Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
2559 posts, 1050055 views
📖 Pagination options
-
- V2A
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX)
V2A
Situația liniilor regionale operate de STB la 15.07.2020:
Situația liniilor regionale operate de STB la 15.07.2020:
Linii regionale STB - 15.07.2020.jpg (368.16 KB; downloaded 5691 times)
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Poate sa ma lamureasca cineva care este diferenta intre R462 si R466?
Poate sa ma lamureasca cineva care este diferenta intre R462 si R466?
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Teoretic au rute diferite, chiar dacă au aceleași capete. În Buftea, de pe Str. Milano (DJ602) unul circulă pe Str. Independenței (DC77A), iar celălalt pe Str. Agricultori, apoi ambele ies în DN1A. Practic, cel puțin deocamdată ambele circulă pe exact același traseu prin Str. Agricultori, din cauza unor lucrări (modernizare?) pe Str. Independenței.
Teoretic au rute diferite, chiar dacă au aceleași capete. În Buftea, de pe Str. Milano (DJ602) unul circulă pe Str. Independenței (DC77A), iar celălalt pe Str. Agricultori, apoi ambele ies în DN1A. Practic, cel puțin deocamdată ambele circulă pe exact același traseu prin Str. Agricultori, din cauza unor lucrări (modernizare?) pe Str. Independenței.
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
In sfarsit nu mai ocoleste R472 pe Centura!
In sfarsit nu mai ocoleste R472 pe Centura!
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
De cand a fost infiintata linia R447 BIS, pe acest traseu, dar si pe R447, circula doar anumite autobuze. S-au luat in considerare cele carora le merge tahograful, deoarece traseul depaseste cu cativa kilometri limita admisa. Acelasi caz - R402.
Pe R447+BIS sunt doar Mercedes-Benz Citaro Euro 3 de la Floreasca: 4511, 4537, 4539, 4544, 4545, 4560, 4573, 4583 + posibil inca doua. Daca apare in peisaj un MB Euro 4, inseamna ca nu face turul bis in ziua respectiva.
Turatia este 6 autobuze de luni pana vineri cu 4 in weekend.
Sa le vedem pe cateva la traseu.
4537 - Linia R447 - Snagov, DJ 101B - August 2020

4560 - Linia R447BIS - DJ 101B - August 2020

4560 - Linia R447BIS - Biserica Adormirea Maicii Domnului Micsunestii Mari / DC 21A - Mai 2020

4573 - Linia R447BIS - DJ 101B - Iunie 2020

4583 - Linia R447 - DJ 101B (Ghermanesti) - August 2020

si ... campionul la kilometri - 4803 - tot pe R447 prin Ghermanesti.

De cand a fost infiintata linia R447 BIS, pe acest traseu, dar si pe R447, circula doar anumite autobuze. S-au luat in considerare cele carora le merge tahograful, deoarece traseul depaseste cu cativa kilometri limita admisa. Acelasi caz - R402.
Pe R447+BIS sunt doar Mercedes-Benz Citaro Euro 3 de la Floreasca: 4511, 4537, 4539, 4544, 4545, 4560, 4573, 4583 + posibil inca doua. Daca apare in peisaj un MB Euro 4, inseamna ca nu face turul bis in ziua respectiva.
Turatia este 6 autobuze de luni pana vineri cu 4 in weekend.
Sa le vedem pe cateva la traseu.
4537 - Linia R447 - Snagov, DJ 101B - August 2020

4560 - Linia R447BIS - DJ 101B - August 2020

4560 - Linia R447BIS - Biserica Adormirea Maicii Domnului Micsunestii Mari / DC 21A - Mai 2020

4573 - Linia R447BIS - DJ 101B - Iunie 2020

4583 - Linia R447 - DJ 101B (Ghermanesti) - August 2020

si ... campionul la kilometri - 4803 - tot pe R447 prin Ghermanesti.

