Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1440151 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
subway guru
Pai zice ce v-am spus eu de la bun inceput, acolo problema cea mai grea e termoficarea, nu se face acum, mai vorbim despre acelasi lucru la vara viitoare...
Pai zice ce v-am spus eu de la bun inceput, acolo problema cea mai grea e termoficarea, nu se face acum, mai vorbim despre acelasi lucru la vara viitoare...
- orex
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mai stii alt acces ramas neexecutat? Mai stiu eu unul dar nu ti-l spun!
Mai stii alt acces ramas neexecutat? Mai stiu eu unul dar nu ti-l spun!
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu e unul ”e” minim trei (sunt sub 50), A, A1, B1 la Moghioros si acces A de la Academie, ca deh n-ai vrut sa faci, pentru astia mici si acces la patinoar la Moghioros!
Nu e unul ”e” minim trei (sunt sub 50), A, A1, B1 la Moghioros si acces A de la Academie, ca deh n-ai vrut sa faci, pentru astia mici si acces la patinoar la Moghioros!
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@guru
1. Mama lor...de macaronari! Cum s-a intalnit Astaldi cu Veolia!
2. Daca acces D, de la AM il proiectai, mai bine zis translatai la S-E, adica fix in capatul opus decat se ”inalta”, acum semeț, zic ca fostul traseul (diagonal) Razoare - Academia
Militara (Carol I) iesea fara ”sicane”! Dar, stii ca stiu ca ”le jeux sont fait rien ne va plus”!
Daca urmareai fest, ministrul a spus cum ca MT, prin Metrorex, s-a adresat STB, pentru mutarea liniei 41, si, ”domniile” lor au catadixit sa raspunda ca ”abia in octombrie au autobuze” pentru asa ceva! Un ping pong desuet pentru o lucrare de asemenea anvergura!
@guru
1. Mama lor...de macaronari! Cum s-a intalnit Astaldi cu Veolia!
2. Daca acces D, de la AM il proiectai, mai bine zis translatai la S-E, adica fix in capatul opus decat se ”inalta”, acum semeț, zic ca fostul traseul (diagonal) Razoare - Academia
Militara (Carol I) iesea fara ”sicane”! Dar, stii ca stiu ca ”le jeux sont fait rien ne va plus”!
Stefan28 wrote:
https://www.google.com/amp/s/www.wall-street.ro/articol/Social/259839/lucian-bode-in-septembrie-putem-circula-cu-metroul-in-drumul-taberei.html-amp
Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, a declarat, la Digi24.ro, că în luna septembrie putem circula cu metroul în Drumul Taberei. Ministrul acuză Primăria Capitalei că nu oferă ajutor pentru finalizarea mai rapidă a lucrărilor de suprafață.
Lucrările la centra de ventilație din zona Piața Moghioroș s-au finalizat, au început testele dinamice și cele pentru instațiile electro-energetice. Între orele 8-17 sunt opt trenuri care circulă. În paralel, realizăm recepția la terminarea lucrărilor pe segmente. Specialiștii spun că în luna septembrie putem finaliza aceste recepții și în luna septembrie să avem posibilitatea că circulăm cu trenul pe Magistrala 5, pe cele zece stații”, a declarat Lucian Bode la postul de televiziune.
Luni a fost prima întâlnire a Comisiei de Recepție, a precizat ministrul Transporturilor.
Ministrul acuză Primăria Capitalei că nu oferă ajutor pentru finalizarea mai rapidă a lucrărilor de suprafață, dând exemplul finalizării lucrărilor la suprafață în zona tramvaiului 41. „Am de gând să am o discuție civilizată cu Primarul General. Fac un apel să sprijine darea în funcțiunea metroului”.
Darea în circulație a metroului în Drumul Taberei nu depinde, însă, de lucrările de la suprafață, a precizat ministrul.
În 2011 s-a semnat primul contract pentru M5. Termenul era de 36 de luni, la care se adaugău și alte termene, printre care cel pentru sistemul de automatizare. În 2015 era primul termen avansat pentru darea în functiune a metroului Drumul Taberei.
