MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1439807 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 596 597 598 599 600 601 602  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect Stefan28

Curios acu e ce vor face cu acel BM cu graffiti! Fie il curata acolo fie fac schimb cu altul de la Pantelimon!
:rofl:

Re: Stiri despre proiect orex

La o intrebare nepusa inca! :rofl:

Re: Stiri despre proiect punmeister

Il pot curata si acolo, ca se curata instant de graffiti.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

@andrei11
Montarea macazului se datorează tipului special de sine folosit la M5. Nu mai este ca pe vremuri,pui doua traverse, câteva roabe de pietriș și doua sine si gata, ai facut amorsa. Din ce imi dau seama, sistemul nou are "galosii" îngropați în beton.
Este mai bine asa, nu mai deranjează circulatia peste 30 ani...:)

orex wrote:
Ura! Incepem sa nu ne mai indoim ca va fi dat exploatare, cat mai curand!
1. Am observat, ca in testele dinamice sunt implicate, deja, mai mute trenuri concomitent. Cu asta, din care s-a filmat, sunt cel putin 3 rame in parcurs! :applause:
2. La min 3.53, intrare in P. D.T. se vede amorsa ce va vrea sa fie legatura cu M8!  :yes:
3. La min 4.47, se observa, in stanga, sapatura finalizata la CV P.D.T., si ca s-a definitivat calea de rulare si pe acel segment! :applause:  
In rest, mai lipsesc cateva gadgeturi (oglinzi, monitoare) dar, sigur, am intrat de pe turnanta, pe ultimii 50 de metri ai liniei drepte si ajungem, in sfarsit, la finish! :bere:
@stefan28
AMORSA pentru M8!!!

@orex acu urmeaza M5.2 si M6.1! Cati ani, nu pot răspunde!   :lol:  ;)  :bere:

Re: Stiri despre proiect orex

M5.2 aia e provocare, dar daca dureaza tot de la 9 ani in sus... :headbash:

Re: Stiri despre proiect subway guru

Urmeaza M6.1+2, M5.2+3 si M4Sud
La trecutul mare, mare viitor!

Speram ca M5.1 sa fie si mai de bun augur maine, cu decizia privind cele 13 trenuri!  :bere:

Re: Stiri despre proiect PTMZ

Ar fi cam prea repede. La tramvaiele PMB a durat 6 luni pentru o decizie, 4 dacă scădem cele 2 luni de stare de urgență în care a fost suspendat dosarul, crezi că aici se va termina mai repede? Eu, unul, nu...

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Cateva observatii din partea mea in urma vizionarii filmarii:

- golul tehnologic din galerie de langa intersectia bulevardului cu Valea Ialomitei nu este inca astupat, asa ca ma intreb daca vor circula rame cu calatori spre V. Ialomitei. Ma gandesc ca l-au lasat deschis ca sa scoata mai usor cupoanele de sina ramase nemontate.
- la CV Patinoar mai e de lucru, se vad cabluri nelegate in tunel si nici iluminatul din galeria de ventilatie nu pare a fi functional;
- sunt infiltratii la greu in zona de racord a tunelurilor cu galeria de langa Eroilor, exact in zona unde a avut loc surparea;
- la Eroilor 2 mai au ceva de lucru la finisaje si scari rulante.
- last but not least, din ce inteleg, problema hidrantilor se refera la hidrantii din tuneluri. Sunt zeci sau sute de hidranti care ar trebui modificati si nu au cum sa faca asta in doar doua zile. In plus vad ca au montat tamburii, dar furtunele sunt lipsa la apel.

Re: Stiri despre proiect aztec

Nu îmi dau încă seama pt că am văzut filmarea pe telefon dacă zona aia nu cumva a fost spălată cu jet și de aceea arată așa, ...că este umed tot și nu arata că o infiltrație clasica...este pe o zona întinsă...

Re: Stiri despre proiect George

subway guru wrote:
Urmeaza M6.1+2, M5.2+3 si M4Sud
La trecutul mare, mare viitor!

Nu ne mai ameninta, guru!  :lol:  :lol:  :lol:

Acum sincer, traseul e cam scurt, macar pana la Univ 2 si tot era ceva dar na, incompetenta si inapetenta si-au spus cuvantul...

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

@aztec, vezi si filmarile mai vechi. Tot asa era.

Re: Stiri despre proiect Valentin

George, la Universitate ce ai fi făcut? Ai fi blocat de 2 ori un bulevard intens circulat? (Zic asta fiindcă s a mai discutat de ce nu era o soluție ca tronsonul sa fie construit până la Universitate).
Sa ne mulțumim cu ce avem și să sperăm că în viitor proiectul acesta va fi o învațatura pentru proiectele următoare.

Go to page:  1  ... 596 597 598 599 600 601 602  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2452 forum members have written 436596 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”