-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Începând de ieri, linia R409 a fost împărțită între autobazele Titan și Floreasca. Acum sunt repartizate 4611, 4802 (Floreasca) și 4629 (Titan).
Începând de ieri, linia R409 a fost împărțită între autobazele Titan și Floreasca. Acum sunt repartizate 4611, 4802 (Floreasca) și 4629 (Titan).
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze
zapacitu
Eu tot nu inteleg ce cauta R-urile si alte autobuze Pandelice in centrul orasului si de ce nu intorc la capatul tramvaiului 21. Nu inteleg nici de ce croseteaza autobuzele 667 intre banda de tramvai si statiile de pe margine. E oricum un mare fiasco proiectul asta: ori sunt pe jumate toate, ori sunt pe margine autobuzele si pe mijloc tramvaiul. Momentan nici nu stii unde sa le astepti!
Eu tot nu inteleg ce cauta R-urile si alte autobuze Pandelice in centrul orasului si de ce nu intorc la capatul tramvaiului 21. Nu inteleg nici de ce croseteaza autobuzele 667 intre banda de tramvai si statiile de pe margine. E oricum un mare fiasco proiectul asta: ori sunt pe jumate toate, ori sunt pe margine autobuzele si pe mijloc tramvaiul. Momentan nici nu stii unde sa le astepti!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Întreb și eu de aiurea, toate fetele / băieții voluntarieni au cum / unde să întoarcă la capătul lui 21 ?
Întreb și eu de aiurea, toate fetele / băieții voluntarieni au cum / unde să întoarcă la capătul lui 21 ?
- cosminduru
-
Posted:
-
cosminduru
Bineînțeles că este un fiasco, nici nu se putea altfel din moment ce nu este ceva gândit și pregătit, nici la nivel de infrastructură (peroane, semaforizări) nici la nivel uman (șoferii care trebuie să se aștepte cu vatmanii). Este un proiect făcut pe genunchi în scop electoral (să se bifeze la nivel de imagine că s-a făcut ceva) și asta se vede din faptul că sunt implementate sectoare incremental, experimental, și nu ceva definit dinainte sau unitar.
Bineînțeles că este un fiasco, nici nu se putea altfel din moment ce nu este ceva gândit și pregătit, nici la nivel de infrastructură (peroane, semaforizări) nici la nivel uman (șoferii care trebuie să se aștepte cu vatmanii). Este un proiect făcut pe genunchi în scop electoral (să se bifeze la nivel de imagine că s-a făcut ceva) și asta se vede din faptul că sunt implementate sectoare incremental, experimental, și nu ceva definit dinainte sau unitar.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Nu prea
Doar la Carrefour sa faca un gheseft cala Granitu la Cora, sa intoarca autobuzele in parcare. Stiu ca nu e "la capat" dar e suficient de aproape. Eventual pana la capatul lui 67 in spate la Fundeni. Oricum cred ca esti de acord ca e stupid sa mearga doua randuri de autobuze preorasesnesi (de fapt trei, daca pun si 667 la numar) plus tramvai pana la Obor.
Problema e ca fizic de abia au loc din cauza gardurilor.
EDIT: Terenu de vizavi de capatul lui 21 ce e cu el?
andrei11 wrote:
Nu prea
Problema e ca fizic de abia au loc din cauza gardurilor.
EDIT: Terenu de vizavi de capatul lui 21 ce e cu el?
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Acolo din câte știu pe terenul acela funcționa odată "fabrica de țevi sudate" acum mi se pare a fi teren abandonat.
Acolo din câte știu pe terenul acela funcționa odată "fabrica de țevi sudate" acum mi se pare a fi teren abandonat.
- dekolor
-
Posted:
-
dekolor
Sau mai simplu, regionalele sa aiba capatul la Institutul Oncologic, unde intorcea 409 inainte.
Sau mai simplu, regionalele sa aiba capatul la Institutul Oncologic, unde intorcea 409 inainte.
-
- AlexNord
-
Posted:
-
AlexNord
Capatul de la Institutul Oncologic este deja prea aglomerat.
Capatul de la Institutul Oncologic este deja prea aglomerat.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination