Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
832 posts, 251479 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
andrei11
Până montează liftul să nu cazi în puț.
Până montează liftul să nu cazi în puț.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Si...la linia 2 e vreo miscare din aceasta perspectiva (edificare lift)?
Si...la linia 2 e vreo miscare din aceasta perspectiva (edificare lift)?
- Stefan28
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Da, cum ma asteptam, acolo mai au mult de lucru. Parca ar fi din alt proiect, nu din acelasi cu restul lucrarilor.
Rulanta dubla...interesant.
Daca "traduc" bine poza, este in capatul dinspre Opera, corect ? Nu pare ca vom avea lift catre pasajul pietonal.
O chestie ciudata...cum vor mai monta finisajele pe pereti acolo, pe langa rulanta ? Sper ca fac totusi niste finisaje, inclusiv la tavan nu ramanem cu aspectul "natural", cu betonul la vedere, asa cum cica ar fi "modern" acum...Desi au lasat vechile cabluri pozate pe pereti...le-am surprins si eu in pozele din capatul dinspre Opera, in vestibul.
Ce o fi chestia rosie ? O fi conducta pentru beton ?
Alte usi ALA ... Pare unul din culoarele perpendiculare pe statia E1, derivate din pasajul pietonal cu "derdelusuri". Poza pare a fi facuta dinspre linia 4 catre "derdelusuri", corect ?
Da, cum ma asteptam, acolo mai au mult de lucru. Parca ar fi din alt proiect, nu din acelasi cu restul lucrarilor.
Rulanta dubla...interesant.
Daca "traduc" bine poza, este in capatul dinspre Opera, corect ? Nu pare ca vom avea lift catre pasajul pietonal.
O chestie ciudata...cum vor mai monta finisajele pe pereti acolo, pe langa rulanta ? Sper ca fac totusi niste finisaje, inclusiv la tavan nu ramanem cu aspectul "natural", cu betonul la vedere, asa cum cica ar fi "modern" acum...Desi au lasat vechile cabluri pozate pe pereti...le-am surprins si eu in pozele din capatul dinspre Opera, in vestibul.
Ce o fi chestia rosie ? O fi conducta pentru beton ?
Alte usi ALA ... Pare unul din culoarele perpendiculare pe statia E1, derivate din pasajul pietonal cu "derdelusuri". Poza pare a fi facuta dinspre linia 4 catre "derdelusuri", corect ?
AUzkMLI.jpg (769.9 KB; downloaded 3594 times)
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Da! Doar ca in capat daca o iei la dreapta se termina valurile... Ajungi direct la niste scari care duc catre Eroilor 2. In stanga ajungi catre valuri!
Da! Doar ca in capat daca o iei la dreapta se termina valurile... Ajungi direct la niste scari care duc catre Eroilor 2. In stanga ajungi catre valuri!
- sab
-
Posted:
-
sab
Si în dreapta la OZN-uri...
Iar poza de la linia 4 este facuta din capătul dinspre Opera?
Si în dreapta la OZN-uri...
Iar poza de la linia 4 este facuta din capătul dinspre Opera?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Stefan, panoul ce inchide provizoriu intrarea de la lift nu poate fi polistiren ca sare ISU in aer ca ars, e rigips...
Stefan, panoul ce inchide provizoriu intrarea de la lift nu poate fi polistiren ca sare ISU in aer ca ars, e rigips...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Esti sigur ca e Rigips? Poate e Siniat, sau Knauf
Esti sigur ca e Rigips? Poate e Siniat, sau Knauf
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sunt sigur ca nu e polistiren. In rest poate fi orice daca e cat de cat incombustibil. Oricum au pus alaturi si un stingator ca masura de prevedere.
Sunt sigur ca nu e polistiren. In rest poate fi orice daca e cat de cat incombustibil. Oricum au pus alaturi si un stingator ca masura de prevedere.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Panou de gipscarton, Rigips, Knauf sunt marci comerciale, desi rigips a intrat in vocabularul curent, la fel ca xerox, adidas.
Panou de gipscarton, Rigips, Knauf sunt marci comerciale, desi rigips a intrat in vocabularul curent, la fel ca xerox, adidas.
- sab
-
Posted:
-
sab
O poza cu treptele si liftul respectiv.
sab wrote:
- cel mai tare lucru sunt treptele pe care trebuie sa le cobori daca vii de la accesul nou D si vrei sa ajungi la E2. Ceva in genul corespondentei de la Dristor .Exista si un lift pentru acest "obstacol" de cca 1,5m, deci trebuie sa iei 3 lifturi sa ajungi de la accesul D la E2.
O poza cu treptele si liftul respectiv.
thumbnail (4).jpeg (12.19 KB; downloaded 2667 times)
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@stefan28
CLAR, esti tenedentios
PS
Si daca acum iti arat de la Eroilor 2 un ascensor care n-are ”nici macar butoane”, si, fii convins ca am instantaneul de rigoare,
e de bine?
NU, NU mi-am propus, chiar daca am cateva poze cu minusurile identificate de mine, asa ca un ageamiu, de calator/pasager sa le dau ”publicitatii”! Nu merita in raport cu ce este edificat, crede-ma!!
Afla ca ieri, intrucat mi s-a epuizat ”bacteria”, dupa toate comicariile pe care le-am imortalizat, am reincarcat-o si am purces IAR la drum...de data asta fara sa-l am in cockpit pe macheta218!
@stefan28
CLAR, esti tenedentios
PS
Si daca acum iti arat de la Eroilor 2 un ascensor care n-are ”nici macar butoane”, si, fii convins ca am instantaneul de rigoare,
NU, NU mi-am propus, chiar daca am cateva poze cu minusurile identificate de mine, asa ca un ageamiu, de calator/pasager sa le dau ”publicitatii”! Nu merita in raport cu ce este edificat, crede-ma!!
Afla ca ieri, intrucat mi s-a epuizat ”bacteria”, dupa toate comicariile pe care le-am imortalizat, am reincarcat-o si am purces IAR la drum...de data asta fara sa-l am in cockpit pe macheta218!
- sab
-
Posted:
-
sab
Stefan28 wrote:Linia 4 sau deasupra liniei 4, adica pasajul pietonal ?
Linia 4.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination