MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 251288 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 60

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

Da, ALA =apararea locala antiaeriana

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

zapacitu wrote:
ALA ce fel de adapost era? De aparare civila?

Acronim ALA= aparare locala antiaeriana.
Daca tu crezi ca-n ziua de azi, cu tehnologia actuala, cand rachetele ghidate prin laser, strapung ziduri de pana la 6 m grosime, daca-ti este dedicata, nu mai ai, oricum, nicio sansa fie el si adapost A.L.A.!
 :yes:  :rofl:

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 aztec

Nimeni nu cred că își închipuie că în ziua de azi ALA ar fi posibil o țintă.
Altele sunt ținte in zona....metroul e pt civili și nu mai pot fi ținte...doar adăposturi...

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 zapacitu

Eh, sa zicem ca daca vine vreo tornada putem folosi metroul ca adapost... mai putin E2 ca are aerisire directa.

Ah, stai, e fix langa E1 care ar trebui sa aiba regim ALA. Deci pana la urma cum e? :D

Pana la urma au strans tot pe peroanele de la E1?

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 Stefan28

Nu, mai este de montat un lift, si de pus plăcile ramase.

• sab
  • Posted:
  •  

zapacitu wrote:
..mai putin E2 ca are aerisire directa. Ah, stai, e fix langa E1 care ar trebui sa aiba regim ALA. Deci pana la urma cum e?

Probabil ca s-au luat in calcul si "aerisirile" . Cred ca adapostul la E1 este dincolo de linia 5, iar pasajul de corespondenta este pus fix peste adapost, daca nu cumva adapostul o fi mai jos de nivelul liniilor.
In plus, chiar si E2 are adapost ALA, deci cred ca luminatoarele nu au foarte mare importanta.

La E1 mai au foarte mult de lucru la noul peron (linia4). Acolo pare ca nu se grabesc deloc, probabil inaugurarea va fi fara aceasta lucrare.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 zapacitu

Ce ziceti, cum vor fi alocate liniile odata cu modificarea? Vor aloca cele doua peroane rezultate magistrarelor sau directiilor? Sau vor lasa fix ca acum circultia prin E1, cu linia 4 de model?

• sab
  • Posted:
  •  

:?:
Linia 4 NU mai exista, este dezafectata, in locul ei se face un ditamai peron cu scari rulate, fixe si lift. Practic se dubleaza peronul de la linia 2, iar unde era inainte sina s-au construit scarile.  Metrourile vor circula fix ca acum.
A fost un plan cum cativa ani sa separe M1 de M3 acolo, daca la asta te referi (cand M3 acea cap de linie la Eroilor), atunci au spart peretele, dar s-au oprit. Spuneau ca metroul din Militari va avea peron pe ambele parti :shock: , dar eu sincer nu am inteles planul acela. L-am dezbatut si aici si nu i-am dat de cap...

@stefan28
Nici astazi, 06.09.2020, nu era pus acel ochi de geam...care ti-a permis sa-ti bagi ”vreascurile” in pasarela.  :rofl:  :rofl:  :rofl:
Doar schela era dupa turnicheti... in rest fest, la fel. Iata dovada...
Cu toate ca m-a vazut d-l director Mustatea...a continuat sa traga alene din tigara, fara a-mi adresa niciun repros!!
20200906_144316.jpg (291.97 KB; downloaded 2878 times)

Aici se fac teste la toate cele 3 scari, dar liftul vad ca sta sa astepte mult si bine, nici nu s-au apucat sa monteze ceva... (vorbim de cele 3 noi accesuri spre liniile 1 si 3)

• sab
  • Posted:
  •  

Nu sunt 4 scari acolo la peronul central ?

Ups, greseala mea. Ba da, sunt 4.  ;)

@Stefan28
Nici acum nu e montata decat rama? :rofl:
Ce frumos au pus rigips la usa liftului (acces D)!  :lol:

Inca nu, poate l-au spart intre timp si dureaza pana vine ăl nou!  :no:

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”