MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425080 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 84 85 86 87 88 89 90  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Acces B de la Academie e gata...acoperit! ;)  Acces B sta inca in ”mezozoic”! :rofl:  :rofl:  :rofl:
N-am putut opri, in drum spre casa, sa fac un instantaneu ca n-am avut unde! ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 cris_m

Nu zice nimeni cum se da drumul la metrou in septembrie.  Unde scrie ca trebuie sa aiba lifturile alea gata, toate caile de acces finalizate, utilajele stranse...?  :mrgreen:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Crezi ca sunt asa de dusi astfel incat sa deschida M5.1 fara totul terminat, mai ales la finisaje?

Re: POZE - Statia Eroilor 2 George

orex wrote:
Nu in ultimul rand o sa vedeti ca numai asa se poate lucra, intr-o zi caniculara in ”sera”! :lol:  :lol:  :lol:

Isis Armonia.... :lol:  :lol:  :lol:

(e o denumire de firmă românească întâlnită în niște hârtii)

cris_m wrote:
Nu zice nimeni cum se da drumul la metrou in septembrie.  Unde scrie ca trebuie sa aiba lifturile alea gata, toate caile de acces finalizate, utilajele stranse...?  :mrgreen:

”Matale” ai auzit/cetit despre Regulamentul privind receptia constructiilor din 18.05.2017 (Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 406 din 30 mai 2017) ?! ;)

Re: POZE - Statia Eroilor 2 orex

George wrote:
Isis Armonia.... :lol:  :lol:  :lol:

(e o denumire de firmă românească întâlnită în niște hârtii)

Nu se turna un cadru dintr-o noua ”trilogie” cinematografica acolo, ci chiar se muncea! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

orex wrote:
Astazi, 06.09.2020, am facut o mica escapada pe la Eroilor sa vedem care mai e stradiul lucrarilor!
special pentru @sab primele 2 instantanee :D

Da, in mod cert va fi lift exterior la noul acces. Era logic sa fie, desi este prima statie cu 2 lifturi, dar poti sa spui ca un lift exterior este al E2, altul al E1.  ;)
Singura intrebare este daca si la linia 4 va fi un lift corespunzator celui de la peronul central. Asa ar fi normal.
orex wrote:
N-am vazut, asta nu inseamna ca nu exista, la noi, lift de pe peron direct la suprafata, dar nu e cazul aici! ;)

Nu exista asa ceva dintr-un motiv simplu, nu s-ar mai plati calatoria.

Fara sa-mi arog vreun merit, logic, ar fi sa fie, cotind-o spre ”dreapta” dupa turnicheti. Unul la peronul central (primul), celalalt la fosta L4 (al doilea)! Parerea mea!  ;)
Nicidecum, sa poata unii sa fie ”fripturisti”. Odata, ajunsi ”jos”...”tre sa taxeze”, dupa iesirea din ascensor! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

orex wrote:
Fara sa-mi arog vreun merit, logic, ar fi sa fie, cotind-o spre ”dreapta” dupa turnicheti. Unul la peronul central (primul), celalalt la fosta L4 (al doilea)! Parerea mea!  ;)

Da, asa ar fi logic, insa daca au pus un lift exterior la Spital, la fel de logic era sa puna si unul interior la peronul central in acel capat , asa cum au pus la linia 4, fix in capatul viitorului peron. Insa la peronul central este lipsa la apel, trebuie sa mergi cca 100m prin corespondenta ca sa ajungi la liftul interior situat in capatul opus  :? ...
La fel de sigur stim ca nu exista lift in capatul de la Opera al peronului de la linia 4, asa cum exista in capatul celalat, este doar scara fixa si scara rulanta. Deci, daca exista  al doilea lift la linia 4 , trebuie sa fie putin mai in interiorul peronului, cum spui tu.
Sincer, logica nu functioneaza asa bine aici, cel putin la mine...

Nu vad asa lubgubru ceea ce invoci!
1. Pana la ora actuala, te rog , zi-mi si mie care era rezolvarea, tranzitarii E1, a persoanelor cu dizabilitati? NICIUNA!
2. Fara sa ”intram” in ”meandrele concretului” , acces B si D au in dotare lift, fix pentru acestea si nu numai (mame cu carucioare)!
3. Si Eroilor 1 a intrat in planul celorlalte statii (M1/M3), cu ascensoare/escalatoare functionale!

• sab
  • Posted:
  •  

Lugubru sigur nu este, dar nici ergonomic.

O vezi pe ”negricioasa” ...”COKA...din ”avatar”?
Nici EA nu-i de acord cu tine! ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 cris_m

Stefan28 wrote:
Crezi ca sunt asa de dusi astfel incat sa deschida M5.1 fara totul terminat, mai ales la finisaje?

Poporul nu observa astfel de detalii, impresia finala a lor va fi ca e gata, s-a dat drumul domne', in sfarsit, dupa 15 ani de lucrari (fii convins ca unul nu mai stie exact cand a inceput nebunia!).  Pe zi ce trece ma minunez din ce in ce mai mult de cat de usor se pune botul la diverse gogosi, indiferent din partea cui vin. Asta e o dovada foarte clara a cat de usor manipulabili suntem ca popor, ca urmare a lipsei unei educatii de calitate, nu de cantitate, dar e deja discutie de club, nu de M5.1.
orex wrote:
”Matale” ai auzit/cetit despre Regulamentul privind receptia constructiilor din 18.05.2017 (Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 406 din 30 mai 2017) ?! ;)

Daca te referi la mine, da, am auzit de el, nu l-am citit, insa (eu n-am rabdare de fineturi gen licitatii, legi etc). Dar sunt convins ca exista vreo "portita" de scapare, imposibil sa nu existe si sa nu fie utilizata.

E, uite ca nu-i adevarata aceasta alegorie, ;), nici pentru TINE ”cris_m”, nici pentru cui m-am adresat initial! ;)
PS
”Invatati, invatati, invatati”, spunea Vladimir Ilici Ulyanov, si nu cred ca ne prinde rau astazi, nu?!

Go to page:  1  ... 84 85 86 87 88 89 90  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”