MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 215001 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Înainte era o linie pentru retras trenuri, acum va fi pentru fluxul de călători spre M5.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 satanistu

Pai si nu inteleg, o sa se faca un alt peron pe Eroilor 1 unde intra calatori si sunt dusi spre Academia Militara? Daca se poate mai multe explicatii va rog, multumesc!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 oc7avian

Linia 4 a fost "astupată" și se extinde peronul astfel încât să fie și acolo scări de acces, cum e pe celălalt peron (în mijloc). Astfel, dinspre M5 poți "coborî" la Eroilor 1 pe oricare peron, în funcție de direcția în care vrei să mergi.

@satanistu la locul liniei 4 au observat ca mai este loc destul dincolo de pereti, langa linia de garare, si o sa faca un lift si scari rulante spre peronul mic. Plus ca peretele dintre linia 2 si linia 4 are ani buni de cand este spart!

Oricum, mai bine ti-ar explica @sab ca nu sunt nici eu sigur 100%.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 SirVlady

Oricum, linia 4 la iesire spre Grozavesti/Politehnica are spatiu sa gareze o garnitura, dat fiind ca au depozitat cateva utilaje acolo.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Nu mai ramane spatiu pentru o garnitura, ci pentru utilaje de interventie. O garnitura are in jur de 120m.
@Stefan28
Ce mi se pare ciudat este ca daca inaugureaza pasajul de corespondenta fara linia 4, atunci vor trebui sa puna niste table, rigips ceva sa obtureze accesul catre aceas zona...Mai mare rusinea..
@satanistu
Fosta linie 4 de garare de dincolo de tablele de la peronul mic a fost desfiintata, in locul ei se prelungeste peronul de la linia 2 si se fac:
- scari rulante catre M5, ca cele de la peronul central,
- scari fixe (in capete) si se pare si o rulanta care da in vestibul catre Opera.
- deocamdata un lift in capatul dinspre Municipal.
Urmareste topicurile dedicate "Lucrari de adaptare in statia Eroilor1", ca nu putem relua mereu...

100% o sa acopere astfel încât oamenii să nu observe nimic... Dar "pasionații de infrastructura" iti zic eu ca o sa observe în secunda 2.  ;)

Interesant, si unde exact e amplasata aceasta linie 4? Eu stiu ca e linia care duce spre Militari/Grozavesti, apoi stalpi, apoi linie care vine dinspre Grozavesti, peron insular, linie care vine dinspre Militari, perete.

Daca aveti si poze care sa arate exact ce si cum ar fi super. Multumesc pt toate explicatiile de pana acum!

• sab
  • Posted:
  •  

Am scris eu, linia 4 era dincolo de tablele de la peronul mic. Nu era utilizata pentru calatori 4
A pus andrei11 de mai multe ori schita statiei E1 cu cele 5 linii si macazuri. Nu credeam ca mai este cineva sa nu stie configuratia la E1...

Este amplasată langa linia 2 (cea spre Preciziei/ Dristor 2)+ ca am zis deja ca linia 2 are sparta legatura cu linia 4 de ani buni... Nu stiu exact cat, cert e ca destui ani!

Fosta linie 4.

Este mai exact acolo unde sunt bancutele in acele goluri? Tablele din acele goluri + bancutele vor disparea, iar doar peronul va fi dat publicului pentru ca pe acel peron se vor amplasa acele scari rulante de care spune sab?

• sab
  • Posted:
  •  

Da, peronul se va întinde inclusiv unde este metroul în filmulet. Am pus eu poze recente.

Am inteles ! Iar arcadele vor ramane?

In momentul de fata inca sunt tablele alea puse la Eroilor 1?

Multumesc inca o data !!

• sab
  • Posted:
  •  

Da, arcadele raman pentru ca nu pot demola peretele de tot. Este o situatie similara cu Romana.
Tablele sunt, lucrările nu s-au încheiat si nici nu se vor încheia în perioada imediat urmatoare.

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435341 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”