Magistrala 5 de metrou, secțiunea Râul Doamnei - Eroilor (Opera), inclusiv Valea Ialomiței, este compusă din 10 stații de metrou și un depou, având o lungime totală de 6,8 km. Valoare totală reactualizată conform devizului general este de 3,2 miliarde de lei. O parte din bani vin de la Banca Europeană de Investiții (BEI), mai exact 1,8 miliarde de lei (395 de milioane de euro), în urma semnării contractului de cofinanțare a proiectului.
In caz ca nu ati vazut pe live la Digi24, Bode o roagă frumos pe Firea sa sprijine darea in functiune a M5.1!
Daca urmareai fest, ministrul a spus cum ca MT, prin Metrorex, s-a adresat STB, pentru mutarea liniei 41, si, ”domniile” lor au catadixit sa raspunda ca ”abia in octombrie au autobuze” pentru asa ceva! Un ping pong desuet pentru o lucrare de asemenea anvergura!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ha, ha. Cumva Bode incearca sa dea vina pe terti pentru propriile nerealizari?
Ha, ha. Cumva Bode incearca sa dea vina pe terti pentru propriile nerealizari?
- orex
-
Posted:
-
orex
Domnu!
Daca ascultai cum ”Cântă Cucu-n Bucovina” n-ai mai fi fost asa de fervent/pasional de cand ”pasarea” graia ca ne dam cu M5.1 de mai bine de 8 luni!
Sa n-aud de ”greaua mostenire” ca nu tine!
Domnu!
Daca ascultai cum ”Cântă Cucu-n Bucovina” n-ai mai fi fost asa de fervent/pasional de cand ”pasarea” graia ca ne dam cu M5.1 de mai bine de 8 luni!
Sa n-aud de ”greaua mostenire” ca nu tine!
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Puss in Boots
Asta ar trebui sa fie deviza oricarei lucrari de infrastructura din Romania.
Asta ar trebui sa fie deviza oricarei lucrari de infrastructura din Romania.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Metroul poa' să circule independent de Primăria Generală / de Sector. PG / de sector sunt responsabile eventual cu lucrări conexe, dar nu cu cele din subteran.
subway guru wrote:
De scandal nu ducem lipsa
https://www.agerpres.ro/economic-intern/ ... --565529
Lucrările pentru finalizarea magistralei de metrou M5 merg înainte, cu sau fără sprijinul primarului general al Capitalei, iar darea în trafic a metroului, cu călători, se va face conform ultimelor termene asumate de cei implicaţi, dă asigurări ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.
Metroul poa' să circule independent de Primăria Generală / de Sector. PG / de sector sunt responsabile eventual cu lucrări conexe, dar nu cu cele din subteran.
- Stefan28
-
Posted:
-
- catalinp
-
Posted:
-
catalinp
Articol
Asta e important pt tine ca un oarecare Orban ii da in bot duamnei primar? E de vina PMB,Firea, sau oricine ar fi fost primar in momentul asta, ca Ministerul Transporturilor-Metrorex &gasca vesela vor sa se apuce de pasajul pietonal de la Piata Dr. Taberei abia acum, dupa 8 ani de la inceperea lucrarilor ? Trebuia sa fie terminat de vreo 4 ani ! Sper sa suspende 41 la anul si la multi ani
Articol
Asta e important pt tine ca un oarecare Orban ii da in bot duamnei primar? E de vina PMB,Firea, sau oricine ar fi fost primar in momentul asta, ca Ministerul Transporturilor-Metrorex &gasca vesela vor sa se apuce de pasajul pietonal de la Piata Dr. Taberei abia acum, dupa 8 ani de la inceperea lucrarilor ? Trebuia sa fie terminat de vreo 4 ani ! Sper sa suspende 41 la anul si la multi ani
- andrei11
-
Posted:
-
📖 Pagination options