan 28: Multumesc pt explicitarea graficului!
Fezabil e doar daca in loc de intervale dau si ore
gen 9.15, 9.27, 9. 39 - asa da, ca stii cand sa mergi.
Robert24 wrote:
18-20 de minute pe ramuri este inacceptabil pentru un metrou. Va dati seama ca nimeni nu va sta atat sa astepte... Traiasca x68...
Din pacate, asta e si impresia mea, mai bine merg pe jos pana la Romancierilor desi am V. Argesului sau Brancusi la 5 min...cat e vreme buna merge dar dupa aia....
@Stefan 28: Multumesc pt explicitarea graficului!
Fezabil e doar daca in loc de intervale dau si ore
gen 9.15, 9.27, 9. 39 - asa da, ca stii cand sa mergi.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Atata timp cat nu sunt inca destule rame pentru "toata lumea" sa ne mulțumim cu asta!
Atata timp cat nu sunt inca destule rame pentru "toata lumea" sa ne mulțumim cu asta!
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Cei care stau dincolo de Romancierilor (daca vad trenul care tocmai a plecat din statie) mai bine renunta la calatorie.
)) Configuratia asta da cu virgula oricum, densitatea din zonele Valea Ialomitei/Raul Doamnei nu se compara totusi cu cea din Pantelimon.
Cei care stau dincolo de Romancierilor (daca vad trenul care tocmai a plecat din statie) mai bine renunta la calatorie.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Aplicația MOOVIT a fost actualizată cu graficele corespunzătoare magistralei 5.
Aplicația MOOVIT a fost actualizată cu graficele corespunzătoare magistralei 5.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
E bine ca te-ai convins de ce-ti spuneam, nici in urma c-o saptamana!
Adica?
George wrote:
E bine ca te-ai convins de ce-ti spuneam, nici in urma c-o saptamana!
Florinds wrote:
densitatea din zonele Valea Ialomitei/Raul Doamnei nu se compara totusi cu cea din Pantelimon.
Adica?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ora exacta pentru maine
https://www.agerpres.ro/economic-intern/ ... --572563
Ora exacta pentru maine
https://www.agerpres.ro/economic-intern/ ... --572563
orex wrote:
Deci, au timp toata dimineata sa taie panglica!!![]()
![]()
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Daca ar avea un obraz fin, subtire, niciun politician nu ar participa la "deschidere".
Dar nu exista asa ceva...
Daca ar avea un obraz fin, subtire, niciun politician nu ar participa la "deschidere".
Dar nu exista asa ceva...
-
- orex
-
Posted:
-
orex
In ce ”film” turnat de casa de productie a Palatului Victoria ai vazut asa ceva, in 30 de ani?!
In ce ”film” turnat de casa de productie a Palatului Victoria ai vazut asa ceva, in 30 de ani?!
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Incep workerii din seara asta sa schimbe abtibildele cu harta metroului din Bucuresti din toate ramele (IVA/BM/CAF) ?
Am si eu curiozitati personale, sa-mi fie cu scuzare.
Incep workerii din seara asta sa schimbe abtibildele cu harta metroului din Bucuresti din toate ramele (IVA/BM/CAF) ?
Am si eu curiozitati personale, sa-mi fie cu scuzare.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Florinds te inseli. In Pantelimon densitatea de locuire e strict in aliniamentul bulevardului (si aia cu pauze semnificative), in DT e in profunzime...
E suficient sa privesti imaginile satelit si te lamuresti.
Florinds te inseli. In Pantelimon densitatea de locuire e strict in aliniamentul bulevardului (si aia cu pauze semnificative), in DT e in profunzime...
E suficient sa privesti imaginile satelit si te lamuresti.
📖 Pagination options