Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze

1253 posts, 355257 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 90

📖 Pagination options
Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Calaretul

Intr-adevar , dupa ce a postat colegul cris_m , am verificat si eu aplicatia infostb. La achimbul 1 a fost doar 6823 , iar la schimbul 2 a aparut si 6825. O chestie ciudata , in zile normale gasim cel putin 10 12 masini articulate pe linia 335. Sunt curios pe ce linie o sa le trimita pe cele ce raman din 335 daca le vor scoate..

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze georgica2704

Se vorbea pe aici ca le trimit pe 102.   ;)

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Calaretul

Pe 102 nu cred din cauza virajului la dreapta pe bretea la intersectia Calea Vitan cu Bd. Energeticienilor sens catre Bd. Basarabiei. Este imposibil acel viraj la dreapta pentru o articulata

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze andrei11

:rofl:  :rofl:  :rofl:
Cum să fie imposibil ?
Ba e superposibil. Tu n-ai prins probabil articulatele din anii '970 - '980.   :mrgreen:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Utilizator anonim

In 102 sau 311 vor fi mutate din 335. Mizez pe 311 pentru ca din ce inteleg se cauta sa se intre cu Otokar pe linia asta si 313.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze andrei11

Ce legătură are 104 cu culoarul unic ?
A, ai vrut să  evidențiezi altceva, articulate în 104. Nu e nevoie.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze orex

Ai informatii care-i cea mai f...recventabila ruta de autobuze? N-as crede!
S-a facut, in ultimul timp ,un studiu cu privire la incarcarea rutelor/pe segmente orare/ la STB? Ma tem, totusi, ca niciodata, dar exista s-un inceput! Sper sa nu fie ”candva” :oops:   :lol:

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Chev Celios

Avem sisteme de numarare calatoti pe Citaro seria 46xx, pe Otokar si Citaro Hibrid. Eu zic ca se pot face usor acel studiu.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze orex

Tocmai, avem, nu se mai pot ascunde ca orbetele/cartita in pamant si sa nu stie despre ce este vorba! Aici au luat prima plasa...  ;)
Deci pot afla (EI), asta, in oricare  ”stare”, de normalitate, de alerta sau de urgenta, ce si cati ”slefuiesc” trarkett-ul unui autovehicul!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Utilizator anonim

Nu mai functioneaza de mult cititoarele de pe E4. Pe Otokat si Hybrid evident functioneaza dar nu stiu cat de mult se uita cineva pe datele alea.

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze cris_m

Sau daca sunt corect stranse...

Re: Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze cris_m

Ia sa vedem cum arata o statie in care pana de curand oprea o singura linie si acum opresc 10 (zece).

Sa va mai spun ca am asteptat 15 minute ca R409 sa faca rondul si sa opreasca in statie? Asta pentru ca de cand cu autobuzele pe culoar se blocheaza intersectia...

Nu mai zic ca pe la Doamna Ghica abia se trece in dreptul stalpilor. Chiar am discutat cu un sofer de pe R409 si zicea ca merg cu morcovul... iar lucrul asta se vede, 55 de minute am facut de la Obor pana la bariera din Voluntari, in conditiile in care autobuzul nu s-a amestecat prea mult cu traficul din exteriorul culoarului....
20200828_155948-1612x1209.jpg (718.36 KB; downloaded 2330 times)

Culoarele unice pentru tramvaie, autobuze si troleibuze Andrei Andraș

cris_m wrote:
zicea ca merg cu morcovul...
Se poate o traducere pentru non-bucureșteni? E prima oară când aud exprimarea asta.

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433199 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”